Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Öztürk: 'Er werd in Nederland om hem gelachen, maar hij is een cadeau gebleken'

Laatste update:

Öztürk geeft aan dat het niet vreemd is dat men bij Bassey heel erg gaat zoeken naar persoonlijke fouten. De journalist van Voetbal International stelt in een video-item echter dat de 23-jarige mandekker het bij Ajax helemaal zo slecht nog niet deed.

"Hij werd bij Ajax heen en weer geslingerd tussen posities. Hij heeft linksback gestaan en dan zag ik hem opstomen en dacht ik: goh, voor iemand met zo'n sterke fysiek vind ik het best knap dat hij de linksbackpositie op die manier invult."

Öztürk geeft aan dat Bassey bij Fulham een sterke ontwikkeling als centrale verdediger doormaakt. "Je ziet een jongen die beter wil worden. Hij is verkocht aan Fulham voor iets van 22 miljoen euro. Daar werd in Nederland om gelachen. Men zei: 'Jeetje mina, hoe is het nu mogelijk dat Ajax die clown voor dat bedrag kon verkopen.' Maar Fulham heeft nu voor 22 miljoen euro een cadeautje gekregen van Ajax."

"Afgelopen maand heeft hij tegen Tottenham Hotspur (2-0 verlies, red.) fouten gemaakt, dat weet ik ook wel, en hij zal onder druk ook echt nog wel meer fouten gaan maken", vervolgt Öztürk. "Zondag tegen West Ham United (5-0 winst, red.) won hij al zijn luchtduels en heeft hij over de grond ook geen duel verloren."

De journalist gelooft dat de ex-Ajacied nog een 'ongelooflijke groeimarge' heeft. "Hij is nog jong, ontwikkelt zich en heeft kwaliteiten: duelkracht, kopkracht en hij kan voor Fulham-begrippen goed voetballen."

Tot slot deelt Öztürk nog een compliment uit aan Fulham. "Ik vind het toch knap dat zij Bassey voor zo'n transfersom hebben gekocht, dat moet je wel durven als je ziet waar hij vandaan komt. Hij werd hier in Nederland uitgelachen, maar hij manifesteert zich bij Fulham als een prima verdediger. Ik zie hem ook aanwijzingen geven aan zijn ploeggenoten, hij neemt een leiderschapsrol op zich en dat is mooi om te zien."

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
65
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties