Arsenal moet naam van 'een van beste trainers in Europa' doorstrepen
Vrijdag, 7 april 2017 om 19:55

Brendan Rodgers heeft een nieuw vierjarig contract ondertekend met Celtic, waardoor hij er nu tot medio 2021 vastligt. Dat lijkt te betekenen dat Arsenal de manager uit Noord-Ierland in ieder geval voor komend seizoen kan vergeten.

De 44-jarige Rodgers werd de afgelopen weken door menigeen genoemd als mogelijke opvolger van Arsène Wenger. Zo stelde oud-aanvaller Charlie Nicholas dat als Wenger vertrekt, Rodgers in ieder geval 'op de lijst moet staan': "Hij laat zijn teams op de Arsenal-manier voetballen en met Liverpool had hij waarschijnlijk de Premier League moeten winnen. Hij voldoet volgens mij aan alle eisen. Hij heeft met Celtic ook al prijzen gewonnen. Rodgers maakt indruk, hij brengt de juiste energie", sprak Nicholas.

The Gunners lijken de naam van Rodgers nu door te moeten strepen en algemeen directeur Peter Lawwell is blij met de contractverlenging, zo vertelt hij op de clubwebsite: "Brendan heeft al veel impact gehad op Celtic. Hij is een geweldige manager en we geloven dat hij een van de beste trainers is in Europa en misschien wel van de wereld. We zijn blij dat hij zijn toekomst aan Celtic heeft verbonden", aldus Lawwell.

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
joossjie
 
4
7 april 2017 om 20:16
Een van de beste trainers van Europa?? Laat me niet lachen. Deze man heeft hopeloos gefaald bij Liverpool en schaar ik zeker weten niet bij de beste trainers van Europa..
 
Millonario
 
2
8 april 2017 om 00:02
Hopeloos gefaald? Ik weet niet of je je die twee mooie seizoenen kan herinneren, maar ik heb genoten van zijn elftal toen. Ze speelden zo leuk en aanvallend voetbal. Geen enkele coach bij Liverpool was zo dicht bij een titel als hij, dus dat zou ik niet falen noemen.
 
maicon123
 
0
8 april 2017 om 06:54
Niet heel erg zijn verdienste, geluk dat hij een Suarez en een super presterende Sturridge had.
 
Millonario
 
0
8 april 2017 om 16:08
Nogal voorbarig, maar goed. Coaches krijgen sowieso te weinig krediet soms.
 
Ijsmuts
 
1
8 april 2017 om 00:03
Hopeloos gefaald lijkt me wat overdreven. Bracht (mede) Liverpool naar het beste resultaat in de premier league in de laatste 25 jaar.
 
Master D
 
3
7 april 2017 om 20:34
Wat een mazzel dat die overschatte Rodgers niet komt. Heeft bij Liverpool gefaald en nu bij Celtic kampioen worden noem ik geen verdienste.
 
Alpenreus
 
1
8 april 2017 om 08:15
Wellicht toch een paar keer naar Celtic kijken en dit vergelijken met het Celtic onder Deila. Wat een verademing: Stuk voor stuk zijn de spelers individueel bezig aan hun beste jaar ooit en ze danken daarvoor maar 1 man: Rodgers. Voetbal is goed en verzorgd: Veel beweging, veel druk, veel goals.
 
TheRoscoe
 
4
7 april 2017 om 21:12
Wat nu overheerst is een gevoel van eeuwige teleurstelling, het is overweldigend. Ik denk dat ik deze klap niet meer te boven kom als Arsenal-supporter. Voor Celtic is dit gewoon een logische stap, ze kunnen niks anders dan tevreden zijn over Rodgers.
 
Chanturia
 
0
7 april 2017 om 23:00
Zelfs Danny Blind wordt kampioen met Celtic. Bij Liverpool was het niet veel, hopende op ingevingen van Suarez en de toen nog in vorm zijnde Sturridge.
 
Schop1989
 
1
8 april 2017 om 00:01
Gefaald bij Liverpool hoor ik iedereen roepen, maar dat vind ik een beetje schaapachtig roepen waar dit bericht eigenlijk een voorzet voor is. Rodgers maakte stappen met Liverpool, alleen had te maken met het bestuur en gelimiteerde vrijheid van transfers. Hij ging van 2 super spitsen naar 0 superspitsen en kreeg daar van het bestuur Balotelli voor terug. Klopp is altijd een verbetering geweest, maar bij Rodgers kun je ook wel een beetje van pech spreken vind ik. Rodgers is aanvallend ingesteld en probeert Barcalona tactieken te mixen met het Engelse spel, wat zeker nog ruimte voor verbetering heeft, maar hij zal dit steeds meer gaan verbeteren. Onzin om hem beste trainer te noemen, maar hij past zeker in het straatje van trainers die bij Arsenal zou passen qua spelopvattingen.
 
Millonario
 
3
8 april 2017 om 00:03
Ik ben het volledig met je eens. Het is werkelijk ongelooflijk hoe sommige mensen kunnen reageren. Hebben ze echt zo'n kort geheugen denk ik dan?