Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zware blessure Krul levert Newcastle United bijna anderhalf miljoen op'

Laatste update:

Volgens de berekeningen van The Chronicle gaat het in het geval van Krul om een totaalbedrag van zo'n 1,4 miljoen euro. De goalie scheurde in het duel van Oranje met Kazachstan zijn kruisband af en staat de rest van het seizoen buitenspel. De FIFA betaalt een maximumbedrag van 20.548 euro per dag, afhankelijk van het salaris dat de geblesseerde speler in kwestie. Bij Krul gaat dat om zo'n 40.000 euro per week.

De regionale krant haalt aan dat het bedrag niet in één keer wordt overgemaakt. De club kan het totaalbedrag zodoende niet aanwenden om in januari te investeren op de transfermarkt. Newcastle United is druk zoekende naar een stand-in voor de Nederlandse goalie en denkt volgens berichten in de Engelse media met name aan Víctor Valdés. De Spanjaard is bij Manchester United uit de gratie geraakt en mag in principe vertrekken.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties