Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zuidam in de bres voor 'buitenkans' Bazoer: 'Riechedly is pas 22 jaar'

Laatste update:

Bazoer is naar aanleiding van het incident voor drie wedstrijden geschorst. Hij mist derhalve de competitieduels met PSV, De Graafschap en Excelsior. "Iedereen kent de beeldvorming en de problematiek. Riechedly is pas 22 jaar. Hij had bij Wolfsburg en Porto een topsalaris, maar ook weinig gespeeld. Die jongen komt uit de omgeving Utrecht en was bereid om te investeren in zijn carrière. Voor ons een buitenkans", zegt Zuidam. "Vergeet niet dat Riechedly financieel een groot offer bracht door bij Utrecht te spelen. Hij had voldoende alternatieven. Het illustreert zijn intentie dat de sportieve prestaties voorop staan."

Na zijn vertrek bij Ajax kwam Bazoer nauwelijks aan de bak bij Wolfsburg en FC Porto. Hij koos in januari voor Utrecht om weer wekelijks aan spelen toe te komen. Toen hij tegen Willem II gewisseld werd haalde hij verhaal bij Advocaat. "Natuurlijk helpt de commotie van de laatste weken niet. Bazoer was teleurgesteld na zijn wissel tegen Willem II, toen hij de trainer om uitleg wilde vragen. Vond ik ook niet handig. Prompt was de teneur in de media en allerlei praatprogramma's: kijk nou wat je binnenhaalt."

Het incident rondom Bazoer vond plaats in dezelfde week waarin Oussama Tannane op non-actief werd gezet. "Tannane kwam na diverse omzwervingen terug in zijn geboortestad. Hij werkte hard, maar maakte geen connectie met het publiek", legt Zuidam uit. Tannane heeft zijn laatste wedstrijd voor Utrecht gespeeld. "Tannane werd geregeld uitgefloten, het resulteerde in een opeenstapeling van frustraties. Die jongen wilde zo graag bepalend zijn op het veld. De twee incidenten binnen een week werden als grensoverschrijdend beschouwd, waardoor we moesten ingrijpen. Het voelt als een nederlaag dat Tannane niet is geslaagd bij Utrecht."

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
9
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties