Arsenal wil op valreep deal van 55 miljoen dwarsbomen
Donderdag, 28 mei 2020 om 12:00

Manchester United haalt nog eenmaal alles uit de kast om het aflopende contract van Angel Gomes te verlengen. De jonge aanvallende middenvelder, die werd gelinkt aan Chelsea, kan op jaarbasis een kleine twee miljoen euro gaan verdienen op Old Trafford. (Daily Telegraph)

Dat Barcelona komende zomer uitverkoop wil houden, is niet onopgemerkt gebleven bij Arsenal. The Gunners zijn van plan om zich in Spanje te melden voor Rafinha, die dit seizoen verhuurd wordt aan Celta de Vigo. (Daily Star)

Arsenal gaat zich op het laatste moment nog mengen in de strijd om Victor Osimhen. Er werd onlangs al gemeld dat de Nigeriaanse aanvaller van Lille OSC op het punt zou staan om voor 55 miljoen euro naar Napoli te verkassen. (The Sun)

Het ambitieuze Newcastle United is concreet bezig met zijn eerste aankoop. De clubleiding van the Magpies is de onderhandelingen met Philippe Coutinho reeds begonnen. (Daily Express)

Naast Newcastle United heeft John Stones nog een optie voor een binnenlandse transfer. Everton wil de centrumverdediger van Manchester City graag terughalen naar Goodison Park. (Daily Star)

De toekomst van Taylor Booth ligt mogelijk in Engeland. Tottenham Hotspur heeft de Amerikaanse middenvelder op de korrel, al loopt zijn contract bij Bayern München nog door tot medio 2022. (Daily Express)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
   
23:33
23:33
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
8
   
23:30
23:30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
23:01
23:01
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (19)

 
Japie_Krekel
 
2
28 mei 2020 om 12:02
Osimhen lijkt me een geweldige aankoop voor Arsenal. hij is pijlsnel en fysiek heel sterk dus hij past denk ik wel in de PL en het is een speler met de potentie de absolute top te gaan halen imo
 
Zermatt_Person
 
7
28 mei 2020 om 12:05
Hij is pas nodig als zowel Aubemayang en Lacazette vertrekken denk ik. Anders heeft Arsensl drie spitsen
 
Japie_Krekel
 
4
28 mei 2020 om 12:09
dat wel maar Aubameyang wordt constant in verband gebracht met andere clubs en Lacazette is na een voortvarende start een stuk minder gaan presteren imo
 
lucas1234
 
13
28 mei 2020 om 12:03
Ik snap niet dat zoveel clubs die Osimhen willen hebben. Ik heb hem eigenlijk enkel in de Champions League zien spelen. Maar daar viel die hele voorhoede me eigenlijk enkel op door de belachelijke hoeveelheid kansen die om zeep werden geholpen.
 
Japie_Krekel
 
7
28 mei 2020 om 12:09
tegen Ajax liepen ze idd flink te prutsen maar die jongen heeft wel potentie imo. zijn moyenne in de Ligue1 is niet super maar hij loopt wel ongeveer 1 op 2. als hij zich verder ontwikkeld verwacht ik wel dat het een hele grote spits kan gaan worden
 
Jackieboy10
 
1
28 mei 2020 om 14:08
@Japie_Krekel. Toch is dat niet heel bijzonder. Pépé deed het beter in de Ligue 1 en kijk naar de kritiek die hij krijgt. Hij doet het niet zo slecht als velen doen voorkomen, maar ook ik had wel meer verwacht van hem al. Die Osimhen heeft zeker wel talent, maar dit is pas het eerste seizoen dat hij echt wat meer laat zien. Ik zie het hem dus nog zwaarder krijgen dan Pépé, bij een overstap naar de PL.
 
Japie_Krekel
 
0
28 mei 2020 om 17:09
@hoogindeconcen heb je het Franse elftal gezien? bijna al die spelers hebben een verleden in de Ligue1 en heel veel spelers uit die competitie halen ook de wereldtop. dat er dan een paar zijn die dat niet lukt dat heb je altijd. ook niet elke La Liga aankoop bv slaagt in de PL. daarvan zijn er helemaal een hoop mislukt
 
bustaramz
 
0
28 mei 2020 om 13:02
Loopt bijna 1 op 2 in de Ligue 1 en is pas 22. Dat zegt toch wel meer dan die paar potjes CL, waar ik hem tegen Ajax overigens zeer gevaarlijk vond. Een beetje meer geluk en hij was onze beul geweest.
 
lucas1234
 
3
28 mei 2020 om 13:08
Ik hecht altijd juist waarde aan de CL. Dat is toch het niveau waar je wilt dat iemand zich laat gelden. Want ik weet niet hoe die zich heeft laten gelden tegen de topteams. Maar buiten Psg, Lyon en Marseille ben ik niet onder de indruk van de Ligue 1.
 
Jackieboy10
 
0
28 mei 2020 om 14:15
Deels wel en deels ook minder lucas1234. In het geval van Osimhen ben ik het met je eens, vooral ook omdat het pas zijn 1e seizoen is dat hij echt wat laat zien. Maar in het algemeen ligt het wel wat genuanceerder. In de CL is het namelijk ook wel heel erg afhankelijk van in welk team je voetbalt en tegen welke tegenstanders je uitkomt. Zeker voor een spits. Desondanks zie ik Arsenal deze Osimhen ook absoluut niet halen. Weinig budget, nog niet goed genoeg en andere prioriteiten in de selectie.
 
lucas1234
 
0
28 mei 2020 om 14:31
@jackieboy10 Ben ik normaal gesproken met je eens, maar als ik terugkijk op de groepsfase mag je van een spits die schijnbaar 55 miljoen waard is meer verwachten, met de gigantische berg aan kansen die ze in hun wedstrijden hebben gehad. Geef een Haaland die kansen en die had ook voor Lille 10 goals gemaakt.
 
TILBURG013
 
0
28 mei 2020 om 13:14
Dit is speler 200 waar Arsenal aan wordt gelinkt. Dit is ook gewoon niet waar. Arsenal heeft helemaal geen geld om zon speler te kopen. Ik denk dat het plan is om Lacazette te gebruiken als wisselgeld met Partey (mocht Atletico daar voor open staan) en als Auba vertrekt dan zullen ze denk ik voor Edouard van Celtic gaan. Of Auba ruilen met een andere spits zoals Icardi of Jovic..
 
Jackieboy10
 
2
28 mei 2020 om 14:25
Ik denk precies hetzelfde Tilburg013. Deze speler presteert minder dan Pépé in de Ligue 1 en moet wel 55 miljoen kosten. We weten allemaal hoeveel kritiek Pépé krijgt en de aanpassingsperiode die hij nodig heeft. Dat zal met deze Osimhen niet anders zijn en in mijn optiek zelfs een langere aanpassingsperiode. Zelfs een Lacazette die de hele Ligue 1 aan gort schoot, valt nogal tegen over de hele periode genomen.persoonlijk hoop ik dat Miki, Lacazette, Elneny, Mustafi en Sokratis sowieso vertrekken. Van mij hoeft Mari niet overgenomen te worden, evenals Cedric Soares. Dat is wel afhankelijk van of AMN rechtsback wil spelen/arteta hem daar gaat opstellen weer. Dan zou ik persoonlijk Chambers houden nog en Holding verhuren. Ook het contract van David Luiz wel verlengen overigens, al vind ik het nogal raar dat hij nu schijnbaar voor slechts 1 jaar getekent zou hebben..ik ga een beetje off topic merk ik. Mijn punt is eigenlijk dat met de verkoop van die spelers er flink wat salarisbudget vrij komt. Daarmee kunnen ze dan Auba een flinke contractverbetering voorstellen, waardoor ik hoop dat hij dan zou blijven.persoonlijk hoop ik ook op een verkoop van Xhaka en een vervanger daar.
 
Busby
 
1
28 mei 2020 om 12:49
United moet Gomes gewoon laten gaan. Hij heeft zo goed als niets bij eerste elftal gepresteerd maar kan wel beloond worden met 2 mil per jaar. Als United supporter heb ik lang genoeg de hoop gekoesterd dat hij zou doorbreken maar ondertussen hebben Greenwood en zelfs Tchong meer laten zien.
 
tegelen27
 
0
28 mei 2020 om 13:53
Ik denk dat Arsenal zich maar beter kan richten op haar defensie ipv aanvallers. Dit zou zomaar weer een gevalletje Pepe kunnen worden. Veeeel te duur.