Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Roemenië vreest Oranje niet in achtste finale EK: 'Hebben niet de kwaliteiten om ons bang te maken'

Laatste update:

Stinga legt aan de Roemeense sportkrant Gazeta Sporturilor uit waarom Oranje dinsdag niet de uitgesproken favoriet is. "De huidige generatie van onze tegenstander heeft niet de kwaliteiten om ons bang te maken. Nederland heeft geen echte nummer 10, zoals vroeger. Ze hebben geen leider."

Memphis Depay is geen speler die Roemenië slapeloze nachten bezorgt. "Je kan hem niet vergelijken met Van Basten, Gullit, Bergkamp, Van Persie en andere grote namen", zo luidt het duidelijke oordeel over de aanvaller van het Nederlands elftal.

Stinga is overigens niet alleen maar kritisch op de formatie van bondscoach Ronald Koeman. "De vleugelverdedigers komen vaak op en Cody Gakpo scoort makkelijk. Hij maakt echt het verschil bij Nederland. En aan de bal zijn ze sterk."

Gazeta Sporturilor wil tot slot van Stinga weten hoe hij de clash van dinsdag tussen Nederland en Roemenië ziet aflopen. "Ik neig wel naar Nederland. Maar ik hoop natuurlijk met heel mijn hart op een Roemeense verrassing", aldus de voormalig middenvelder van PSV.

Poulefase


Roemenië eindigde enigszins verrassend bovenaan in groep E. De aanstaande opponent van Oranje won overtuigend van Oekraïne en pakte een punt tegen Slowakije. Tussendoor werd met 2-0 verloren van België.

Het Nederlands elftal opende het EK met een 1-2 zege op Polen. Wat volgde was een verdienstelijk 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk. Oranje sloot de poulefase af met een 2-3 nederlaag tegen Oostenrijk. Door de derde plaats leek een achtstefinaleduel met Engeland aanstaande, maar dankzij de 2-0 zege van Georgië op Portugal werd het toch Roemenië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Wie wint dinsdag?

Meer nieuws

Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
12
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
29
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman sleutelt aan opstelling
33
Voormalig target van Ajax gaat contract tekenen bij Manchester United
4
Redding voor Vitesse is plots heel dichtbij: 'De overname is bijna rond'
67
Batshuayi maakt zeer gevoelige transfer in Turkije; club onthult direct salaris
10

Meer sportnieuws

Reacties