Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwaar geblesseerde Ajax-aanwinst baalt: 'Snap niet waarom hij zo tackelde'

Laatste update:

"We speelden onze vierde oefenwedstrijd, tegen Anderlecht. In de tiende minuut verloor een tegenstander in mijn buurt de bal en voor ik het wist kwam hij met de voet vooruit in. Mijn been was onmiddellijk gebroken", blikt hij terug in gesprek met de Voetbalkrant. "Ik heb enorm veel pijn gehad, bovendien is dit mijn allereerste blessure."

Bandé ontving na het incident geen excuses van dader Mohammed Dauda en dat steekt de aanvaller nog steeds: "Ik snapte niet waarom hij in een voorbereidingswedstrijd zo ging tackelen. En als je dat dan doet, zijn excuses toch het minimum? Ook van Anderlecht heb ik niets gehoord. Ik steek er verder geen energie in, want daardoor zal ik niet sneller fit worden", gaat hij verder.

De nieuwkomer heeft de afgelopen maanden hard aan zijn herstel gewerkt en hoopt na de winterstop eindelijk zijn officiële debuut voor zijn nieuwe werkgever te kunnen maken: "Ik revalideer vaak alleen in de gym, maar er zijn nog meer geblesseerden en we steunen elkaar. Ook al hebben we verschillende schema's. Ik hoop dat ik in januari weer kan spelen", sluit hij af.

Denk jij dat Hassane Bandé in de tweede seizoenshelft een basisplaats gaat veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
16
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties