Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwoegend Heerenveen voorkomt 'dood of de gladiolen'-scenario in Spakenburg

Laatste update:

Op papier mocht de wedstrijd in Spakenburg geen problemen opleveren voor Heerenveen, maar het ging bepaald niet van een leien dakje. In de eerste helft kende de ploeg van Jurgen Streppel veel moeite om de defensie van IJsselmeervogels stuk te spelen: de thuisploeg wist het Friese gevaar goed te beperken en toonde zich af en toe dreigend in de uitbraak. De eerste goede mogelijkheid was na tien minuten voor Sherwin Grot, die over het doel van Erwin Mulder schoot. Streppel, die Sam Larsson en Stijn Schaars op de bank posteerde maar verder grotendeels zijn basiselftal intact liet, zag Heerenveen even daarna voor het eerst gevaarlijk worden.

Caner Cavlan schoot vanuit een lastige hoek plots op de paal, terwijl Grot aan de overzijde voorlangs mikte. Raymon van Emmerik, keeper van IJsselmeervogels, mocht halverwege de eerste helft opgelucht ademhalen. Hij liet de bal los na een zwabberende vrije trap van Arber Zeneli, maar Pelle van Amersfoort liet de kans in de rebound onbenut. Het waren de laatste serieuze kansen van de eerste helft. IJsselmeervogels was ongetwijfeld tevreden over het verloop van de wedstrijd en deed ook na rust even goed mee. Gaandeweg voerde Heerenveen de druk weer op, maar de gasten bleven worstelen op Sportpark De Westmaat.

Hoogtepunten bleven ook zeldzaam: af en toe meldden beide clubs zich met speldenprikjes bij het vijandelijke doel. Zo mikte Shanon Carmelia van IJsselmeervogels over de rechterkruising van Mulder, die de bal even later wel uit zijn doel moest halen. Doelpuntenmaker Akla stond echter buitenspel voordat hij Mulder passeerde met een stift, waardoor de treffer werd afgekeurd. Aan de overzijde vloog een vrije trap van invaller Larsson maar rakelings naast. Vlak voor tijd volgde toch de verlossing voor Heerenveen. Na een hoekschop belandde de bal plots voor de vrijstaande Ghoochannejhad, die de eindstand op het scorebord zette.

-
Verdiende sc Heerenveen de zege?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
15
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties