Barcelona overweegt bod op Fransman van Atlético
Zondag, 1 april 2018 om 21:00

Fabinho ontkent met Paris Saint-Germain gesproken te hebben over een zomerse transfer. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij AS Monaco, maar zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. (Globo Esporte)

Adrien Rabiot weigert te beloven dat hij volgend seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelt. De middenvelder weet zich gevolgd door nagenoeg de gehele Engelse top. (Canal+)

Barcelona overweegt zich te versterken met Lucas Hernández. De centrale verdediger uit Frankrijk heeft bij Atlético Madrid nog een contract tot de zomer van 2022. (Don Balón)

Antonio Conte kijkt uit naar de zomer. Volgens voormalig ploeggenoot en oud-aanvaller Gianluca Vialli kan de manager ‘niet wachten’ om te vertrekken bij Chelsea. (Sky Sports)

Een scout van Arsenal was aanwezig bij het duel tussen FK Rostov en CSKA Moskou. De aandacht ging vermoedelijk uit naar middenvelder Aleksandr Golovin. (Match TV)

Oguzyan Özyakup werd zaterdag bekeken door Lazio, Everton, AC Milan en Olympique Marseille. De middenvelder lijkt in de zomer te vertrekken bij Besiktas. (Diverse Turkse media)

Meer nieuws
   
12:45
12:45
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
   
12:29
12:29
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
   
12:12
12:12
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
   
11:46
11:46
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
   
11:24
11:24
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
MVMahir
 
0
2 april 2018 om 09:52
Lucas Hernandez lijkt me wel een leuke versterking als Vermaelen zou vertrekken maar dat zie ik pas gebeuren medio 2019 aangezien dan zijn contract afloopt. De kans is wel groot dat Atletico in tussentijds mooie biedingen op hem zal krijgen. Atletico kan volgens mij rond de 45 miljoen verwachten voor hem en een vraagprijs van 60 miljoen hanteren.