Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zubizarreta: 'We maken ons het meest zorgen over PSG'

Laatste update:

Barcelona won de eerste groepswedstrijd met 1-0 van APOEL en staat in de Spaanse competitie aan kop, met vijf zeges en een gelijkspel. Dinsdagavond neemt het team van Luis Enrique het in het Parc des Princes op tegen de kampioen van Frankrijk. "Van onze drie tegenstanders zijn zij degene die ons het meeste zorgen baren. Het is een geweldig team. Wij staan nu weliswaar bovenaan in de groep, maar of dat zo blijft hangt helemaal af van hoe het morgen gaat", aldus de directeur.

Zubizarreta heeft het idee dat het met de beleving bij de spelers wel goed zit. "Iedereen ziet de passie, je ziet het goed terug bij bijvoorbeeld Xavi. Die legt echt dag na dag zijn passie in het spel, of dat nu op trainingen is of in wedstrijden", aldus Zubi. Die is overigens ook gecharmeerd van Luis Suárez, die over zo'n vier weken mag debuteren voor Barcelona als zijn schorsing erop zit. "De trainer zal dan bepalen of hij wordt ingezet. Ik heb hem hard zien werken op de training en hij lijkt er veel zin in te hebben."

-
Wint Barcelona de groep in de Champions League, denk je?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties