Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zubizarreta weet het niet: 'Hij zit al zó lang bij Barça, tijd moet het leren'

Laatste update:

De laatste weken worden geruchten over een vertrek van Xavi almaar sterker. Louis van Gaal zou nog wel met hem samen willen werken bij Manchester United, veel clubs in het Midden-Oosten zien zijn komst zitten en met Al-Arabi zou hij zelfs al een mondelinge overeenkomst hebben. Daniel Alves zei een week geleden bovendien dat Xavi tot zijn ontsteltenis zal weggaan bij Barcelona.

Meer: Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona

Zubizarreta wil dergelijke verhalen niet bevestigen. Dinsdag was hij aanwezig bij de perspresentatie van aankoop Ivan Rakitic, die overkwam van Sevilla. Zubi kreeg vragen over tal van andere onderwerpen, waaronder het onderwerp Xavi. "We praten voortdurend met hem, dat hebben we ook nog gedaan voordat hij richting het WK ging. Hij wil zelf ook graag tijd om na te denken, zo is Xavi. Hij mag alles analyseren, zoals hij het zelf wil."

"Hij is nu nog van ons. Als hij terugkomt van vakantie zullen we weer met elkaar in gesprek gaan. Wat voor nieuws hij ons ook meedeelt, het zal goed zijn. Als hij besluit te blijven is dat geweldig; als hij besluit te vertrekken, zullen we daar zo goed als we kunnen mee omgaan. De tijd moet het leren. Hij zit nu al zó lang bij Barcelona, hij is ons verder niets verschuldigd", geeft Zubizarreta aan.

"Maar uiteraard zullen we jullie er zo gauw mogelijk van op de hoogte brengen, zodra we de stand van zaken kennen. Maar tot dat moment is hij nog van ons als club en maakt hij deel uit van onze spelersgroep. We hebben het hier over een van de absolute sleutelspelers, die deel heeft uitgemaakt van een van de fraaiste generaties van Barcelona. Dan praten we niet over 'oude spelers', maar over 'speciale spelers'."

Speelt Xavi komend seizoen nog voor Barcelona?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties