Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwoegend Arsenal loopt zich stuk op promovendus en morst punten

Laatste update:

Vanaf het eerste balcontact werd al duidelijk dat Arsenal een lastige middag tegemoet zou gaan. De thuisploeg mocht in kwaliteit dan wel onderdoen voor de gasten, dat probeerde het te compenseren door vechtlust en mentaliteit. Laurent Koscielny ondervond dat na twaalf minuten aan den lijve: de Arsenal-stopper kwam keihard met zijn hoofd in aanraking met Jeffrey Schlupp en moest zich enige tijd laten behandelen. Het zou later gevolgen hebben, al keerde de Fransman nog wel even terug in de wedstrijd.

Zo was hij er getuige van dat Alexis Sánchez na twintig minuten met een raak schot de score opende, maar twee minuten later ging het mis. Overduidelijk gehinderd door zijn kwetsuur was Koscielny niet bij machte om het kopduel aan te gaan met uitmuntend spelende Leonardo Ulloa, die eenvoudig kon inkoppen en Wojciech Szczesny volledig kansloos liet. Wenger, die Koscielny daarna wél wisselde, zag vervolgens dat zijn ploeg veel moeite had om door de hechte defensie van the Foxes heen te breken.

Aan dat spelbeeld veranderde ook na rust weinig. Arsenal had meestentijds de bal, maar wist zich geen raad met de tactiek van de thuisploeg, die met zijn uitstekende organisatie nauwelijks iets weggaf. Terwijl the Gunners bleven zoeken naar openingen, speelde het meeste gevaar zich ook nog eens af aan de overkant. Zo was Ulloa na wederom een knappe actie dicht bij de 2-1, maar hij raakte het zijnet. Arsenal kwam lange tijd niet verder dan een knal van Nacho Monreal en een inzet van Yaya Sanogo, die echter knap werd gekeerd door Kasper Schmeichel.

Arsenals grootste euvel kwam daarmee weer eens aan het licht: de ploeg bleef het 'voetballend' proberen, waar een plan B, zoals het inzetten van een breekijzer, waarschijnlijk meer effect zou hebben gehad. De defensie van Leicester bleef namelijk simpel overeind en met iets meer fortuin had thuisploeg de verrassing in de slotfase nog groter kunnen maken. Na een snelle tegenstoot kreeg invaller Jamie Vardy namelijk nog een uitstekende mogelijkheid om te scoren, maar Szcszesny voorkwam met een snelle reflex erger leed voor zijn ploeg.

-

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties