Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwak Engeland weet favorietenrol tegen Schotland niet waar te maken

Laatste update:

De eerste kans in de wedstrijd was voor de Schotten, die verrassend uit de startblokken kwamen. Che Adams mocht vrij uithalen in het strafschopgebied en zag zijn schot geblokt worden door John Stones. Kort daarna, in de elfde minuut, torende diezelfde Stones bij een hoekschop ver boven de Schotse defensie uit. De kopbal van de centrumverdediger belandde op de paal.

Dat leek een voorbode voor een kansrijke wedstrijd, maar in het restant van de eerste helft waren de mogelijkheden uiterst schaars. Phil Foden mikte hard en laag rakelings naast, al stond de Engelse middenvelder buitenspel in aanloop. Aan de overzijde bediende Andy Robertson vanaf de linkerflank zijn collegaback Stephen O'Donnell, die de bal ineens uit de lucht nam. Jordan Pickford had een knappe reflex in de verre hoek in huis.

Direct na rust greep Engeland het initiatief en had Mason Mount een hard schot vanuit de tweede lijn in huis, dat ternauwernood uit de hoek werd getikt door David Marshall. Na ruim een uur was ook Schotland dichtbij, toen Lyndon Dykes een bal van zes meter richting het doel volleerde. Pickford was verslagen, maar Reece James schoot zijn doelman op de achterlijn te hulp. In de slotfase vuurde ook Adams een gevaarlijke volley af, die tot opluchting van de Engelsen over vloog. In blessuretijd bleef de bal gevaarlijk liggen in het strafschopgebied van Schotland, maar Raheem Sterling en Declan Rice kregen de bal er in de drukte niet in.

Nr.TeamMWGVP
1Engeland32107
2Kroatië31114
3Tsjechië31114
4Schotland30121

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties