Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwitserse spits schenkt huis aan arme familie: 'Het ontroerde mij zeer'

Laatste update:

De 48-voudig international van Zwitserland groeide dicht bij Padalisht op en leerde de bewuste familie kennen via zijn vader, die tot 1983 aan het hoofd stond van een houtbedrijf in Padalisht. Mehmedi kwam ter ore dat de familie met zes personen in een bouwval woont, het met twee bedden moet doen én tevens geen keuken of bad heeft. Hij kwam daarop in actie en de bouw van het nieuwe huis moet binnen drie weken klaar zijn.

Mehmedi, die eerder voor onder meer Dynamo Kiev en SC Freiburg speelde, begon zich het lot van de familie na een bezoekje aan Padalisht aan te trekken. "Het had geregend en gesneeuwd. Toen ik hen er zag wonen, deed mij dat veel pijn. Het ontroerde mij zeer. Ik waardeer wat ik heb, maar wil ook dat het met de medemens goed gaat", aldus Mehmedi.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
10
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties