Brands meldt zich binnenkort bij Borussia Dortmund
Zaterdag, 23 juni 2018 om 12:00

Marko Rog mag zich verheugen op belangstelling van Bologna. De Kroatisch international van Napoli wordt door zijn huidige werkgever mogelijk betrokken in de deal met Simone Verdi, die de omgekeerde weg gaat bewandelen. (Corriere dello Sport)

Napoli is in gesprek met Elseid Hysaj over een nieuw contract. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil een afkoopsom van vijftig miljoen euro opnemen in de nieuwe verbintenis van de Albanees international. (Diverse Italiaanse media)

Andriy Yarmolenko is opnieuw op de radar van Everton verschenen. Borussia Dortmund is bereid om mee te werken aan een vertrek van de aanvaller, die nog geen jaar geleden werd overgenomen van Dynamo Kiev. (BILD)

Aleksandr Golovin staat volgens zijn zaakwaarnemer Sandor Varga in de belangstelling van Arsenal. Vorig jaar wilde Arsène Wenger hem al overnemen van CSKA Moskou, maar tot een akkoord kwam het destijds niet. (Sport Express)

Chelsea wil af van manager Antonio Conte, maar is niet bereid om de volledige afkoopsom te betalen. De Engelse topclub neemt het de Italiaan nog altijd kwalijk dat hij ervoor heeft gezorgd dat miljoenen zijn misgelopen bij het vertrek van Diego Costa. (Daily Mirror)

Ricardo van Rhijn en Dion Malone staan in de belangstelling van ADO Den Haag. Algemeen directeur Mattijs Manders weigert echter inhoudelijk in te gaan over de eventuele komst van het tweetal. (Omroep West)

Meer nieuws
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Formus
 
3
23 juni 2018 om 12:53
Met alle respect, maar had toch echt verwacht dat Ricardo van Rhijn het verder zou schoppen toen ik hem voor het eerst op de velden zag.
 
Borusse
 
1
23 juni 2018 om 13:34
Brands mag zich voor meer spelers komen melden, we hebben op dit moment een overschot aan overbodige spelers. Yarmolenko ben ik nooit echt van overtuigd geweest maar misschien komt het nog wel (als hij blijft).