Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zwarte spelers zijn te bang om toe te geven dat ze racistisch bejegend zijn'

Laatste update:

"Ze zien wat er om ze heen gebeurt, maar ze doen er niets aan. Ze vinden het allemaal wel prima", laat Campbell optekenen in de Daily Mirror. "Het is een gevalletje 'ik vind het wel prima, het maakte me niet uit wie er na mij last van krijgt, ik steek mijn nek niet uit'. Daar zijn ze te bang voor. Nou, zo ben ik niet en zo ga ik ook nooit zijn", aldus Campbell.

"Er werden bananen naar John Barnes gegooid, maar hij deed alsof er niets was gebeurd", aldus Campbell. Oud-teamgenoot Paul Ince sprak de bewoordingen van Campbell tegen. Laatstgenoemde snapt daar maar weinig van. "Wie probeert hij te beschermen? Als zwarte spelers al tegen mij zijn, dan vraag je je toch wel af wat er aan de hand is."

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
10
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
239
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties