Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zweden en Duitsers maken er ook voor eer een krankzinnig duel van

Laatste update:

In de Zweedse selectie twee spelers die actief zijn in de Eredivisie en daarvan stond er een op het veld: PSV'er Ola Toivonen kreeg een basisplaats van bondscoach Erik Hamrén. Kristoffer Nordtfeldt, doelman van sc Heerenveen, startte niet. Er werd voorafgaand aan de wedstrijd veel verwacht van het duel, mede door het bizarre spektakelstuk dat eerder werd afgewerkt in Duitsland. De Zweden moesten het doen zonder de absolute sterspeler Zlatan Ibrahimovic, maar dat de ploeg meer is dan alleen Ibrahimovic werd wel bewezen in de eerste 45 minuten.

Met offensief spel werd Duitsland teruggedrongen en de Scandinaviërs bewezen dat de Duitsers, die gezien worden als een van de grootste kanshebbers op de wereldtitel, zeker niet onverslaanbaar zijn. Na zes minuten spelen opende Tobias Hysén de score met een schuiver door de benen van keeper Manuel Neuer. Drie minuten voor rust werd het zelfs 2-0, toen Alexander Kacaniklic profiteerde van het feit dat Jérôme Boateng ervoor zorgde dat hij geen buitenspel stond. Met een droge schuiver in de onderhoek werd Neuer voor de tweede keer verslagen.

Nog voor rust kwamen de bezoekers tot de aansluitingstreffer. Met enig geluk ontving Mesut Özil de bal en op zijn verjaardag bezorgde hij zichzelf het ideale cadeautje. Vlak na de pauze was Özil ook betrokken bij de 2-2: een heerlijke aanval werd uiteindelijk afgerond door Mario Götze. Vanaf dat moment was het André Schürrle-tijd. De speler van Chelsea scoorde drie keer, in minuut 57, 66 en 76. Tussendoor was ook Kacaniklic nog een keer trefzeker voor Zweden en dat zorgde tien minuten voor tijd de bizarre tussenstand (en later eindstand) van 3-5. Overigens zullen fans van Arsenal zich nog wel even zorgen maken, want een hinkende Özil verliet een kwartier voor tijd het veld met een blessure.

-
Duitsland is een van de grote favorieten op de wereldtitel

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties