Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özyakup woest op Van Persie: 'Onze vriendschap is anders na vanavond'

Laatste update:

Van Persie maakte tijdens de wedstrijd niet alleen ruzie met Özyakup, maar ook met Dusko Tosic. Na een duel tussen beide spelers zocht Tosic de Nederlander op en liet zich provoceren. Een vermeende kopstoot zorgde ervoor dat de de Besiktas-verdediger met rood van het veld ging. Van Persie haalde met gebaren later ook nog de woede van het thuispubliek op zijn hals. Nadat de Oranje-international de 1-0 maakte op aangeven van Jeremain Lens, vierde hij zijn doelpunt al glijdend voor de neus van Özyakup.

"Ik heb veel te zeggen over de incidenten op het veld, maar ik houd het voor me", aldus Özyakup over Van Persie, die voor hem belangrijk was in zijn tijd bij the Gunners. "Er is wel iets wat ik kwijt wil. Ik was heel goed bevriend met een bepaalde speler op het veld. Dat is anders na vanavond. Soms zie je het ware gezicht van een voetballer op het veld."

De wedstrijd zou bol staan van incidenten, waarbij Besiktas-trainer Senol Günes zijn handen niet thuis kon houden bij een ruzie met Fenerbahçe-verdediger Simon Kjaer. In de spelerstunnel zou ex-PSV'er Marcelo nog een kopstoot hebben uitgedeeld aan Martin Skrtel. Tosic wachtte Van Persie nog op in de catacomben, maar hij werd door de politie naar zijn eigen kleedkamer begeleid.

Robin van Persie had het met iedereen van Besiktas op het veld en de tribune aan de stok, maar hij is wel de maker van het enige doelpunt van de wedstrijd! Hoe vier je dat dan? Juist, voor de neus van Oguzhan Özyakup, een van de spelers met wie hij ruzie had. #vanpersie #fenerbahce #besiktas #fener #rvp

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

-

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties