Actie: Santander Consumer Finance geeft tickets weg voor Ajax - Juventus
Woensdag, 27 maart 2019 om 15:15

ADVERTORIAL "Ooit zie ik Ajax weer spelen in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Zei ik ooit." Ooit wordt nu. AFC Ajax speelt op woensdag 10 april thuis tegen Juventus FC in de kwartfinale van de UEFA Champions League en als trotse sponsor van het toernooi geeft Santander Consumer Finance Benelux B.V. gratis kaarten weg.

Wil je kans maken op de gratis wedstrijdtickets? Meld je dan aan op santander.nl/ooitwordtnu en zie live hoe Ajax het gaat opnemen tegen de Oude Dame. Omdat je bijna op het veld zit, hoef je niets te missen van deze bijzondere wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Iedereen mag meedoen, of je nu al klant bent bij Santander of niet. Het enige wat je moet doen voor deze kans op gratis tickets is je aanmelden op de website santander.nl/ooitwordtnu. Maar doe het snel, want de eerste die de vraag "Hoeveel mensen zullen zich aanmelden voor deze actie?" goed heeft, is winnaar van twee tickets.

Aanmelden kan tot en met 2 april 23.59 uur en wie weet zie jij Hakim Ziyech of Dusan Tadic ook live scoren in de kwartfinale van de UEFA Champions League!

Meer nieuws
   
20:35
20:35
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
10
   
20:10
20:10
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
2
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
32
   
19:41
19:41
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
   
18:56
18:56
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.