Brands brengt bod van 40 miljoen uit in Duitsland
Dinsdag, 11 december 2018 om 12:00

Leicester City heeft de ‘nieuwe Jamie Vardy’ in het vizier. Macauley Bonne rijgt de doelpunten aaneen namens Leyton Orient op het vijfde niveau van het Engelse voetbal en heeft ook de aandacht van Newcastle United, Crystal Palace, Fulham en Huddersfield Town getrokken. (The Sun)

Tom Eaves kan de League One verruilen voor de Schotse Premiership. Rangers heeft de spits van Gillingham in het vizier, al zijn Blackburn Rovers en Preston North End ook geïnteresseerd. (Sky Sports)

Everton gaat in januari een poging ondernemen om Jean-Kévin Augustin over te nemen van RB Leipzig. The Toffees hebben een bedrag van veertig miljoen euro over voor de Franse aanvaller. (France Football)

De naam van Pedro Martelo staat hoog op het verlanglijstje van Claudio Ranieri bij Fulham. De jeugdinternational van Portugal wacht nog op zijn debuut bij Deportivo La Coruña en heeft een afkoopclausule van één miljoen euro. (Daily Mail)

Ondanks de uiterst moeizame verhouding met José Mourinho mag Paul Pogba niet vertrekken bij Manchester United. De clubleiding van the Red Devils zal de Fransman in januari niet laten gaan. (Daily Mail)

Newcastle United heeft momenteel de beste papieren om Miguel Almíron over te nemen van Atlanta United. De Paraguayaanse middenvelder staat in de belangstelling van meer clubs uit de Premier League. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
14:08
14:08
Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
6
   
14:01
14:01
Farioli toont goede wil en laat gezicht zien bij bekerfinale Ajax Onder 17
3
   
14:00
14:00
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
5
   
13:43
13:43
Daley Blind onthult reden van vertrek bij Ajax: 'Dat is nog steeds pijnlijk'
9
   
13:30
13:30
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
ElPhenomeno
 
17
11 december 2018 om 12:11
Snap sowieso niet waarom die Augustin niet gewoon wekelijks speelt. Samen met Werner en Poulsen heb je dan een geweldige aanvalsinie. Volgend jaar met Nagelsmann zie ik Leipzig meedoen om de titel. Ragnick vind ik maar een matige coach die vaak de verkeerde spelers opstelt.
 
SuperBuLi
 
3
11 december 2018 om 13:04
Precies. Gelukkig is Rangnick maar een tussen persoon. Nagelsmann en Leipzig zal een perfecte combinatie zijn hopelijk is dat dan hun laatste zetje voor de kampioenschap. Off: weet jij toevallig als Rangnick terug naar zijn oude positie gaat of gewoon stopt?
 
JDG84
 
3
11 december 2018 om 13:15
Werner, poulsen en augustien zijn wel centrum spitsen, werner kan evt nog vanaf links, maar daar komt forsberg straks ook weer terug. Nagelsmann zal er wel iets moois van maken, al gok ik dat hij het niet met die 4 meer kan doen en dat er 1 of 2 weg zullen gaan hiervan.