Carragher tipt Liverpool over 'keeper van wereldklasse': 'Hij past perfect'
Zondag, 16 april 2017 om 10:48

Joe Hart wordt in de Engelse media gelinkt aan een overstap van Manchester City naar Liverpool. De Engels international speelt dit seizoen op huurbasis voor het Italiaanse Torino en lijkt the Citizens komende zomer definitief te gaan verlaten, daar Josep Guardiola geen fan van hem is. Liverpool-legende Jamie Carragher is dat wel en hij denkt dat Hart de aangewezen persoon is om the Reds weer mee te laten strijden om het kampioenschap in Engeland.

"Joe Hart heeft alles wat een keeper van Liverpool moet hebben", zegt Carragher volgens de Daily Mirror. "Jürgen Klopp moet het nu doen met Simon Mignolet en Lorius Karius. De ene is een goede Premier League-keeper en de andere kan misschien uitgroeien tot een topspeler. Maar behoren zij al tot de elite? Dat denk ik niet. Hart zeker wel."

"Joe heeft prijzen gewonnen, heeft ervaring in de Champions League en beschikt over de juiste mentaliteit voor een topteam", gaat de oud-international verder. "Hoewel Pep Guardiola er anders over denkt, vind ik ook dat hij goed is aan de bal. De kans om een keeper van wereldklasse over te nemen van een rivaal, doet zich niet vaak voor. Maar Hart past perfect in het plaatje."

Met alleen een nieuwe keeper is Liverpool er volgens Carragher nog niet. "Op dit moment hebben ze de zesde selectie in de Premier League", aldus de clublegende, die van mening is dat er verdedigende versterkingen nodig zijn. "Ze hebben ook een linksback en nog een centrumverdediger nodig."

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
ScummyMan
 
6
16 april 2017 om 10:55
Redelijk gelijkwaardig aan Mignolet maar wel Engels natuurlijk. Valt in een grote categorie Europese top keepers en er zijn maar een handje vol Wereld keepers die beterzijn, in Engeland alleen Courtois en De Gea en in de wereld Buffon, Neuer en natuurlijk de kersvers gepromoveerde Delano van Crooij.
 
Blanko
 
3
16 april 2017 om 11:05
Hart vind ik dus echt allesbehalve overtuigend. In Engeland vind ik Heaton, De Gea, Courtois, Cech, Lloris en Schmeichel gewoon beter dan Hart. Hart is net als Mignolet en Karius een twijfelaar, Liverpool heeft al jaren problemen met het aantrekken van een betrouwbare doelman. Hart is in mijn optiek echt niet de oplossing.
 
ScummyMan
 
1
16 april 2017 om 11:55
Cech was ik vergeten, Lloris is ook nog wel eens op een foutje te betrappen waardoor ik in hem nog geen absolute wereldtopper zie. Verder zeg ik ook dat hij van de categorie mignolet is dus begrijp niet helemaal waarom op je op mijn bericht reageerde. In de vijver waar Liverpool vist een goede doelman met de plus dat hij Engels is.
 
Rochester
 
3
16 april 2017 om 11:08
Ik hoop ook dat Liverpool in de zomer een nieuwe doelman haalt. Zowel Simon Mignolet als Loris Karius zijn niet goed genoeg en de afgelopen maanden las ik ook reacties dat Karius de tijd moest krijgen en dat hij echt wel een goede doelman is, maar zelfs als hij de tijd krijgt, denk ik dat hij geen goede doelman voor Liverpool is. Joe Hart is ook een keeper aan wie ik heb gedacht de afgelopen maanden, als nieuwe doelman. Hij is geen keeper van het niveau van pakweg Gianluigi Buffon of Manuel Neuer, maar dat is niet erg, want hij is gewoon een zeer goede en degelijke doelman en ja, hij maakt hier en daar weleens wat foutjes, maar dat doen Buffon en Neuer ook en ik vind Hart ook een betere keeper als Karius en Mignolet. Ik zou als Liverpool-zijnde proberen om deze spelers in de zomer te verkopen, want naast een nieuwe doelman, hebben ze nog wel meerdere versterkingen nodig (plus meerdere verhuurde spelers): - Daniel Sturridge (heb het gevoel dat hij zal vertrekken). - Alberto Moreno. - Lucas Leiva. - Simon Mignolet. - Adam Bogdan. - Kevin Stewart. - Mamadou Sakho. - Jon Flanagan. - Ryan Kent. - Jack Dunn. - Andre Wisdom. - Lazar Markovic. - Pedro Chirivella. - Allan. - Taiwo Awoniyi. Dan zou ik me op deze spelers richten als versterkingen: - Joe Hart. - Virgil van Dijk. - Ricardo Rodriguez. En misschien nog wat aankopen hier en daar in de breedte en indien er spelers nog zullen vertrekken. Dan zou ik in deze opstelling spelen (zie opstelling).
 
KEIZER!
 
3
16 april 2017 om 11:14
En Lacazette, Brandt en Keita halen alleen Hart mag weg blijven van mij.. haal Fraser Forster maar.
 
Bon Jovi
 
3
16 april 2017 om 11:43
Je zal rap aan 200-250 miljoen zitten met die 7 namen. Realistisch blijven lijkt me raadzaam.
 
KEIZER!
 
0
16 april 2017 om 14:47
Liverpool heeft 200-250 te spenderen deze zomer. Ook zullen ze weer flink cashen op spelers als Sakho, Sturridge en Markovic die bij elkaar zo'n 60 miljoen op moeten leveren.
 
VascoYNWA
 
2
16 april 2017 om 11:15
Mignolet doet het erg redelijk dit seizoen, ik zou liever zien dat Karius zou vertrekken. Hart lijkt me nou ook niet echt een goede aankoop, ik zou liever iemand als Leno zien, voor de rest ben ik het wel met je eens.
 
Guaporta
 
13
16 april 2017 om 11:12
En toch maakte Joe Hart in Turijn al vijf persoonlijke fouten die tot een tegendoelpunt hebben geleid. Dat aantal wordt door slechts een doelman overtroffen in de Serie A, dat is toch wel erg pijnlijk voor een zogenaamde doelman van wereldklasse. Dan zou ik eerder kijken naar jongens als Jan Oblak of Bernd Leno, dat zijn jonge keepers die daadwerkelijk van wereldklasse zijn.
 
AsRoma8
 
0
16 april 2017 om 14:31
Jan Olak gaat ze niet lukken. Die speelt bij een van de beste 5 clubs ter wereld en heeft een contract tot 2021. Hij zit prima op zijn nivea.
 
FilipMich
 
1
16 april 2017 om 11:25
Hij past ook beter in de Engelse competitie en denk ook dat hij in Italiã« nog wat vooruitgang heeft gemaakt, zou inderdaad een goede zet zijn voor een subtopper on the move. Met Hart haal je wel wat in huis
 
Red&White
 
1
16 april 2017 om 12:02
Hart is zeker niet beter dan Mignolet, wel integendeel. Hopeloos overschatte keeper. Als ze er toch een nieuwe halen, moeten ze echt hoger mikken. Maar het grootste probleem ligt niet bij Mignolet, wel in de verdediging.
 
NeutralFussbal
 
3
16 april 2017 om 13:24
Typerend voor het Engelse voetbal dat een Engelsman een andere Engelsman aanprijst alsof het een topspeler is. Hart keept voor Torino en maakt ook daar grote fouten, net zoals hij altijd heeft gedaan. En nog noemen mensen hem tussen namen als De Gea, Courtois, etc. Lachwekkend. Maar ja, Engels he.
 
Millonario
 
0
16 april 2017 om 14:22
De echte topkeeper is hij niet, maar ik vind hem wel goed. Pep heeft hem weggedaan voor zijn eigen bestwil, want wat hadden wij gelachen als hij bij City moest gaan uitvoetballen alsof ie Victor Valdes was.
 
x-Tiago-x
 
0
16 april 2017 om 14:31
Nou Joe Hart is absoluut geen wereld top hoor Jamie. Hij haalt altijd wel rare fratsen uit en oogt altijd onzeker. Butland, Pickford, Begovic en Fraser zijn beter. De Gea en Courtious zijn niet haalbaar. Dus zou 1 van de eerste 4 proberen te kopen.