Bijltjesdag in de PL: Nederlanders nemen afscheid van Lambert
Vrijdag, 18 mei 2018 om 16:05

Paul Lambert en Stoke City gaan uit elkaar. De club maakt vrijdag via de officiële kanalen bekend dat men in onderling overleg heeft besloten de samenwerking te beëindigen. Na het vertrek van Carlos Carvalhal bij Swansea City is het de tweede manager van een degradant van de Premier League die te horen heeft gekregen dat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

Op de clubsite bedankt Stoke Lambert voor de bewezen diensten in de afgelopen vier maanden. Net als Carvalhal bij Swansea kon Lambert de club niet behoeden voor degradatie en eindigde het als negentiende in de hoogste Engelse divisie. "Het was zeker niet door een gebrek aan inzet, professionaliteit en toewijding dat voor de degradatie zorgde", zo klinkt het.

Stoke laat weten dat Lambert het bestuur, de spelers, technische en medische staf en de fans bedankt voor alle steun de afgelopen maanden. The Potters laten weten dat men zo snel mogelijk een nieuwe manager willen aanwijzen. Bij de degradant staan onder anderen Bruno Martins Indi, Erik Pieters en Ibrahim Afellay onder contract.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
   
23:33
23:33
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
   
23:30
23:30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
23:01
23:01
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.