Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zware klap voor Kroatië: smaakmaker ontbreekt door corona tegen Spanje

Laatste update:

"De medische staf heeft Ivan Perisic meteen geïsoleerd. We hebben de bevoegde autoriteiten geïnformeerd over de situatie", zo luidt het communiqué van de HNS. De voetbalbond voegde eraan toe dat alle andere teamleden negatief zijn getest.

Perisic moet zodoende het achtste finale-duel met Spanje, maandag in Kopenhagen, aan zich voorbij laten gaan. Ook een eventuele kwartfinale, komende vrijdag tegen Frankrijk of Zwitserland in Sint-Petersburg, komt nog te vroeg voor de aanvaller van Internazionale.

Voor Kroatië is de afwezigheid van Perisic een hard gelag. De aanvaller, goed voor liefst 104 A-interlands, verscheen in elk van de drie groepsduels op het EK aan het startsignaal en was trefzeker in de ontmoetingen met Tsjechië (1-1) en Schotland (3-1 winst).

UEFA European Championship
Kroatië
3 - 5
Spanje
Wie bereikt de kwartfinale?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
18
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
10
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties