'Barcelona verwijst Londens bod van twintig miljoen naar prullenbak'
Maandag, 27 mei 2019 om 15:53

Manuel Pellegrini hoopt de selectie van West Ham United flink te kunnen versterken voor aankomend seizoen en de manager heeft André Gomes aangewezen als een van de spelers die hij deze zomer hoopt te kunnen verwelkomen. The Hammers hebben zich inmiddels in het Camp Nou gemeld voor de Portugees, maar zullen er volgens berichten uit Engeland nog wel een schepje bovenop moeten doen.

Sky Sports meldt maandag namelijk dat Barcelona een Londens bod van twintig miljoen euro op Gomes heeft afgewezen. De Catalanen zijn wel bereid om deze zomer afscheid te nemen van de middenvelder, die dit seizoen op huurbasis bij Everton een prima indruk maakte in de Premier League. Barça wenst echter tussen de 28 en 40 miljoen euro te ontvangen voor Gomes, voor wie drie jaar geleden nog 37 miljoen euro werd betaald aan Valencia.

Van 'hel' in Barcelona naar publiekslieveling in Liverpool: 'Fans steunen me'

Het verhaal van André Gomes werd bijna twee maanden geleden uitgebreid behandeld in onze 'Opgebloeid'-rubriek.Lees artikel

De middenvelder slaagde er in het Camp Nou echter nooit in om een onmisbare schakel te worden en kwam in totaal tot 78 wedstrijden in het blaugrana, waarin hij acht keer wist te scoren. Barcelona besloot hem afgelopen zomer naar Liverpool te laten vertrekken en daar heeft hij het plezier in het voetbal weer hervonden. Gomes was met name in de eerste seizoenshelft bijzonder goed op dreef en is ook razend populair onder de achterban van the Toffees.

Everton zou hem volgens eerdere berichten uit Engeland dan ook graag definitief in willen lijven, maar de concurrentie voor de handtekening van de 29-voudig Portugees international lijkt steeds feller te worden. Naast West Ham zou overigens ook Tottenham Hotspur de komst van Gomes wel zien zitten.

Meer nieuws
   
10:32
10:32
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
   
10:26
10:26
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
   
09:48
09:48
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
   
09:37
09:37
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
arsenal890
 
2
27 mei 2019 om 16:10
Reken daar maar niet op. Arsenal en de rest zullen ook investeren en zijn klassen beter dan Everton.
 
arsenal890
 
4
27 mei 2019 om 17:34
Ik verwacht wel een aantal goede transfers. Indien ze kwalificeren voor de CL wat ik wel denk hebben ze geld. Als ze op 4 plekken een speler kunnen halen, CV, LA, middenvelder naast torreira en een flankspeler. Dan gaan ze dus echt niet ingehaald worden door Everton. Dat zie ik echt niet gebeuren trouwens.
 
Lesterr
 
0
27 mei 2019 om 16:13
Dat wordt al jaren gezegd, en toch blijven ze schommelen tussen plek 8 en 10. Die zevende plaats zou met Evertons uitgavenspatroon structueel van hun moeten zijn, maar toch presteren ze niet.
 
Jackieboy10
 
5
27 mei 2019 om 16:17
Alleen Arsenal ja? Geen United en Chelsea (gezien de transferban)?
 
Jackieboy10
 
3
27 mei 2019 om 16:39
Dat is vooral afhankelijk van of de EL wordt gewonnen of niet. Als de EL wordt gewonnen, dan kan Arsenal zich redelijk versterken in mijn ogen. Ik vind ook dat je niet alleen maar naar de naam van de speler die gekocht wordt kijken. Torreira was geen grote naam bijvoorbeeld, maar is wel degelijk een hele goede aankoop. Idem voor Leno en in mindere mate Sokratis. Guendouzi is gewoon een talent wat goedkoop is opgepikt en toch zich goed staande houdt in zijn eerste seizoen PL. Chelsea is inderdaad nog een keer kampioen geworden, maar ze hebben nu die transferban hé. Als ze Hazard verkopen, dan kunnen ze niemand ervoor terug kopen. Hun jeugd is altijd goed, maar van jeugd kun je niet dezelfde consistentie verwachten. En United geeft veel geld uit, maar is in diezelfde drie jaar ook 2x 6e geworden. Dat zij veel geld te besteden hebben zegt dus vrij weinig, aangezien het zonder visie wordt geïnvesteerd. Ik vind dus persoonlijk niet dat Arsenal zonder twijfel de enige ploeg is die "moeite" gaat krijgen om in de top 6 te blijven. Ik zie Arsenal niet in één keer de sterren van de hemel spelen, in die zin ben ik absoluut wel realistisch, maar ik zie ze ook niet zo ver terug vallen als jij al vaker hebt die voorkomen hier.
 
TheMagician
 
0
27 mei 2019 om 20:00
Verspil geen woorden aan zulke mensen. Iedereen was op Voetbalzone ook o zo zeker dat we gingen verliezen tegen zowel Valencia als Napoli. Een United die na het vertrek van Ferguson maar éã©n keer boven ons heeft geã«indigd of een Chelsea waar de beste spelers vertrekken en een transferban hebben, worden niet genoemd. Everton zou Arsenal al jaren ingehaald hebben, moesten we de mensen op Voetbalzone mogen geloven.
 
omgAsanta
 
2
27 mei 2019 om 17:11
Blij voor deze jongen dat hij een goed seizoen gedraaid heeft en er belangstelling is voor hem.
 
bf1994
 
1
27 mei 2019 om 17:22
Jammer wat er met hem in barca gebeurde. Het was puur mentaal. Waarschijnlijk heeft coutinho een beetje hetzelfde.