Arsenal-icoon wacht besluit Arsène Wenger af
Dinsdag, 13 maart 2018 om 21:00

Shakhtar Donetsk en Napoli zijn eveneens geïnteresseerd, maar Arsenal lijkt de beste papieren voor de komst van Maycon te hebben. The Gunners hebben de eerste gesprekken met de middenvelder van Corinthians er al opzitten. (UOL Esporte)

Maximiliano Romero is op de weg terug bij PSV. De aankoop van 10,5 miljoen euro moet zijn officiële debuut nog maken, maar traint nu wel voorzichtig met de rest van de selectie mee. (Officiële kanalen PSV)

Patrick Vieira sluit niet uit dat hij ooit als trainer terugkeert bij Arsenal. De Fransman wil echter niets doen voordat landgenoot Arsène Wenger een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. (L’Équipe)

Internazionale haalt mogelijk twee middenvelders weg bij Sampdoria. I Nerazzurri willen binnenkort in gesprek gaan met Karol Linetty en Dennis Praet. (Diverse Italiaanse media)

Scouts van Sampdoria zijn dinsdagavond aandachtig toeschouwer bij het duel tussen AS Roma en Shakhtar Donetsk. De Italianen denken aan de komst van Taison. (Mediaset)

Juventus hoopt Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini langer te kunnen binden. Terwijl eerstgenoemde tot 2019 vastgelegd moet worden, kan de laatste een voorstel voor een nieuw meerjarig contract verwachten. (Tuttosport)

Meer nieuws
   
13:00
13:00
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
   
12:55
12:55
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
20
   
12:45
12:45
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
   
12:29
12:29
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
   
12:12
12:12
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
ArZenal 86
 
2
13 maart 2018 om 21:46
Misschien wel de gedroomde kandidaat, iemand die de club door en door kent en al ervaring heeft in het trainersvak (in tegenstelling tot Henry).
 
Jackieboy10
 
0
13 maart 2018 om 23:14
Ik zou het sowieso toejuichen als deze Arsenal legende weer terug bij de club komt. Het is überhaupt al een grote schande dat Vieira notabene naar City moest om daar trainer te kunnen worden omdat Arsenal hem dat niet aan bood. Vieira had nu al een aantal jaren als assistent van Wenger kunnen dienen, wat mogelijk had kunnen leiden tot een betere mentaliteit bij de spelers en een soepele opvolging.
 
bertjeuh
 
0
14 maart 2018 om 00:20
Mwah, dat valt altijd maar af te wachten. Er zijn zat clubs waarbij de boegbeelden later een andere functie zijn gaan uitoefenen, maar daar eigenlijk niet in thuis horen of weinig noemenswaardig werk hebben geleverd. Ik zou het absoluut schitterend vinden als Vieira hierop een uitzondering zou zijn overigens!