Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zuid-Korea wint na bloedstollende penaltyreeks, sprookje Irak gaat door

Laatste update:

Colombia - Zuid-Korea 1-1 (7-8 n.s.)
Zuid-Korea verdient de complimenten voor de manier waarop het een teleurstelling weet te verwerken. De Aziaten leken zich al in de reguliere speeltijd te verzekeren van een plek in de kwartfinale, omdat Colombia er lang niet in slaagde om de openingstreffer van Song Juhun (na een ruim kwartier spelen) ongedaan te maken. Diep in blessuretijd kwam Colombia echter toch nog langszij: Juan Quintero schoot met de laatste trap van de wedstrijd een vrije trap schitterend tegen de touwen, waardoor beide ploegen zich op moesten maken voor een verlenging.

De elf uitblinkers van de eerste seizoenshelft: tekst en uitleg volgt hieronder.

Vermoeide benen leken Colombia en Zuid-Korea wat tegen te houden in het extra halfuur en veel noemenswaardige kansen vielen er dan ook niet te noteren. Jherson Verghara kwam nog het dichtst bij een doelpunt in de verlenging, maar de Colombiaan schoot recht op Lee Changgeun, waardoor strafschoppen voor een winnaar moesten zorgen. Namens Zuid-Korea schoot Song over, maar Lee keerde de inzet van Felipe Aguilar, waardoor er in de strafschoppenreeks een sudden-death aan te pas kwam. Balanta groeide daarin uit tot de schlemiel van de avond: hij miste de beslissende penalty, waardoor Zuid-Korea het zondag op mag nemen tegen Irak.

De elf uitblinkers van de eerste seizoenshelft: tekst en uitleg volgt hieronder.

Irak - Paraguay 1-0 (n.v.)
Alhoewel de uitslag anders doet vermoeden, viel er over amusement niks te klagen bij het treffen in Antalya tussen Irak en Paraguay. Ondanks vele kansen over en weer werd er echter niet gescoord binnen negentig minuten, zelfs niet nadat Antonio Sanabria tien minuten voor tijd met een direct rode kaart van het veld werd gestuurd. In de verlenging maakten de Irakezen de overtalsituatie echter snel ten gelde: Hakeem Shakir vond met een lange voorzet ploeggenoot Farhan Shakor, die vervolgens knap via de binnenkant van de paal binnen kopte. In de resterende 26 minuten hielden de Aziaten, gesteund door een klein groepje enthousiaste landgenoten, betrekkelijk eenvoudig stand. Op 7 juli wacht nu in Kayseri de achtste finale-wedstrijd tegen Zuid-Korea.

De elf uitblinkers van de eerste seizoenshelft: tekst en uitleg volgt hieronder.

De elf uitblinkers van de eerste seizoenshelft: tekst en uitleg volgt hieronder.

De elf uitblinkers van de eerste seizoenshelft: tekst en uitleg volgt hieronder.

Meer nieuws

VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
11
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
12
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
72
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties