Ambitieus Wolverhampton meldt zich mogelijk bij Feyenoord
Donderdag, 16 november 2017 om 00:00

Nicolai Jörgensen krijgt wellicht de mogelijkheid om Feyenoord te verlaten voor een Engels avontuur. De Daily Mirror schrijft namelijk dat Wolverhampton Wanderers serieuze interesse heeft in de 26-jarige aanvaller uit Denemarken.

Wolverhampton gaat na zestien speelronden met 35 punten aan kop in de Championship, maar behoudens Léo Bonatini en de negentienjarige Bright Enobakhare beschikt men niet over een echte spits. Trainer Nuno Espírito Santo hoopte Jürgen Locadia in de zomer voor twaalf miljoen euro aan zijn selectie toe te voegen, maar die transfer liep spaak.

De Portugees hoopt in de winter of volgend jaar zomer meer succes te hebben als hij een poging waagt om Jörgensen weg te halen uit De Kuip. Jörgensen, eerder al eens werd gelinkt aan Everton, maakte tot dusverre 28 doelpunten in 53 wedstrijden voor Feyenoord en heeft nog een contract tot medio 2021.

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
Strandjutter
 
9
16 november 2017 om 00:10
Wolves is ambitieus, en doet een goede gooi naar promotie dit jaar. Denk tegelijkertijd dat dit ook wel zijn plafond zou zijn, qua niveau. Maar het is een hele mooie club.
 
Delpay96
 
1
16 november 2017 om 08:47
Ik denk dat hij zeker hoger kan. Denk dat de Bundesliga bij hem past, als Uth, Finbogasson en haller het daar zelfs goed doen. Jorgensen zou zeker meekunnen met een Schalke, Wolfsburg etc.
 
Roogsfc
 
3
16 november 2017 om 00:11
Die kan toch beter wachten tot er een wat grotere en stabielere club komt lijkt me.
 
Sanderr
 
6
16 november 2017 om 00:18
Wolves is wel een mooie club met grote historie en wie weet kun je na een half jaartje promoveren en PL spelen, geen slecht vooruitzicht lijkt me. Voor Feyenoord daarentegen zou het een ramp zijn om hun topscorer (van vorig seizoen dan) in de winterstop te verliezen natuurlijk. Wat zou Jørgensen ongeveer moeten kosten?
 
Roogsfc
 
15
16 november 2017 om 00:33
Grote historie zeker maar momenteel gerund door een stel Chinezen met een aandeel in de zaken van Jorge Mendes, de super-zaakwaarnemer van o.a. CR7. De club is niets meer dan een luxe etalage voor de spelers uit zijn stal. Daarom willen ze natuurlijk zsm naar de PL. De aim van de eigenaars en Mendes ligt puur bij centen verdienen, binding met de club 0,0. Ik denk dat Jorgensen daar niet heen moet willen. Die krijgt heus nog wel wat andere aardige opties.
 
Sanderr
 
3
16 november 2017 om 00:44
Daar was ik niet van op de hoogte, dat maakt het wel direct wat minder aantrekkelijk inderdaad..
 
FR12Jules
 
1
16 november 2017 om 08:31
Onder de 30 miljoen alles afwijzen, simpel.
 
AdilTaarabt
 
5
16 november 2017 om 00:12
Mooie club voor Jorgensen maar denk niet dat Feyenoord erop zit te wachten om hem in de winterstop te laten gaan.
 
MT87
 
0
16 november 2017 om 00:41
Wolverhampton heeft alles om een stabiele lage middenmoter in de Premier League te zijn. Daarvoor hebben ze wel spelers als Jorgensen nodig. Het is een mooi project om aan deel te nemen voor hem. 20 miljoen pond lijkt me een goede vraagprijs.
 
wolkje
 
20
16 november 2017 om 01:33
Jorgensen kan een grotere club krijgen. Heel veel mensen twijfelen aan zijn niveau wat hun goed recht is maar ik vind hem op dit moment gewoon al de beste van de eredivisie. Als je hem ziet voetballen ga je er vanzelf in geloven ook als je hem dan weer even ziet scoren tegen Shaktar zie je gewoon dat je met een speler te maken heb die thuis hoort op dit poduim. Zelf zou ik niet naar zo'n ploeg gaan maar meer naar een beetje voetballende ploeg. Hij hoeft niet eens in een aanvallend team perse te spelen hij is sterk aan de bal en kan goed dienen als verlengstuk van de vleugelspelers. Dit Feyenoord heeft wel behoefte aan een schone wind en spelers als Toornstra, Vilhena, Kramer, Nelom, Vermeer en Basacikoglu zou ik gewoon een nieuwe club gunnen mits de juiste prijs op tafel komt. Diks moet gewoon lekker ballen bij een middenmoter in de eredivisie die jongen kan het wel maar is veelste zenuwachtig om bij een club als Feyenoord te spelen. Ik hoop wel echt dat volgend jaar nog een laatste jaar Jorgensen en Berghuis blijven.volgend jaar nog een jaar Jones en dan kan Bijlow het misschien overnemen. Ook Kuwas en Clasie halen en de voor rest alles met jeugd oplossen er komt genoeg weer aan op dit moment.(bijlow, Geertruida, Hansson en Vente)
 
-NEC-
 
5
16 november 2017 om 11:12
Hoezo een meer voetballende ploeg? Wolves swingen op het veld met de Portugezen Jota, Cavaleiro, Neves, Helder... Coady, Boly, Saiss en Bonatini spelen ook alleraardigst. Denk dat je nog nooit die ploeg hebt zien voetballen.
 
wolkje
 
1
17 november 2017 om 05:14
Kijk jij zelf wel? Helder Costa heeft amper gespeeld dit seizoen door blessures en heeft alleen nog wat inval beurtjes gehad zat onlangs tegen Fulham niet eens bij de selectie en. Alleen tegen City in de basis. Bonatini slimme speler, sterke speler en goede positionering maar niet echt een sensatie om naar te kijken. Boly ook niet maar dat is wel een beest al is hij ook vaak gepasseerd dit seizoen. Maar je moet wel lezen ik geef gewoon aan dat Jorgensen naar een grotere ploeg moet en het liefst een voetballende ploeg. Niet naar zo`n ploeg dat was meer over het 2de niveau waar de Wolves nu spelen. Daarnaast gaat dit spel nooit zo makkelijk lukken in de Premier Leage. Want als je de goals terug kijk zie je dat het niveau daar soms ook beroerd is.
 
NielsFCB18
 
0
16 november 2017 om 18:07
Geen gekke gedachten van Wolves al weet ik niet of Jorgenson het red in de PL er zijn genoeg voorbeelden van spitsen die er in de ED genoeg in schoten en de stap maakte naar de PL en vervolgens gigantisch faalden ik denk dat Jorgenson bij Feyenoord op zn niveau zit imo
 
FR1963
 
0
16 november 2017 om 21:52
En dan met Kramer verder??? No way! Dan haal je zeker niet eens Europees voetbal.