Arsenal-aankoop van 20 miljoen wil weg: 'Is iemand gelukkig in die situatie?'
Woensdag, 31 mei 2017 om 20:10

Lucas Pérez wil na één seizoen alweer vertrekken bij Arsenal. De 28-jarige aanvaller werd vorig jaar voor circa twintig miljoen euro overgenomen van Deportivo La Coruña, maar heeft niet kunnen overtuigen. Pérez kreeg slechts tweemaal een basisplaats in de Premier League en mocht negen keer invallen onder Arsène Wenger. Hij scoorde één keer.

In maart liep Pérez een bovenbeenblessure op, maar ook nadat hij was hersteld maakte hij geen deel uit van de wedstrijdselecties. Dat gebeurde pas weer toen de Spanjaard op de bank mocht zitten tijdens de FA Cup-finale tegen Chelsea van zaterdag. Zaakwaarnemer Rodrigo Fernández Lovelle windt in gesprek met PA Sport geen doekjes om het toekomstplan. "Het doel is om naar een andere club te gaan. We willen Arsenal verlaten en daar is de club al van op de hoogte. Ken jij iemand die geen kansen krijgt, maar toch gelukkig is?"

Arsène Wenger vertelde vorige maand nog de onvrede van Pérez te begrijpen. "Als ik de trainer ban Arsenal blijf, zou ik hem dolgraag behouden", zei Wenger toen. "Maar we moeten om de tafel gaan om te bepalen of hij een realistische kans op speeltijd heeft. Hij is een topspits, maar ik heb hem niet het aantal wedstrijden kunnen geven dat hij wilde en verdiende. Dat geef ik toe. Dat spijt me."

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
11
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
Dutchmen
 
22
31 mei 2017 om 20:30
Het is mij volstrekt onduidelijk waarom deze man niet meer kansen heeft gekregen. Iedere keer wanneer hij speelt creërde hij genoeg met een assist/doelpunt. Daarnaast kan hij op zowel de flank als in de punt. Ideaal om mee te rouleren in de drukke PL. Snap dus niet wat Wenger met hem voor ogen heeft.
 
SteazzyGooner
 
2
31 mei 2017 om 20:49
Wenger is gewoon niet gecharmeerd van hem dit was typisch een paniekaankoop aan het einde van de transfermarkt . Eerst gingen ze voor Vardy en hadden ze zijn afkoopclausule Getriggerd daarna ging dat niet door omdat de speler zelf niet wou vertrekken. Daarna gingen ze voor Lacazette maar die vonden ze te duur en toen kwamen ze uit op Lucas Perez. Als hij goed genoeg was zou hij gewoon aan spelen toe komen het is niet zo dat Welbeck en Giroud echte toppers zijn. Maar blijkbaar is hij gewoon niet goed genoeg. en snap ik zijn beslissing dat hij wil vertrekken.
 
CocoAfc
 
5
31 mei 2017 om 21:10
Kon jij dan zien wat niet goed genoeg was tijdens de wedstrijden die hij speelde?
 
Dutchmen
 
7
31 mei 2017 om 21:25
Wenger is gewoon fan van Giroud en lijkt andere spitsen daardoor geen kans geven.
 
Bon Jovi
 
2
31 mei 2017 om 22:03
Giroud speelt niet zoveel meer als vorige seizoenen hoor. Niettemin is het inderdaad belachelijk dat deze speler zo weinig kansen kreeg. Hetzelfde verhaal als Joel Campbell.
 
Gooner4eva
 
0
1 juni 2017 om 11:20
Hoe kun je nou fan zijn van Giroud? Hij is zo verschrikkelijk om naar te kijken. Wenger houdt van mooi voetbal en js ook fan van Giroud... tegenstrijdig.
 
PSVfan1991
 
7
31 mei 2017 om 20:37
Zo jammer. Wanneer hij speelt laat hij zien en prima speler te zijn. En technisch beter dan Giroud, dan betaal je 20 miljoen voor een spits gebruik je hem alleen in de beker.
 
SteazzyGooner
 
3
31 mei 2017 om 20:38
Sevilla wilt 17,5 miljoen euro voor hem betalen strik erom heen en weg ermee Niet de topspits die ervoor zorgt dat je kampioen wordt net zoals Welbeck en Giroud. Er moet echt een topspits komen want met dit materiaal voorin gaan we het niet reden tegen een Chelsea, Man City en of Spurs. By the way Henry Onyekuru word gehaald van Eupen. Dat is toch wel een slimme zet van Arsenal met oog op de toekomst 19 jaar 24 goals in 41 wedstrijden voor Eupen desondanks is de Premier league wel van heel ander niveau dan de Belgische competitie. Als Lucas Perez word verkocht betekent dit dan dat ze ruimte maken voor een gevestigde topspits. Who Knows?
 
-NEC-
 
5
31 mei 2017 om 20:49
Het bedrag van Perez betekent dus niet dat er ruimte kan worden gemaakt voor een gevestigde topspits. Arsenal heeft namelijk sowieso genoeg geld daarvoor. Daarbij is dit inderdaad niet de spits die je kampioen maakt, maar als je iets moet forceren of bij blessures is deze man ideaal. Enorm goede techniek en rendement.
 
GerritHendriksen
 
7
31 mei 2017 om 20:38
Zonde want het is gewoon een goede speler
 
arsenal1250
 
6
31 mei 2017 om 20:48
Deze speler heeft totaal geen kans gekregen van Wenger. Wel mocht Walcott blijven en nog meer van dat soort spelers. Zelfde ook met Iwobi die opeens geen kans meer kreeg, veel te weinig gespeeld, terwijl we juist creativiteit nodig hadden in het team. Gelukkig heeft Wenger bijgetekend.
 
CocoAfc
 
4
31 mei 2017 om 21:12
Theo heeft fantastische cijfers, waar hij dan minder toevoegd aan het spel. Vond het niet onlogisch dat hij dit seizoen vaak speelde op het einde na. Iwobi was op een gegeven moment ook in verschrikkelijke vorm, juist omdat hij zowat elke wedstrijd leek te moeten spelen in het begin.
 
Jackieboy10
 
7
31 mei 2017 om 21:26
Dat Iwobi niet speelde is volledig terecht. Het probleem is dat Wenger een man is van uitersten wat betreft deze twee spelers. Iwobi speelde in de dramatische periode elke seconde ondanks waardeloze prestaties, en daarna speelde hij bijna geen minuut meer. Lucas Perez speelde extreem weinig, ondanks juist goede prestaties in zijn minuten. Bij beide is hij de fout in gegaan.
 
BaloteIIi45
 
2
31 mei 2017 om 20:50
Ik denk dat Arsenal beter afscheid kan nemen van hem.
 
Alex4_
 
1
31 mei 2017 om 20:51
Ik zou zeggen, verkoop Giroud en gebruik hem als 2e spits achter een eventuele (grote) aankoop. Ik ga er namelijk wel vanuit dat er nu toch wel echt een keer groot ingekocht moet worden door Arsenal aangezien de concurrentie ook steeds beter wordt. Ben overigens niet heel eeg onder de indruk van wat ik allemaal heb gezien van Perez. Zeker een prima speler om mee te rouleren maar ook zeker geen speler die Arsenal echt verder gaat helpen.
 
SteazzyGooner
 
2
31 mei 2017 om 21:02
Giroud is juist ideaal als tweede spits als je iets moet forceren in de laatste minuten van een wedstrijd en Lucas Perez niet vooral in de Premier league Heb je een spits als Giroud nodig. Voor de rest ben ik het met je eens.
 
CocoAfc
 
2
31 mei 2017 om 21:09
Hij heeft iedereen kunnen overtuigen hoor, behalve Wenger. Heel jammer dit.
 
Master D
 
1
31 mei 2017 om 21:19
Als je hem totaal niet gebruikt, had hem dan niet aangetrokken op 31 augustus voor 20 miljoen. Heb geen idee kunnen ontdekken achter zijn komst. Zelfs een paniekaankoop had meer kansen gekregen.
 
Dariush-Gooner
 
1
31 mei 2017 om 22:31
Gewoon een "hou je kop supporters"-aankoop. Ik vraag al jaren om rellen rondom de Emirates, het leeg laten van stoelen etc. Heb hier geen woorden voor. Usmanov moet Kroenke eruit werken, maar ook al zal Kroenke overlijden zal het bij een van zijn erfgenamen eindigen. Zonde van zo'n prachtige club, David Dein heeft dit voorzien en is voortijdig vertrokken, Wenger probeert er nog wat van te maken maar tevergeefs. Ja, hij is gierig, maar kan niet geloven dat hij 100% ervoor zorgt dat er geen top aankopen komen. Die verdomde Kroenke en Gazidis... vieze geldwolven!!