Brancard moet het veld op komen bij PSV; ook vroege uitvaller bij AZ
Donderdag, 10 december 2020 om 19:26

Richard Ledezma heeft donderdagavond een ogenschijnlijk zware knieblessure opgelopen. De middenvelder van PSV startte in de basis tegen Omonia Nicosia en raakte in de vijftiende minuut geblesseerd. De kwetsuur was zo ernstig, dat Ledezma per brancard van het veld werd gehaald. Ook AZ kreeg donderdagavond te maken met een vroege uitvaller: Bruno Martins Indi moest in het uitduel met NK Rijeka de strijd na negentien minuten staken.

Ledezma probeerde in de vijftiende minuut van de Europa League-wedstrijd om de bal te onderscheppen aan de zijlijn. Ledezma kwam in een lijf-aan-lijfgevecht met tegenstander Loizos Loizou en kwam daarbij ongelukkig op de grond terecht. De middenvelder van PSV schreeuwde het uit van de pijn en greep direct naar zijn knie. Ledezma werd minutenlang onderzocht door de medische staf en moest dus uiteindelijk per brancard van het veld. Adrian Fein kwam voor de twintigjarige Amerikaan in het veld.

Ook bij AZ ging het dus al vroeg mis. Na een voorzet van Daniel Stefulj vanaf de linkerflank ontstond een duel tussen Martins Indi en Franko Andrijasevic. De verdediger leek de schoenen van de middenvelder van Rijeka in het gezicht te krijgen en bleef op de grond liggen. Uiteindelijk kon Andrijasevic verder, maar Martins Indi was aangeslagen en moest zich na een behandeling op het veld laten vervangen door Timo Letschert.

Meer nieuws
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
4
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
7
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
fifavoet
 
27
10 december 2020 om 19:40
Erg jammer zag er niet goed uit en veel pijn. Krijg ook steeds vaker de kans en je ziet zeker potentie bij hem. Hopen dat het meevalt. Kijk een stuk liever naar hem dan bijvoorbeeld mauro of thomas. En naar mijn idee was hij er dichtbij om flinke stappen in de pikorde te maken.
 
Craig Tucker
 
5
10 december 2020 om 20:01
Wat is eigenlijk zijn beste positie? Ik heb er veel verhalen over gehoord dat het een groot talent is, dus ben benieuwd hoe hij zich ontwikkeld. Een zware blessure (zeker op het moment dat je jezelf het meeste ontwikkeld) is gewoon erg klote.
 
Skede
 
5
10 december 2020 om 20:16
In een 4-3-3 vind ik hem het beste op 10, maar gezien zijn fysiek kan hij misschien beter hangend aan de zijkant. Echt een leuke speler, hopelijk valt zijn blessure mee
 
IpswichTown
 
10
10 december 2020 om 19:55
Echt helemaal ruk dit. Kan bijna niet anders dan een zware blessure zijn als je het zo ziet. Tegen beter weten in hopen dat het mee valt voor Ledezma.