Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwak Fenerbahçe loopt uit op concurrentie, Babel krijgt rode kaart

Laatste update:

Rizespor - Fenerbahçe 1-2
Met Dirk Kuyt in de basis werkte Fenerbahçe een bedroevend slechte wedstrijd af in de Zwarte Zee-regio. De bezoekers kwamen al na elf minuten op achterstand door een doelpunt van Leonard Kweuke, die een rebound binnenschoot. De ploeg van Ersun Yanal was erg slordig en had al gauw op een ruimere achterstand kunnen komen, ware het niet dat Kweuke naast schoot. Naarmate de helft vorderde werd Fenerbahçe iets sterker, maar verder dan een schot op de paal van Kuyt kwam men aanvankelijk niet. Op slag van rust zorgde een dood spelmoment echter voor de gelijkmaker: Cristian Baroni krulde een vrije trap in de kruising. De Gele Kanaries gingen in de tweede helft op jacht naar de winnende treffer. Na 55 minuten kreeg Moussa Sow een goede kans, maar hij kon een pass van Emmanuel Emenike niet controleren. Invaller Webó bezorgde de bezoekers zeven minuten voor tijd uiteindelijk het volle pond in Rize.

Antalyaspor - Kasimpasa 1-1
Het Kasimpasa van Shota Arveladze hoopte in het spoor te blijven van Fenerbahçe, maar de achterstand op de lijstaanvoerder van de Turkse competitie groeide met twee punten. Apaçiler, met Ryan Donk en Ryan Babel in de basis, kwam na 55 minuten op voorsprong door een doelpunt van voormalig Roda JC-aanvaller Sanharib Malki. Wederson trok de stand echter gelijk en daar bleef het bij. Kasimpasa eindigde de wedstrijd met negen man, want Ilhan Eker kreeg een tweede gele kaart en Babel een directe rode. Bij Antalyaspor moest Isaac Promise voortijdig het veld verlaten.

-
Denk jij dat Fenerbahçe de titel pakt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties