Barcelona schept duidelijkheid en vraagt grootmacht tevergeefs om gunst
Zondag, 10 juli 2022 om 13:55

Barcelona heeft bij het management van César Azpilicueta aangegeven dat hij een van de belangrijkste targets is deze transferzomer. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano zijn de Catalanen van plan de verdediger in de komende weken definitief vast te leggen. Er is nog een probleem: Chelsea wil nog steeds een transfersom voor de 32-jarige Spanjaard die tot medio 2023 vastligt.

Afgelopen week had voorzitter Joan Laporta een diner met de kersverse eigenaar van Chelsea, Todd Boehly. Tijdens het diner werden gesprekken gevoerd over onder anderen Azpilicueta, Marcos Alonso en Frenkie de Jong. Gedurende die gesprekken kreeg Laporta te horen dat Azpilicueta niet zonder vergoeding naar Camp Nou zal komen. Barcelona wil Azpilicueta dolgraag strikken en hem een tweejarig contract toedienen.

De club deed in de afgelopen maanden meerdere pogingen om Azpilicueta terug naar Spanje te halen zonder daar een transfersom voor te moeten betalen. Chelsea houdt echter voet bij stuk. Azpilicueta is sinds 2019 de aanvoerder bij de club. In augustus 2012 werd de rechtsback voor bijna negen miljoen bij Olympique Marseille weggeplukt. Sindsdien speelde hij maar liefst 474 wedstrijden voor the Blues, waarin hij 17 doelpunten maakte en 55 assists gaf.

In Spanje speelde Azpilicueta tot dusver alleen voor Osasuna. Bij die club werd hij ook opgeleid. In 2007 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. In totaal speelde Azpilicueta 107 officiële wedstrijden voor de club, waarvan 99 in LaLiga. Wanneer Azpilicueta daadwerkelijk de overstap maakt naar Barcelona speelt hij tijdens zijn debuut voor de club tevens zijn honderdste duel op het hoogste niveau van Spanje. Azpilicueta is sinds 2013 international bij La Roja. Hij speelde veertig interlands en scoorde daarin één keer.

Meer nieuws
   
08:40
08:40
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
6
   
08:10
08:10
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
9
   
08:00
08:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
11
   
07:38
07:38
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
   
07:05
07:05
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (76)

 
IkWeetAlles11
 
80
10 juli 2022 om 14:25
Een transfersom vragen voor een speler die nog een jaar onder contract staat? Schandalig! Dat doet Barca zelf toch ook niet?
 
FR_Ronnie
 
48
10 juli 2022 om 14:36
Inderdaad, wat een droeftoeter is deze man, Andre van Duin heeft minder humor ?? En wat is deze club diep afgezakt in het smerigste afvoerputje van het Europese voetbal. Voor de Jong wil hij de hoofdprijs verwachten met garanties etc., maar nieuwe spelers moeten maar voor zo min mogelijk komen, het liefst gratis zelf. Dan gaat ze daar zielig doen. Wat mij betreft gaat de hele boel daar heel snel failliet en beginnen ze weer met een schone lei. Er zit potentie zat in die club waardoor ze in geen tijd weer aan de top kunnen staan..
 
Jeronsaik
 
13
10 juli 2022 om 17:06
dat niet alleen, Depay mag niet vertrekken voor minder dan 20 mil ... die is gewoon bijna gratis binnen gekomen (op tekengeld na) en dan gaan ze hier bij andere clusb schooien om maar vooral niet moeilijk te doen en spelers gratis af te staan haha. gewoon alsof je de donald duck aan het lezen bent hedendaags betreft Barcelona.
 
Flamezzz
 
8
10 juli 2022 om 23:26
Ik heb het hier zo onderhand wel gehad met die non-artikels van de zogenaamde experten van Voetbalzone. Elke dag is het prijs met een nieuwe clickbait over Barcelona. In het artikel zelf: een heel subjectieve lezing van de feiten. Stemmingmakerij. En dan met z'n allen gaan in de reacties. En maar duimpjes over en weer geven. De feiten voor zover ik ze ken: - Azpi wil naar Barcelona, Barcelona wil hem er graag bij, en ook Chelsea wil wel meewerken aan een deal om een van de grootverdieners zonder sportieve toekomst naar de uitgang te begeleiden. - Romano schrijft vandaag dat Barcelona nog geen transferprijs heeft aangeboden, maar dat Chelsea dat wel wil. Letterlijk: negotiations are needed. Niets meer, niets minder. Als Barcelona het onderste uit de kan wil halen omdat ze geen geld hebben, is het blijkbaar niet goed. Gooien ze het gevraagde bedrag naar de overkant, is het ook niet goed. Altijd valt er wel wat te zeiken. Toegegeven, veel acties van Barcelona doen bij mij ook de wenkbrauwen fronsen, maar het moet wel een beetje serieus blijven. Dat kuddegedrag hier de laatsten weken is echt te triestig voor woorden. Tot op vandaag is er geen euro uitgegeven aan transfers. Kessie en Christensen komen transfervrij over. Voor de rest is er overal bijzonder veel blabla. Frenkie dit, Lewa dat, en ga zo maar door. Ik weet het, ook van Barcelona zelf, maar kijk, dat hoort nu eenmaal bij een transferwindow. Feit is dat ze (nog) geen zotte aankopen hebben gedaan of sterkhouders de laan uitgestuurd. Maar dat zou je aan de reacties niet zeggen. Voetbalzone is hier als aanstoker zeker geen neutrale partij in.
 
VD10
 
0
11 juli 2022 om 07:05
Eindelijk iemand met een klein beetje verstand die niet met de kudse meegaat, lijkt wel alsof iedereen het over typt van elkaar, hebben jullie ergens ook nog een eigen mening of analyse?? Gatdemm elke dag bijne zelfde reacties. Worden jullie dan niet moe van jullie zelf?
 
EredivisieAjax
 
160
10 juli 2022 om 14:00
Ik was zo ontzettend fan van Barcelona vroeger. Het is echt een karikatuur van een club geworden. Walgelijk.
 
Soccerfan_1
 
14
10 juli 2022 om 14:03
Is dat de club of gewoon een paar rotte appels die die club goed zouden moeten leiden. Ik denk dat laatste.
 
LosBlancos1999
 
77
10 juli 2022 om 14:10
Zij zijn verantwoordelijk voor het beleid van de club dus dan is het op dit moment idd de club
 
Trotski
 
12
10 juli 2022 om 14:10
Waar houden de rotte appels precies op en waar begint de club? Ik begrijp dat Barcelona groter is dan een huidige voorzitter, maar zoals de club de laatste jaren gerund wordt is echt meer dan alleen iets minder geschikt personeel
 
AjaxxxLove
 
23
10 juli 2022 om 15:49
Als je inmiddels al jaren geleid wordt door rotte appels, moet je misschien concluderen dat er fundamenteel wat mis is met je club.
 
SergioRamosHM
 
2
10 juli 2022 om 17:21
De mensen in het bestuur zijn gekozen, dus is het een eigen keuze. Ook worden beslissingen geaccepteerd door de mensen zelf. Dus het laatste heeft met het eerste te maken.
 
LondonIsBlue
 
58
10 juli 2022 om 14:12
Barca begint met de dag triester te worden. Gewoon betalen sloebers, het lijken wel bedelaars. Anders gewoon behouden voor de breedte kan hij volgend jaar lekker gratis aansluiten.
 
MCFC1982
 
11
10 juli 2022 om 16:31
Het lijken? Het zijn gewoon schooiers, ze hebben nu ook weer aan city gevraagd voor bernardo goedkoper te hebben. Omdat ze txixi en pep kennen. Echt droevig gewoon dokken of niks.
 
Bertos
 
5
10 juli 2022 om 15:21
Er was vroeger een gezonde mix tussen jeugd en aankoop. Het zou Barcelona sieren als ze deze zomer gewoon niemand halen en eerst financieel alles in orde zouden maken. Nu lijkt het alsof ze geld bij elkaar bedelen en uit wanhoop aankopen proberen te doen. Ondertussen verdienen alle spelers zoveel dat ze liever op de bank of tribune blijven. Zegt ook iets over de karakters bij de club (braithwaite, Umtiti, Lenglet) Gewoon nog 1 seizoen op blaren zitten en dan vernieuwen. Je kan niet steeds je spelers vragen om financiele offers en daarna doodleuk 100 miljoen in de zomer uitgeven. Dat terwijl je club met veel moeite 2 nieuwe spelers kan inschrijven.
 
Flamezzz
 
0
10 juli 2022 om 23:30
Die mix tussen jeugd en aankoop is er nog altijd. En, die 100 miljoen waar je het over hebt, waar zijn die naartoe?
 
Cas1
 
4
10 juli 2022 om 15:54
Ow, jij bent dus fan als het goed gaat. Het verbaast mij hoeveel men weet van een gesprek tussen deze twee heren. Barca wil zo min mogelijk betalen, dat snap ik. Zeker voor een oudere speler zonder restwaarde. Hier is niets mis mee. Je moet eens kijken hoe bayern het speelt: Gravenberch voor een prikkie (ajax denkt: we hebben een betere in huis Kennneth Taylor) en de oude Lewandowski, voor een idioot hoog bedrag willen verkopen. Da;s pas idioot
 
cabinessence
 
8
10 juli 2022 om 16:06
Ik ben nooit fan geweest van Barcelona, de enige club waar ik fan van ben is PSV, maar ik vond Barcelona vroeger wel een hele mooie club. Die ook al voor het Messi-tijdperk toch iets magisch had. Maar inmiddels denk ik dat het misschien wel goed zou zijn als die club gewoon een keer in elkaar dondert. En dan a la Glasgow Rangers een paar niveautjes lager weer met een schone lei beginnen, met beide voetjes weer op de grond. Zou ook wellicht leerzaam zijn voor sommige andere clubs.
 
Lionaldinho84
 
5
10 juli 2022 om 16:11
Ach daar hebben we de walgelijk-brigade weer. Wat is er zo walgelijk aan dan? En ik begrijp niet om welke gunst er wordt gevraagd? Dit staat alleen in de titel maar in de tekst staat helemaal niks over een gunst aan een grootmacht? En wie is de grootmacht in deze? Lijkt erop dat VZ gewoon reacties wil uitlokken met deze titels van de walgelijk-brigade...
 
RoosendaalJ
 
6
10 juli 2022 om 18:42
Een speler met nog een jaar contract transfervrij willen overnemen. Lijkt me wel een gunst van Chelsea, de grootmacht in deze.
 
toenie
 
1
11 juli 2022 om 08:10
Aan alle haters, we weten het. Jullie vinden Barcelona het meest verschrikkelijke, aanstootgevende, walgelijke wat de voetbalwereld ooit voortgebracht heeft. De schuldenlast, ooit geen shirtsponsoring, om vervolgens via Unicef toch mee te gaan in de commercie. Mes que un club en dan toch spelers aankopen, het Spotify Camp Nou. We weten het, alles wat Barcelona doet is verachtelijk. Of het nu geld uitgeven is, of juist nieuwe inkomstenbronnen genereren, het is ver-schrik-ke-lijk. Maar toch een verzoek: Kunnen jullie ons (de -al dan niet- diehard fans) een plezier doen? Klik niet meer op Barcelona items op VZ. Of klik er wel op, maar hou je in, begin niet met typen. Rustig aan, adem in, adem uit. Ga door met jullie levens, want we weten het. De boodschap is duidelijk.
 
somagunner
 
90
10 juli 2022 om 14:01
Schooien bij je eigen spelers voor een salarisverlaging begrijp ik. Maar ze schooien ook continue bij andere clubs. Totaal geen schaamte bij Laporta.
 
StarTel
 
2
10 juli 2022 om 14:44
Salaris wordt niet verlaagd maar uitgesmeerd over meerdere periodes.
 
somagunner
 
9
10 juli 2022 om 15:13
Dat is een salarisverlaging. Je gaat minder verdienen op jaarbasis.
 
real8madrid
 
28
10 juli 2022 om 15:24
"hey Startel, je werkt nu 3 jaar bij ons en verdient 30.000 euro per jaar. Aangezien je het zo goed doet stellen we voor dat je ipv nog 3 jaar gewoon nog 9 jaar bij ons blijft werken en ipv 30.000 10.000 per jaar gaat verdienen. Geen salarisverlaging hoor, promise!"
 
Lionaldinho84
 
1
10 juli 2022 om 16:14
Wie zegt dat spelers hun achterstallige salaris moeten opgeven bij een transfer? Wat zijn jouw bronnen? Dit zuig je gewoon uit je duim..
 
Shevchenko_7
 
2
10 juli 2022 om 16:29
Standaard teksten in elke topic van Barca, begint heel saai te worden dit, speler en club maken een deal, zij klagen er niet over maar de experts op Vz wel, lachwekkend.
 
AFCfokke
 
1
10 juli 2022 om 19:00
Ik vind het ook wonderbaarlijk eigenlijk, al dat misprijzen. Een club moet besparen en bekijkt de mogelijkheden. Lijkt mij niks nieuws onder de zon.
 
gentle
 
48
10 juli 2022 om 14:02
De meest zielige club van denkwereld.altijd knettergek van barca geweest,maar hier blijft niets van over.
 
Shiraz
 
15
10 juli 2022 om 14:02
Komt die oliedomme Laporta weer. Word je als Barca-fan echt gek van. Oké Azpilicueta is nog degelijk voor als back-up, maar deze slimmerik gaat zometeen echt tot 15/20 miljoen doorbieden voor een bijna transfervrije halve opa, die echt flair mist en alles compenseert met zijn harde werken. Echt geen Barca-speler. Het ergste is nog dat hij daarna gaat proberen door te schakelen naar de nog grotere kluns van Chelsea: Alonso.
 
El_Guaje7
 
14
10 juli 2022 om 14:06
Waar zou uit moeten blijken dat Laporta uiteindelijk tot 15 miljoen euro zou bieden voor een 32 jarige Azpilicueta? Baseer je allemaal op waardeloze aannames die je zelf doet. Trouwens die flair loze kluns won bijna een jaar geleden als aanvoerder de Champions League.
 
BamiWorst
 
10
10 juli 2022 om 14:16
Dat heet tegemoet komen. Barca wilde ook niet meer dan 35 miljoen uitgeven voor Lewa, maar inmiddels zitten al op de 50..
 
El_Guaje7
 
5
10 juli 2022 om 14:24
Lekkere vergelijking BamiWorst, de huidige en meervoudig Gouden schoen winnaar Lewa die zelfs bereid is niet op trainingen te komen op dagen om voor Barcelona te kunnen spelen. Die is zelfs op zijn leeftijd wel 50 miljoen waard denk ik. Een simpele rechtsback als Azpi is een heel ander verhaal.
 
ElFaraonDCamas
 
8
10 juli 2022 om 14:49
Hahah deze laporta wat een grappenmaker deze laporta. Bijna slechter dan bartomeu. Heb met jullie cules te doen wat een waardeloze president
 
real8madrid
 
7
10 juli 2022 om 15:25
Een beetje gek dat je hier insinueert dat onprofessioneel gedrag een goed argument is om veel te betalen.
 
LondonIsBlue
 
10
10 juli 2022 om 14:15
Chelsea hoeft geen vetpot voor Azpi ze vragen rond de 2-4m maar zelfs daar wordt al moeilijk over gedaan. Het begint echt met de dag triestere vormen aan te nemen.
 
VisWoestijn
 
2
10 juli 2022 om 15:16
Gewoon minimaal 10 miljoen vragen en geen cent minder. We komen al spelers tekort achterin en het is wel onze captain. Voor die paar miljoen kan je hem beter nog een jaar behouden, met al bijna 10 jaar op de teller vind hij het vast niet erg om er 1 jaar aan toe te voegen.
 
LondonIsBlue
 
7
10 juli 2022 om 15:23
Ja mee eens alleen kan je Azpi zijn switch natuurlijk ook wel gunnen vanwege zijn bewezen diensten.
 
Shevchenko_7
 
10
10 juli 2022 om 16:32
Chelsea betaald hem een goed salaris voor zijn bewezen diensten, ik zou als Chelsea zijnde Barca geen vriendendienstje doen.
 
Ajajax
 
16
10 juli 2022 om 14:02
Ja en als Barca komt dient iedereen zijn medewerking te verlenen. Ik was jarenlang fan van Barca maar het vorige bestuur heeft veel kapot gemaakt en het huidige bestuur lijkt het niet veel beter te doen.
 
Flamezzz
 
0
10 juli 2022 om 23:41
Een 'nee' heb je, een 'ja' kan je krijgen.
 
Ajajax
 
0
12 juli 2022 om 21:44
Daar moet ik je gelijk in geven, iets met niet geschoten is altijd mis...
 
El_Guaje7
 
8
10 juli 2022 om 14:03
Goede rechtsback zou wel een upgrade zijn in vergelijking met Serginho Dest of Sergi Roberto. Is een leider, houd zich vaak genoeg staande op het hoogste niveau in de Champions League.Don Laporta heel goed bezig ben zeer tevreden. Wat een verademing in vergelijking met Barto.
 
PcWolf
 
37
10 juli 2022 om 14:24
Excuseer? Dit soort activiteiten die Laporta momenteel aan het uitvoeren is zijn kleine termijn oplossingen voor een langetermijnproblemen. Pique en Frenkie de jong alleen al, moeten samen nog over de 50 miljoen aan salaris krijgen. Ik had nooit gedacht dat Laporta zover ging. Sportief succes is momenteel geen garantie met inkomende transfers als je op lange termijn je boekhouding niet in orde heb.
 
El_Guaje7
 
5
10 juli 2022 om 14:29
De contracten van Gerard Pique en Frenkie de Jong zijn niet opgesteld door Laporta maar door de vorige president. Dat Laporta nu met dat salaris probleem zit is niet zijn schuld maar van zijn voorganger. Als er iets is waar Laporta aan denkt is het wel de lange termijn dat blijkt uit het feit dat (Gavi, Ansu Fati, Pedri en Araujo) allen hebben verlengd. Iets meer ervaring halen voor een hele jonge groep en we hebben het gelijk al over “Laporta denkt alleen maar aan het korte termijn” Wat betreft de boekhouden zijn Laporta en Alemany aardig op dreef om de rotzooi van Bartomeu op te ruimen.
 
Galapago
 
0
10 juli 2022 om 15:42
Voor de korte termijn doen ze het prima, de contracten zijn ook niet heel lang en iedereen die is aangetrokken onder Laporta verdienen onder de 10m. Als hij het voor elkaar krijgt om een speler zoals Lewandowski en/of Silva aan te trekken met een salaris onder 10m of een klein beetje er boven dan verricht hij wonderen.
 
SergioRamosHM
 
0
10 juli 2022 om 17:31
Aardig op dreef? Koeman ontslaan terwijl je zijn voorganger nog niet eens hebt afbetaald noem ik niet aardig op dreef, ja aardig op dreef richting een schande.
 
Ravel
 
17
10 juli 2022 om 14:27
Ja joh vooral heel trots op zijn. Club die een gewaardeerde speler 19 miljoen euro door de neus probeert te boren. Speler die ze die jaren daarvoor mee heeft geholpen door de financiële zware tijden door te komen. Om maar een recent vb te noemen...
 
El_Guaje7
 
4
10 juli 2022 om 14:54
Opnieuw een waardeloze aanname die je waarschijnlijk doet zonder dat je enige idee hebt wat er daadwerkelijk speelt. Waar uit zou moeten blijken dat Barcelona een gewaardeerde (denk Frenkie?) speler 19 miljoen euro door de neus probeert te boren? Het liefst verkopen ze hem niet zoals Laporta al heeft gezegd, echter is het aanbieden van een lager basissalaris iets heel anders dan “deferred payments” door de neus boren wat eigenlijk helemaal niet mogelijk is. Laporta is zelf een advocaat en die weet zelf ook heus wel dat ze dan bijvoorbeeld in de rechtbank dan geen poot hebben om op te staan. Ze willen die 19 miljoen euro uit laten smeren over een nieuw contract met een lager basis salaris.
 
AjaxxxLove
 
1
10 juli 2022 om 15:52
Oprechte vraag uit onwetendheid, als De Jong nu weg gaat, kan hij dan gedag zeggen tegen het salaris waar hij eerder tijdelijk van af heeft gezien? Overigens heeft VI vandaag een goede video uitgebracht over de situatie van Barca.
 
Ravel
 
3
10 juli 2022 om 17:11
Ze hebben die 19 miljoen al uitgesmeerd over de komende jaren in 20-21.. zou de cijfers eens goed bekijken niet zo lang uitgebreid artikel over het contract vd Jong geweest. Zie je t precies! @ajaxxx love yup dat is het hele probleem. Edit heb t even voor je opgezocht:In 19-20 heeft Frenkie net als de rest een 12,32% pay cut geaccepteerdIn 20-21 heeft Frenkie zn jaar salaris aan laten passen naar 3 miljoen salaris (op een basis salaris van 14 miljoen) met de afspraak dat die in de jaren daarop weer gecompenseerd zouden worden (domme deal maar goed).21-22 heeft Frenkie 9 miljoen salaris ontvangenVanaf komend jaar zou hij dus compensatie gaan krijgen via een hoger salaris:22-23 18 miljoen salaris23-24 18 miljoen salaris24-25 18 miljoen salaris 25-26 19 miljoen salaris Das ex loyalty bonussen van rond de 15 miljoen waarvan het grootste deel ook in komende 2 jaar wordt betaald.
 
AjaxxxLove
 
0
11 juli 2022 om 12:41
Dus eigenlijk wil Barca dat De Jong hun schulden kwijtscheldt, en ook nog eens de biezen pakt? Dank voor het opzoeken Ravel. Mes que un club.
 
Ravel
 
0
12 juli 2022 om 22:40
Ja het is vrij onbeschaamd eigenlijk
 
real8madrid
 
12
10 juli 2022 om 15:28
Fantastische zakenman die een stuk van zijn inkomsten de komende jaren verkoopt voor minder dan de helft nu handje contantje om mee te kunnen spelen. Sorry maar de mensen die nu handjeklap lopen te doen voor deze vent zijn van hetzelfde niveau als de socio's die Barto voor een 2e termijn hebben verkozen...
 
Mosinho
 
16
10 juli 2022 om 14:17
Dieptepunt na dieptepunt bij mijn club. Ik ben heel mijn leven barca dupporter geweest, maar de club is letterlijk kapot aan het gaan. Er is niets meer over van de club waar ik van hield. Tijd om een nieuwe club te zoeken
 
ElFaraonDCamas
 
3
10 juli 2022 om 14:50
Zonde dat laporta op de zelfde voet verder gaat als zijn voorganger. 0 visie of beleid alleen maar korte termijn
 
SergioRamosHM
 
8
10 juli 2022 om 17:33
Je bent welkom bij Real Madrid. Daar kan je goed beleid volgen!
 
Toto squilacci
 
3
10 juli 2022 om 14:18
Rare club geworden vorig jaar las je al dat het bijna rond was. Ze blijven maar steggelen en afdingen. Als je iemand wil betaal hem dan. Voor Lewandowski hebben ze wel weer genoeg en toen speelde dat niet eens. Na een paar maanden zullen ze hem wel weer vragen om in te leveren
 
sociolobi
 
5
10 juli 2022 om 15:09
Mooi, weer een artikel gebasseerd op Fabrizio’s kunst van het herhalen van niks nieuws. En al die nep supporters die zich hier zo lopen aan te stellen, zoek aub een andere club!
 
real8madrid
 
6
10 juli 2022 om 19:06
Absoluut! Barca is alleen voor idioten met oogkleppen die de club tot de dood beschermen en verantwoorden. Wat denken die realistische mensen met waarden wel niet zeg.
 
sociolobi
 
1
10 juli 2022 om 19:34
“REAListische mensen met waarden” hahhahaa laat me niet lachen. Vraag aan jullie grootheden of er een voordeur is in Bernabeu want de meeste hebben die nooit gezien toen ze de club verlieten.
 
real8madrid
 
5
10 juli 2022 om 19:43
Ik zoek naar het inhoudelijke deel in je reactie maar het enige dat ik zie is deflectie. Nog iets nuttig toe te voegen?
 
YoeriCFC
 
8
10 juli 2022 om 15:14
Off: VZ, jullie app werkt weer eens niet.. Reacties komen niet door en je zit minuten te wachten voor de reacties geladen zijn.. On: Waarom zou Chelsea meewerken aan een transfer zonder transfersom? In wat voor wereld leven die gekken in Catalonië dat ze dit soort dingen bedenken? Uit respect naar Azpiliqueta is de transfersom 7 miljoen euro, dat is helemaal niets als je ziet wat je krijgt en in huis haalt!
 
WQSMilan
 
0
10 juli 2022 om 20:48
7 miljoen maar? Ben je serieus? Dat is toch zelf voor Barca begrippen toch niks vooral als je ziet wat ze voor Ferran Torres hebben neergelegd
 
 
5
10 juli 2022 om 16:40
Das wel eenverfrissende onderhandelingstactiek; bedelen.
 
SergioRamosHM
 
3
10 juli 2022 om 16:59
Anders doe je toch een bod van 20 miljoen euro wat je in 2030 betaald of geef Chelsea 5% aandelen over je tv geld voor een paar jaar? Valt toch nog wel iets te verzinnen.
 
rmossing
 
1
10 juli 2022 om 17:00
Als de speler wilt vertrekken na ruim 10 jaar dienstverband en een club hem wilt hebben kun je het altijd proberen om zonder transferbedrag af te ronden. Niet gelukt dus verder onderhandelen of doorschakelen. Dat anti-Barca sentiment wat door velen wordt geuit in elk bericht over deze club begint oud te worden en een beetje door te slaan.
 
soccer80
 
1
10 juli 2022 om 18:21
hoe kan je zonder blikken of blozen spelers aan willen kopen al je huidige selectie nog flink geld te goed heeft dat moet gewoon niet mogen
 
RM1335
 
0
10 juli 2022 om 20:06
Nou ja, laten we deze maar naar het land der fabelen verwijzen. Gewoon plaat voor het hoofd en ervan uitgaan dat dit niet waar is. Het is of dat, of er moeten nodig een paar heren in witte pakken met een dwangbuis naar het kantoor van Laporta om hem op te halen, want als dit waar zou zijn dan is die man echt niet goed geworden. Dus ga ik er maar van uit dat dit niet waar is. Klaar.Niemand kan zo gestoord zijn in de bovenkamer... toch?
 
Effenberg1
 
0
10 juli 2022 om 20:25
Pffff… hoe diep kun je zakken. En de ellende is nog lang niet voorbij. Wordt tijd dat de uefa dit soort misstanden gaat bestraffen. Twee niveau’s omlaag en eerst een schone lei.
 
RFA-64
 
1
10 juli 2022 om 22:08
Helemaal mee eens Effenberg, maar wel gewaagd om dit uit te spreken in dit akelige Barca-landje. Real versloeg dit jaar Chelsea, PSG, City en Liverpool, maar toch vond vrijwel iedereen de CL-winst onverdiend. Ik geef het toe. Ik geniet van de ellende daar……..
 
 
0
11 juli 2022 om 11:22
Jammer dat Johan Cruijff er niet meer is. Anders mocht hij z'n revolutie nog eens overdoen.