Atlético Madrid denkt aan ex-speler van FC Twente
Donderdag, 18 april 2019 om 21:00

Ole Gunnar Solskjaer krijgt komende zomer een bedrag van 275 miljoen euro om in zijn selectie te investeren. Jadon Sancho van Borussia Dortmund moet in ieder geval naar Manchester United gehaald worden. (Daily Mirror)

Er staan momenteel twee namen bovenaan het verlanglijstje van Tottenham Hotspur voor komende zomer. Maximiliano Gómez van Celta de Vigo en Luiz Felipe van Lazio zijn in beeld bij the Spurs. (Daily Star)

Joachim Andersen staat voor een zeer fraaie transfer. De voormalige verdediger van FC Twente kan Sampdoria aankomende zomer verruilen voor een dienstverband bij Atlético Madrid. (Diverse Italiaanse media)

Newcastle United wil Ryan Fraser graag op korte termijn losweken bij Bournemouth. The Cherries kunnen in ruil voor de Schotse middenvelder Matt Ritchie en een onbekend geldbedrag tegemoet zien. (Daily Mail)

Het is nog onduidelijk of Chelsea Mateo Kovacic definitief gaat overnemen van Real Madrid. Dat is niet onopgemerkt gebleven in Europa, want Zenit Sint-Petersburg heeft in Londen geïnformeerd naar de plannen met de Kroaat. (Daily Mail)

Ondanks een aantal sterke optredens, is Bayern München van plan om Renato Sanches andermaal te verhuren. De Portugese middenvelder werd eerder al eens gestald bij Swansea City, waar hij weinig indruk maakte. (BILD)

Meer nieuws
   
19:00
19:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
   
18:42
18:42
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
10
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
De Toekomst
 
16
18 april 2019 om 21:13
Ik denk dat The Cherries geen genoegen nemen met een onbekend geldbedrag..
 
Alcantara91
 
1
18 april 2019 om 21:25
Dortmund heeft al 10x aangegeven dat Sancho deze zomer niet te koop is...
 
The-Jump
 
5
18 april 2019 om 21:55
En toch, iedere speler heeft een prijs. De vraag is alleen hoe absurd die zal zijn.
 
PeerBerwers
 
4
18 april 2019 om 22:06
Tja, ze hadden ook 10x aangegeven dan Dembele niet te koop was.
 
Alcantara91
 
2
18 april 2019 om 22:16
Klopt, we zullen zien hoe het afloopt
 
Lesterr
 
3
18 april 2019 om 22:10
En terecht. Heeft zich ontzettend sterk ontwikkeld, is een van de betere, misschien wel beste stoppers van de Serie A.
 
Leicester
 
0
18 april 2019 om 22:46
275 Miljoen is nu niet echt veel: Sando zal wel voor +100 miljoen plus worden gehaald Varane zou een geweldige aanwinst zijn, die is ook 100 miljoen plus Een goeie vleugelback 30-50 miljoen (alderweireld byvoorbeeld) Dan moet er nog verkocht worden: Matic Mata (pijnlijk want die is altijd goed geweest voor de club) Smalling Jones Young Alexis Daarnaast zal Pogba willen vertrekken als de CL niet gehaald wordt en Rashford flirt erg opzichtig met Barca. Kortom zelfs met de juiste spelers moet Skjolskaer een paar seizoen krijgen om het gat met City, Spurs, Liverpool te dichtten
 
stravven
 
4
18 april 2019 om 23:48
Alderweireld is een centrale verdediger die bij nood op RB kan spelen, maar zeker geen echte RB. Kun je beter voor Wan-Bissaka gaan.
 
DROS
 
3
18 april 2019 om 23:06
Hoop dat Solskjaer (hopelijk ook in overleg met een goede nieuwe ‘Director Of Football’) een goede inventarisatie weet te maken van de huidige selectie, deze staaft aan zijn eigen- en visie van de club, en vervolgens ook spijkers met koppen durft te slaan. Alleen maar nieuwe spelers kopen met zulke budgetten kan iedere manager, maar op het juiste moment afscheid nemen, doorselecteren én daarbij nog een mooi bedrag ontvangen voor je huidige spelers is wat anders, en in mijn ogen een belangrijke ondergewaardeerde kwaliteit van een manager en TD/DoF. Bij United loopt momenteel naar mijn mening veel te veel middelmaat rond, maar bijvoorbeeld ook de grote ster Pogba zou niet buiten beschouwing mogen worden gelaten in deze inventarisatie. Want ondanks al zijn kwaliteiten, mogen we inmiddels toch ook wel afvragen of het ook voor United en hemzelf niet beter is dat hij een nieuwe uitdaging gaat zoeken. Ik betrapte me er zelf onlangs op dat ik in mijn denkwijze voor het elftal en formatie van United altijd 2 of misschien zelfs meer spelers ‘opoffer’ om Pogba te laten renderen. Maar is hij dat nog steeds waard? Is United er niet meer bij gebaat om overal op het veld weer de partnerschappen te ontwikkelen zoals in de Ferguson jaren, en is er dan helemaal geen ruimte meer iemand een vrije rol te geven? En na zijn opleving met de aanstelling van Solskjaer, is hij toch ook wel weer een aantal wedstrijden totaal onzichtbaar geweest, of leek hij puur voor zichzelf te spelen. Wanneer een Zidane bij Real Madrid hem wel weet te (blijven) raken, en hij dat nu ook ziet als zijn droom, zou United hem naar mijn mening voor een goed bedrag gewoon moeten laten gaan. Om hem die stap te gunnen, maar daarnaast ook juist die 275 miljoen + uitgaande transfers van alle opgeruimde middelmaat, nog significant te vergroten om deze selectie echt totaal te kunnen renoveren en de stappen te zetten als club die voorheen niet konden/durfden gezet te worden.
 
Bati-United
 
1
18 april 2019 om 23:16
Goed verhaal, grotendeels mee eens. Pogba laten gaan hoeft niet persé slecht te zijn. Ik hoop trouwens wel dat hij blijft ??