Beul van PSV maakt eindelijk eerste in Keuken Kampioen Divisie
Zaterdag, 17 november 2018 om 21:40

RKC Waalwijk heeft de vierde overwinning van het seizoen te pakken. Het team van voormalig interim-bondscoach Fred Grim rekende met 0-2 af met Helmond Sport en staat vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie. Darren Maatsen maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie; hij scoorde eerder nog twee keer in de KNVB Beker tegen PSV. FC Eindhoven was tegelijkertijd met ruime cijfers te sterk voor FC Dordrecht (3-0) en staat twee punten onder RKC.

Helmond Sport- RKC Waalwijk 0-2
Helmond kreeg in de beginfase de nodige kansen in het eigen SolarUnieStadion: Furhgill Zeldenrust mikte naast en Hans Mulder kopte een bal voor de eigen doellijn weg. Na ruim een half uur spelen werd het 0-1: Ezra Walian schoot uit de draai raak. Even later verdubbelde Maatsen na voorbereidend werk van Juriën Gaari de marge. RKC moest na de pauze met tien man verder omdat Walian met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Hij zou een elleboogstoot hebben uitgedeeld. Ondanks de overtalsituatie slaagde Helmond er niet in om het nog spannend te maken en dus bleef het bij 0-2.

FC Dordrecht - FC Eindhoven 0-3
FC Eindhoven had niet lang nodig om de ban te breken in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Elisha Sam maakte na een kwartier zijn eerste voor de bezoekers door de bal na voorbereidend werk van Marcelo Lopes binnen te tikken. Na 24 minuten werd het 0-2: Karim Essikal schoot van buiten het strafschopgebied binnen. Ruud Swinkels voorkwam vervolgens een treffer van Siebe Schets en dus bleef het 0-2. Na de pauze liep FC Eindhoven verder weg van De Schapenkoppen: Branco van den Boomen scoorde na ruim een uur de 0-3.

Meer nieuws
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
   
19:59
19:59
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
2
   
19:58
19:58
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
1
   
19:32
19:32
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
ajaxrkc33
 
4
17 november 2018 om 22:00
Mooi dat we weer eens gewonnen hebben. Nu nog een keer thuis goed spelen.
 
MGMV
 
3
17 november 2018 om 22:32
Van harte met de overwinning! Beetje egoïstisch wellicht, maar hoe doet Hansson het de laatste tijd bij jullie? Houdt 'ie zich goed staande?
 
Chuba
 
2
18 november 2018 om 00:08
Voetballend gezien is hij een van de betere. Hij is sterk begonnen, daarna wat mindere wedstrijden maar nu komt hij langzaam weer in zijn ritme. De wisselende vorm mag hij hebben. Daarom is hij ook verhuurd maar het is zeker een leuk spelertje..