Boze Fraser haalt uit: 'Dat was de druppel, ik had al niet veel met die man'
Donderdag, 19 oktober 2017 om 22:00

Vitesse wacht nog steeds op de eerste zege in de Europa League. De ploeg vantrainer Henk Fraser speelde donderdagavond met 1-1 gelijk op bezoek bij Zulte Waregem. Hoewel Vitesse zijn eerste punt pakte in Groep K, schiet het weinig op in de strijd om de bovenste twee plekken. De Arnhemmers verloren de eerste twee groepsduels van Lazio (2-3) en OGC Nice (3-0) en hebben net als Zulte Waregem nu één punt.

Fraser was na afloop absoluut niet te spreken over het optreden van Ivan Bebek, de dienstdoende arbiter uit Kroatië. "Maar het heeft geen nut om tegen mensen te praten die dat soort beslissingen nemen", brieste de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. Hij doelde op een moment na rust, toen Luc Castaignos zich langs Michaël Heylen worstelde en de 1-2 maakte. De treffer werd om onduidelijke redenen afgekeurd.

"Dat was voor mij de druppel. Daarvoor had ik al niet veel met die man, maar na dat moment dacht ik: soms moet je gewoon je mond houden. Ik vond het echt matig. In een wedstrijd waarin het verschil minimaal is, maakt dat soort momenten het verschil. Iedereen ziet het. Wat kan ik daarover zeggen?", vroeg Fraser zich openlijk af. De oefenmeester benadrukte echter ook dat Vitesse het zelf ook beter had moeten doen. "De uitslag was misschien wel terecht. Maar wij hadden hier meer moeten uithalen.''

Ook Castaignos begreep niet waarom de arbiter zijn doelpunt besloot af te keuren. "Het was gewoon een duel in mijn ogen. De scheidsrechter zei dat ik aan zijn shirt trok. Daar ben ik zelf niet van overtuigd. Ik denk dat het een normaal duel was tussen twee jongens en ik won het duel. De scheidsrechter had een andere bril op", stelde de aanvaller.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
mollemarijden
 
1
19 oktober 2017 om 22:15
wat zijn de meningen hierover? Helaas de match pas vanaf minuut 75 gezien en dat was echt dramatisch. Geen passie, hakballetjes van Serero die nergens op sloegen.
 
Clover
 
4
19 oktober 2017 om 22:21
Serero speelde over het algemeen goed, nauwelijks tot geen balverlies en controleerde het middenveld met passjes. Maar na een tijdje ging het steeds minder. Ook die Engelsman, die basis stond (kan niet op zijn naam komen) speelde lekker mee. Voor de rest viel het tegen, al was Rashica wel weer lekker bezig. Scheids heeft de wedstrijd doodgefloten!
 
DineshSergioRaghoebar
 
6
19 oktober 2017 om 23:03
Mount
 
tubby
 
8
19 oktober 2017 om 23:28
Het was een gelijke wedstrijd maar dat doelpunt had nooit afgekeurd mogen worden. Vitesse werd wel gematst met een overtreding van serero maar dat was niet zeker een doelpunt geweest, net buiten de 16
 
MartijnRegelink
 
3
19 oktober 2017 om 23:34
Serero speelde een hele wazige wedstrijd. Soms briljant, maar zeker richting het einde vaker onnodig en onnavolgbaar balverlies. Het nadeel is dat als hij balverlies lijdt de tegenstander meteen gevaarlijk kan worden. Zo ook Zulte. De scheids was van de buitencategorie en dat is niet positief bedoeld. Floot om de meest pietluttige dingen en Vitesse heeft sowieso 3 van de ik dacht 5 gele kaarten gekregen om niks. Om van de afgekeurde goal maar te zwijgen. Ik kan me verder vinden in de lezing van Fraser. Alhoewel Vitesse hier bestolen wordt door de arbitrage had het ook zomaar 2-1 ( of als de goal wel geteld had, 2-2) kunnen eindigen. Zulte heeft genoeg mogelijkheden gehad.
 
Bozkurt20
 
19
19 oktober 2017 om 23:07
Dit is dezelfde scheids die Fenerbahce hoogstpersoonlijk uit de Europa Leaugue heeft geknikkert. Geen verrassing dat ik nu zie dat hij weer cruciale fouten maakt.
 
BJK2911
 
7
19 oktober 2017 om 23:37
Voor Ivan Bebek moet je bij de fenerbahce supporters zijn..:-s
 
LosBlancos1999
 
3
20 oktober 2017 om 01:47
Ja heb dat Vardar weer gezien tegen Sociedad maar hoe hebben die in hemelsnaam Fenerbahçe over 2 wedstrijden uit kunnen schakelen zeg. Wat een slechte ploeg is dat.
 
Arnavut1
 
0
20 oktober 2017 om 00:05
Onbegrijpelijk dat deze man nog op dit niveau mag fluiten. Deze man maakt zoveel foute beslissingen en mag nog altijd fluiten voor de Uefa.
 
Feynzo
 
0
20 oktober 2017 om 09:02
Het zit nederlandse clubs ook weinig mee de laatste jaren, qua arbitrale dwalingen.
 
tomdecocq
 
1
20 oktober 2017 om 09:09
Tja de wedstrijd was ook erg matig aan beide kanten, verdiende geen winnaar, maar de scheids was een drama, Fraser heeft gelijk! Wat een slechte scheids was dit zeg! Ik moet zeggen dat het niveau qua ploegen groot is tussen EL en CL, maar in de EL selecteren ze ook de slechtste scheidsrechters... Dat zie je echt zo vaak gebeuren! Verpest heel de wedstrijd. Jammer dat Vitesse niet gewonnen heeft! Doelpunt had in ieder geval nooit afgekeurd mogen worden.
 
4fRedondo
 
0
20 oktober 2017 om 10:54
Het doelpunt is in mijn ogen terecht afgefloten. Niet op basis van de spelregels, trekken deden beide spelers. Maar die Vitessenaar die de pass gaf, deed een Veldmannetje. En dat vind ik zo laag. Wijzen op een geblesseerde speler, alsof je de bal buiten het veld wilt schieten en dan ineens een dieptepass geven. Los van hierboven. Hoe vaak zie je niet dat de ploeg van de geblesseerde speler doorvoetbalt en bij balverlies dan boos worden op de tegenpartij dat zij de bal niet uitschieten. Dat is toch de omgekeerde wereld :-)
 
YBA Army
 
1
20 oktober 2017 om 11:46
Schandalige vertoning! Floot zeer partijdig, hopelijk krijgen we deze man nooit maar dan ook nooit meer.