'Chelsea wijst afwezige Diego Costa op contract en stelt vier eisen'
Maandag, 14 augustus 2017 om 19:40

Chelsea wil dat Diego Costa zich aan zijn contract houdt. De regerend kampioen van Engeland verwacht dat de aanvaller zijn vakantie beëindigt en terugkeert bij de club, zo meldt Sky Sports maandagavond. Op dit moment verblijft Diego Costa in Brazilië, omdat de spits van Antonio Conte te horen kreeg dat hij niet in zijn plannen voorkomt.

Chelsea heeft Diego Costa echter gewezen op zijn contractuele voorwaarden. The Blues stellen vier eisen: de Spanjaard moet terugkeren bij de club, weer gaan trainen, wedstrijdfit worden en ervoor zorgen dat hij weer deel kan uitmaken van de wedstrijdselecties. De vraag is hoeveel Diego Costa daarvoor voelt. Hij kreeg vorige maand een extra week vakantie en zou zich op 17 juli weer bij de club moeten melden, maar dat is niet gebeurd. Volgens Sky Sports heeft de aanvaller geen uitleg gegeven over zijn absentie bij de trainingen.

Het contract van de international loopt nog twee seizoenen door. Diego Costa probeert via de rechtszaal een vertrek bij Chelsea te bewerkstelligen. Advocaat Ricardo Cardoso bevestigde zaterdag tegenover EFE dat hij alle wettelijke mogelijkheden onderzoekt om een transfer mogelijk te kunnen maken. "De manier waarop Diego Costa is medegedeeld dat hij niet meer nodig is, getuigt van weinig respect. Dit soort discriminerend gedrag maakt het voor hem onmogelijk om terug te keren naar Chelsea."

Het kamp-Diego Costa heeft een transferverzoek ingediend. Hij wil graag terugkeren bij Atlético Madrid, maar het transferverbod van de Spaanse club maakt dat voorlopig onmogelijk. Daarom zal de spits waarschijnlijk eerst een half jaar verhuurd worden, waarna hij zich in januari bij Atlético meldt. Volgens AS is AC Milan de meest serieuze kandidaat om Diego Costa zes maanden te huren. Chelsea staat echter niet te springen om de onderhandelingen te openen. Ondertussen wacht Atlético of de impasse tussen Chelsea en Diego Costa doorbroken wordt.

Diego Costa liet eerder op de maandag al weten dat hij ongelukkig is met de situatie. Een terugkeer bij Chelsea ziet hij niet zitten. "Ik zou niet in de kleedkamer van het eerste elftal mogen zitten en zou geen contact mogen hebben met die jongens. Ik ben geen crimineel!", benadrukte Diego Costa. "Ik denk niet dat dit eerlijk is, denk niet dat ik het verdiend heb om zo behandeld te worden. Ze hebben mij een week extra vrijaf gegeven, maar na die week heb ik alleen maar boetes ontvangen. Ze willen dat ik met de beloften train, maar dat ga ik niet doen. Ik ben geen crimineel en ben hier niet de schuldige."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (66)

 
Buitenspelgoal
 
39
14 augustus 2017 om 19:43
Wat is nou eigenlijk de reden dat hij ineens niet meer in de plannen voorkomt? Deed het toch niet slecht afgelopen seizoen?
 
Clover
 
12
14 augustus 2017 om 19:48
Zal wel door zijn gedrag komen tov trainer Conte. Andere reden kan ik niet bedenken. Of zijn gedrag in het veld natuurlijk.
 
YoeriCFC
 
36
14 augustus 2017 om 19:49
Heel simpel gezegd komt het erop neer dat Costa in januari wilde vertrekken, toen wilde Conte hem niet laten gaan omdat er in die maand geen adequate vervanger aangetrokken zou kunnen worden.. Toen is hem wel gezegd dat hij in de zomer een nieuwe club kon gaan zoeken. Dit is dus absoluut geen verassing voor Costa en ik vind het enorm sneu hoe hij hier nu van probeert te profiteren. Ja, hij is 3 seizoenen onze topspits geweest maar dit gaat wel erg ver..
 
matjoo
 
16
14 augustus 2017 om 19:52
En voorafgaand aan het vorige seizoen ook. Toen wilde hij terug naar atletico. Dit heeft hij in een interview ook aangegeven.
 
D.costa9CFC
 
7
14 augustus 2017 om 19:57
En ook heeft hij aangegeven dat hij een nieuw contract zou tekenen.. maar dat dit opeens niet meer doorging. Dus wie weet wat de waarheid is.
 
KajBolmers
 
7
14 augustus 2017 om 23:14
Je zegt net zelf, hij kreeg in januari te horen dat hij in de zomer een nieuwe club kon gaan zoeken. Dat is nu... dan is het toch niet raar hoe hij reageert maar raar hoe Chelsea reageert?
 
YoeriCFC
 
7
14 augustus 2017 om 23:34
Wat vind jij er raar aan dan? Dat ze wel gewoon willen dat hij met het tweede meetraint? Dat hij fit blijft? Ik vind dat niet meer dan logisch.. Je kan hem als club moeilijk door betalen en hem dan in Rio lekker Mai Tai's laten drinken ofzo?
 
ksavier
 
6
14 augustus 2017 om 23:36
Hij wil per se naar Atletico maar die willen niet zoveel besteden. Dus nu valt hij beetje tussen wal en schip. Chelsea gaat hem echt niet voor 25mil verkopen wanneer hij veel meer waard is.
 
VisWoestijn
 
3
15 augustus 2017 om 07:15
Het is toch niet raar dat Chelsea een bewezen top spits niet voor 25 miljoen gaat verkopen? Helemaal niet als in deze markt je er in de beste omstandigheden zo 100 miljoen voor hoort te krijgen. Hij is op te halen voor 50 miljoen, een al erg lage prijs als je het mij vraagt. Als Costa een clausule had met die prijs dan was hij allang weggeweest.
 
Ryjuu
 
41
14 augustus 2017 om 19:49
Chelsea wilde aan de wereld laten zien dat ze nog steeds onnodig met geld kunnen gooien en betalen 80 miljoen voor een spits die lekker de bank warm heeft gehouden de afgelopen seizoen. En ja dan is het heel logisch dat je daarvoor je topscorer van de afgelopen seizoenen slachtoffert. Want ja, wie wil nou verzekert zijn van een veel scorende spits die zich al seizoenen lang bewezen heeft in de Premier League.
 
-NEC-
 
7
14 augustus 2017 om 19:49
Tja, het is hoe dan ook onbegrijpelijk. Diego Costa willen verkopen, die zich al lang en breed bewezen heeft. En dan Morata kopen voor een megabedrag die nog nooit ergens echt basisspeler is geweest... Dan heb je ook nog Batshuayi die eigenlijk technisch vrij zwak blijkt te zijn, die man heeft de vorige wedstrijden amper een bal goed aangenomen.
 
Ajacxied
 
9
14 augustus 2017 om 20:06
Tweede seizoenshelft was ie bar slecht, sinds hij in januari zo moeilijk deed en per se weg wilde heeft ie amper z'n best gedaan. Ik denk dat toen ook is afgesproken dat hij zich nog een half seizoen in zou spannen en dat hij dan mocht gaan, dus ik vind het raar dat Costa doet alsof dit een verrassing is. Hij wilde vorige zomer weg, hij wilde in januari weg (heeft ie allebei gewoon toegegeven), dus nou moet ie niet ineens zielig gaan doen alsof hij het slachtoffer is. Lekker laten gaan, zolang er maar een redelijk bedrag op tafel komt. Als hij er zin in heeft is het een geweldige spits, alleen heeft hij er heel vaak geen zin in en dan speel je met 10 man (iets dat mensen die Chelsea niet kijken zich vast niet beseffen...)
 
martijnovic
 
1
14 augustus 2017 om 22:05
Ik heb ook gehoord van 1 of andere nare chronische blesure is hier iets van waar?
 
RachidAchmichi
 
1
15 augustus 2017 om 01:24
Wie doet nu zielig? Dat is toch chelsea.
 
ledenis
 
81
14 augustus 2017 om 19:48
Ik vind Chelsea echt 1 van de domste clubs aller tijden. Chelsea was zonder Costa nooit kampioen geworden. En als dank krijgt Costa tijdens zijn vakantie een smsje dat ie niet meer welkom is. Echt compleet respectloos gedaan. Vervolgens word Morata voor 75 miljoen gehaald die echt niet beter is dan Costa. In het verleden heeft Chelsea Matic verkocht voor 25 miljoen aan Benfica. En teruggekocht voor 40 miljoen. Waarbij ze hem nu hebben verkocht aan de directe concurrent Utd. Die daardoor zichtbaar veel sterker zijn geworden. Dat was ook al zo'n slimme zet van Chelsea.
 
MamiDemirci
 
18
14 augustus 2017 om 20:27
En wat te denken van Lukaku die geprobeerd werd terug te kopen deze zomer..
 
YoeriCFC
 
15
14 augustus 2017 om 20:36
Ik zou me even verdiepen waar je over praat voordat je onzin begint te spuien.. Als er 1 respectloos is dan is het Costa wel...Over Matic ben ik het met je eens (het United gedeelte), maar dat is ook gewoon te verklaren door respect te tonen naar de wensen van je spelers..
 
Jean-Pierre Pa
 
4
15 augustus 2017 om 00:51
Youri aub haal jij dan maar die CFC achter jou naam weg! Als jij die club zou runnen zou ik ondanks alles Conte weg sturen en Costa behouden!!!! Wat Costa allemaal doet op het veld hij vecht voor zijn team! Het heeft niks met verdiepen temaken want jij weet geen kwart van wat er speelt tussen Diego en Conte! Chelsea is heeel raar bezig met alle talenten verhuren en maar verkopen het is gwn een handel geworden dit! Zouma en Ake weg voor Rudiger mensen wie bedenkt zo iets!!!!
 
YoeriCFC
 
5
15 augustus 2017 om 01:42
Dat hele gedeelte over die talenten slaat als k*t op dirk bij wat ik schrijf... Het hele verhaal ligt al tijden op straat he? Dat weet je? Maar niet iedereen neemt de moeite om dat dan ook te bekijken en te lezen! Door dat verhaal weten wij (de ingelezen, geinformeerde mensen) wél wat er speelt! Het is al algemeen bekend dat Costa in januari naar China wilde. Daar is toen vanuit de club zelf geen seconde over nagedacht.. Je doet je beste spits van de afgelopen jaren niet in januari weg als je geen goede opvolger kunt halen.Wat wij niet wisten (maar sommigen wel verwachten) was dat Conte meteen aan Costa duidelijk heeft gemaakt dat het dan na het seizoen voor hem klaar was bij Chelsea. Dan mocht hij lekker gaan en staan waar hij wilde?!Het lullige voor Costa is dat Atletico die transferban opgelegd gekregen heeft. Dus ja, de club waar hij heen wilt is deze periode geen optie.. Dus waar lijkt Costa nu mee bezig? Inderdaad, tijdrekken.. Want ik kan je vertellen: hij gaat helemaal nergens heen hoor, voor 1 september. Waarschijnlijk staat hij 2 september voor de deur bij Cobham om toch met het tweede mee te trainen.. Conte ontslaan.. Goed idee ook, de enige man die op dit moment een beetje stabiliteit binnen de club kan creeeren terwijl die koekenbakker van een Emenalo alle grote talenten eruit probeert te werken.
 
Daaninho
 
16
14 augustus 2017 om 21:06
En Ake verkopen om vervolgens een 13 in dozijn verdediger Rudiger kopen die alle ballen in het publiek knalt.
 
Danny Dyer
 
9
14 augustus 2017 om 21:12
En vind je United wel een slimme club? Pogba opleiden en vervolgens terugkopen voor 100+ miljoen? Chelsea wilde natuurlijk niet dat Costa zomaar wegging. Echter heeft hij zich intern onmogelijk gemaakt wat nog in de grote media niet duidelijk is gemaakt. Waarom zou Conte anders hem dit duidelijk maken. Als je serieus overweegt de kant van Costa te geloven dan heb je hem en zijn streken volgens mij nog nooit in het veld gezien..
 
Chelsea007
 
9
14 augustus 2017 om 21:54
Ken je feiten; Matic ging voor 5 miljoen naar Benfica en kwam voor 25 miljoen terug. En dat verhaal met Costa is een beslissing van Conte, om hiervoor heel de club 'dom' te noemen zegt veel over jou. Uiteindelijk weet niemand hier wat er zich werkelijk afgespeeld heeft tussen Conte en Costa.
 
martijnovic
 
5
14 augustus 2017 om 22:17
Oww ja nee dat ze 1 van de beste middenvelders van de wereld van de hand hebben gedaan is lekker slim. Dan heb ik het over de bruyne.lukaku hadden ze ook... chelsea had een heerlijk team kunnen hebben Met matic en kante als controleurs daarvoor de bruyne hazard vanaf links pedro op rechts en lukaku in de spits. Dat team was sws kamioen geworden. In plaats daarvan moeten ze nu oppassen dat ze cl niet mislopen dit jaar.
 
Willian-Borges
 
3
15 augustus 2017 om 02:11
Jezus zeg wat een onzin.. ten eerste het was Diego Costa die weg wilde, vorige zomer wilde hij al vertrekken, in Januari wilde hij ook al vertrekken.. er werd toen onderling afgesproken van in de zomer heb je van ons toestemming om een andere club te zoeken, vervolgens heeft hij het bericht van Conte door verteld aan de pers, daarna in een slachtoffer rol gekropen en doen alsof Chelsea en Conte de slechteriken zijn.. en "Meanwhile" in Brazil zitten vakantie te vieren. Je kan het dom noemen, maar ik vind het toch wel fatsoenlijker dan de houding van een Paris saint germain of Liverpool die onder geen beding hun spelers willen laten gaan en dan gaan ze niet eens naar een directe concurrent. And check your facts mate ze verkochten hem voor een bedrag rond de 5 miljoen kochten hem terug voor 25 miljoen sn daarna voor 45..
 
Voetbalfan!
 
2
15 augustus 2017 om 03:28
Je kan wel 200 punten hebben en PSV fan zijn. Maar je roept hier iets en krijgt allemaal duifjes en dat is niks nieuws hier die duimpjes voor domme opmerkingen. Maar dat van dat sms'je stond hier op voetbalzone dat zei Diego maar dat waren praatjes want de situatie is al vanaf de kerst duidelijk van wat belangrijk is. En ik ben geen van de club of speler maar wou mij even uitspreken
 
 
3
15 augustus 2017 om 06:32
De situatie met Matic kan ik me in vinden. Maar zo te zien heb jij je niet echt verdiept in deze kwestie. Ik vraag mij echt werkelijk af in hoeverre mensen de tijd hebben genomen voor een research? Ik zie hier op voetbalzone veel leden met 200 punten en een 'bewezen lid' status wat dat ook mag betekenen die niet eens een kleine moeite nemen om uit te vinden hoe het werkelijk zit. Maar goed dat Yoericfc het hierboven uitlegt, dat scheelt mij weer typ werk. Diego Costa heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij Antonio Conte. Hij wist in januari al dat hij in de zomer mocht vertrekken. Sterker nog, in het laatste seizoen van Mourinho toen hij ontslagen werd verschenen de eerste berichten over Costa dat hij wellicht wilde vertrekken. @Jean-Pierre Pa Ik moest jouw reactie twee keer lezen of je wel of niet serieus wa. Maar wat jij nu zegt kan ik natuurlijk nooit serieus nemen. Conte ontslaan, de man die ondanks te maken heeft met een irritante houding van de club, een team kampioen heeft gemaakt die vooraf werd gestipt als een underdog voor de titel. Gelukkig ben jij zelf ook geen coach van een topclub, anders waren een hoop trainers ontslagen omdat zij grote beslissingen hebben genomen en grote namen hebben verkocht in het belang van de team (ferguson, Guardiola etc).
 
Ramos_4
 
14
14 augustus 2017 om 19:50
Wat doet Chelsea nou zielig dan, eerst hem op een vieze manier laten weten dat hij niet nodig is. En dan van hem eisen dat hij wedstrijd fit is. Als Conte hem niet wil laat hem dan vertrekken.
 
matjoo
 
5
14 augustus 2017 om 19:53
Hij wist het al vanaf januari dat hij na het seizoen weg mocht.
 
Peter1984
 
7
14 augustus 2017 om 21:13
Als ik een week niet kom opdagen op mijn werk denk je dan echt dat mijn baas nog iets betaald. Hij heeft hewoon een contract waar hij zich aan moet houden. Als er geen verplichtingen in staan m.b.t de soort werkzaamheden vanuit de kant ban Chelsea dan mogen ze hem daartoe verplichten om te trainen, zowel mentaal als fysiek beschikbaar te zijn en hem te laten spelen of niet. Zo heeft Bogarde het ook een jaartje of 2 volgehouden. Maar die man kwam tenminste wel elke dag om met de u18 mee te moeten trainen. Dit bewijst dat er nul respect in het veld is van Diego en ook nul er buiten. Contractueel gezien doet Chelsea hier dus niets fout maar Costa zeker wel. Zegt natuurlijk niets over de manier waarop Costa is behandeld door Conte, dat was wel schandalig te noemen.
 
RachidAchmichi
 
2
15 augustus 2017 om 01:27
Als jou baas zegt dat jij ontslag gaat krijgen dan wil ik nog wel zien of je daardoor harder gaat werken, en dat nog enige goede argument
 
Willian-Borges
 
1
15 augustus 2017 om 02:16
Je moet niet zo raar gaan kijken als je baas met een ontslag dreigt op het moment dat je daarvoor al 2 keer dreigde om ontslag te nemen.
 
 
1
15 augustus 2017 om 06:15
@rachidachimini Dat is een beetje een kromme vergelijking. Je werkgever verwacht nog steeds dat je gewoon komt opdagen, dat staat vast in je contract. Je kunt niet zomaar opeens zeggen van bekijk het ik kom niet meer opdagen. Dat is puber gedrag. @ramos_4 Als je een kleine moeite had genomen om jezelf te informeren over dit verhaal zou je weten dat het niet zo is gelopen zoals jij het zwart-wit probeert te schetsen.
 
Jordyde Blecourt
 
0
14 augustus 2017 om 20:42
Hoezo zou je costa terughalen het enige wat nu kan gebeuren is dat die onrust gaat veroorzaken want conte hoeft hem niet meer in de basis en costa zelf niet op de bank of bij jeugd.
 
D.costa9CFC
 
4
14 augustus 2017 om 21:09
Ze willen hem terughalen om hem dan mee te laten trainen met de beloften zodat die fit blijft maar daar heeft costa geen zin in.
 
RachidAchmichi
 
2
15 augustus 2017 om 01:29
Dat doe je zo grote speler niet aan.die jarenlang alls heeft gegeven aan een club . als een club hem niet wilt dan moeten ze hem laten gaan en gaan onderhandelen met andere clubs en zelfs dat wilt chelsea niet aan mee doen
 
 
0
15 augustus 2017 om 06:38
Het punt is dat Atletico Madrid hem voor een schijnprijsje wilt kopen terwijl Chelsea iets minder dan de hoofdprijs vraagt. Diego Costa heeft dit op een achterbakse manier gespeeld door te zeggend dat Conte hem niet meer wou via een text terwijl hij dit in januari al wist. Hierdoor had hij gehoopt dat hij nog makkelijker een transfer kon forceren en zette Chelsea in een moeilijkere onderhandelingspositie. Chelsea wilt een bedrag zien die overeenkomt met zijn kwaliteiten, Atletico wilt hem voor een schijntje halen. Dat is de reden waarom hij daar nog zit.
 
Steger
 
5
14 augustus 2017 om 21:04
Snap absoluut niet waarom hij nu weer terug zou moeten komen.. Conté wil hem niet meer, dan kun je hem toch gewoon van de hand doen en ook nog eens cashen? Misschien dat het bestuur we anders over denkt? Snap sws niet waarom zou van hem af zouden willen want hij is een uitstekende spits
 
Danny Dyer
 
2
14 augustus 2017 om 21:14
Hij wilt alleen naar Atletico maar zij hebben een transferverbod.. Dat is het vervelende aan hem aangezien hij zich ook niet aan zijn contract wil houden.
 
 
0
15 augustus 2017 om 06:39
En Atletico Madrid lijkt niet van plan om de gewenste bedrag te betalen die Chelsea eist. Die willen Costa voor een schijntje halen.
 
Millonario
 
6
14 augustus 2017 om 21:05
Ik kan me best inbeelden dat Conte genoeg heeft van Diego Costa na een jaar. Maar waarom kan dit niet allemaal op een volwassen manier gebeuren? Regel een afspraak en ga als grote mensen aan tafel zitten tot je er uitkomt. Hoe moeilijk kan het zijn?
 
Peter1984
 
4
14 augustus 2017 om 21:15
Idd, ik geloof wel dat Chelsea het recht heeft want ze betalen hem dik en hij weigert dus die eisen zijn prima vanuit hun kant.
 
RachidAchmichi
 
0
15 augustus 2017 om 01:31
Maar ze willen hem met de belofte mee laten trainen ipv te verkopen
 
Danny Dyer
 
6
14 augustus 2017 om 21:16
Met Costa lijkt het me lastig een volwassen gesprek te voeren. Hij is soms net als z'n scorend vermogen onhoudbaar..
 
Millonario
 
3
14 augustus 2017 om 22:16
Dan heb je het tenminste geprobeerd. Nu ben je bekend als de coach die een smsje stuurt naar je eigen speler met de boodschap dat je niet meer welkom bent. Hoe laf kan je zijn.
 
Chygrynsky
 
2
14 augustus 2017 om 23:55
Hij heeft het al in januari aangekaart en bevestigd in juni dmv het smsje. Niks laf aan en dit is al meerdere keren bevestigd. Costa heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt in januari waarna Conte gelijk heeft besloten dat hij in de zomer mocht vertrekken en heeft zich aan zijn woord gehouden.
 
reds1965
 
6
14 augustus 2017 om 21:31
Je wil dat hij terug komt van vakantie maar je wil hem niet meer gebruiken? Ga als volwassen kerels om tafel en los het op. Hier wordt je als club en speler beide niet beter van.
 
Django10
 
0
14 augustus 2017 om 23:40
Chelsea, de Barcelona van Engeland. Zo veel domme beslissingen genomen op gebied van transfers. Soms lijkt het wel alsof ze het fijn vinden om de supporters in de zeik te nemen. Lukaku en De Bruyne bij Chelsea weggestuurd. De ene behoort tot de beste middenvelders van de PL en de andere tot de beste aanvallers.
 
Chygrynsky
 
3
14 augustus 2017 om 23:56
Ja en toen ze werden weggestuurd waren het goeie talenten en dat was het. Je doet alsof ze weg zijn gestuurd met het niveau waar ze nu op zitten.
 
EdenHazard
 
0
15 augustus 2017 om 00:39
Waarom zou je Diego Costa willen dumpen voor een andere spits? Chelsea werd tweemaal kampioen met deze opperbaas. Begrijp niet waar Contã© dit idee vandaan haalt, net als dat je Matic zou inruilen voor Bakayoko... Slaat helemaal nergens op. Moet zijn dat Costa te lastig was voor Conte of dat hij teveel bezig was met een eventueel vertrek. Matic had hij ook absoluut moeten behouden, Bakayoko is zo`n overrated power midfielder die qua lengte, visie, passing en schieten nooit in de buurt van Matic zal komen. Morata is ook geen topspits, Diego Costa is dat wel. Aan Batshuayi is er nog heel veel werk, heeft wel snelheid maar geen duelkracht en heeft opvallend veel moeite met meevoetballen. Lijkt of Lukaku hem daarin zelfs is voorbijgestreefd. Lukaku... topspits alleen voetballend mag het beter..
 
 
0
15 augustus 2017 om 07:03
Je geeft al antwoord op je eigen vraag: ``moet zijn dat Costa te lastig was voor Conte of dat hij teveel bezig was met een eventueel vertrek``. Nemanja Matic wilde zelf ook weggaan. Conte was daar overigens ook geen voorstander van. Chelsea is de laatste tijden een lastige club aan het worden en Antonio Conte is niet pleased. In het laatste seizoen van Mourinho werden domme keuzes gemaakt. Mourinho had nog nooit van een Djilobodji gehoord bijvoorbeeld toen hij plotseling werd gehaald. Afgelopen seizoen heeft Chelsea zitten treuzelen en heeft Conte alleen maar B en C keuzes gekregen. Gelukkig heeft dat goed uitgepakt met een PL titel. Conte wou juist dat Matic bleeft zodat hij Bakayoko aan zijn zijnde kon nemen om hem rustig in te brengen. Matic had vorig jaar Fabregas uit de basis gespeeld, het lijkt mij sterk dat Conte hem makkelijk heeft laten gaan. Het zou mij niet verbazen als dit het laatste seizoen is van Conte wat ik zelf niet hoop. Betreft Morata, veel te snelle conclusies. Laten we gedurende seizoen kijken hoe hij presteert. Dit kan zijn seizoen worden dat hij doorbreekt.
 
Rugu
 
1
15 augustus 2017 om 00:53
Ten eerste snap ik niet helemaal waarom Costa weg moet en dat ze Morata daarvoor terug halen. Met alle respect voor Morata maar zoveel beter is Morata toch niet? Desalniettemin is dit gewoon werkweigering en als Chelsea zou ik dan hem geen cent meer betalen totdat hij voet op het trainingscomplex heeft gezet. Ik snap dat hij zich respectloos behandeld voet, maar dat wil nog niet zeggen dat je dan maar alles kan maken. Daarbij zet hij zich hiermee ook niet lekker in de markt. Stel je voor ik zou over het beleid gaan bij bijvoorbeeld AC Milan of Atletico, dan zou ik wel 3x nadenken voordat ik een speler zou halen die al maanden niet getraind heeft. Voordat hij wedstrijdfit is zit het seizoen er al weer op.
 
PSV-ACM-REAL
 
4
15 augustus 2017 om 01:02
Ik las ergens dat Milan interesse had om deze man voor een seizoen te huren van Chelsea. Ik hoef deze smerige speler en druktemaker echt niet bij ons Milan te zien!! Heb deze gast nooit echt gemogen...
 
 
0
15 augustus 2017 om 07:07
Kijk je bent in ieder geval een van de weinigen hier die dat lijkt in te zien. Voor jouw club hoop ik het ook niet. En ik zeg dit niet omdat er nu een gedoe met Costa is. Maar eigenlijk riep ik vorig jaar ook dat hij smerig is en voor ellende kan zorgen. Zie nu het hele verhaal rondom hem.
 
NielsRademaker
 
0
15 augustus 2017 om 12:59
Jaja , het is goed met Chelsea. Eerst via een SMS zeggen dat ie niet in de plannen voorkomt en dan vervolgens verwachten dat ie "gewoon" op de training komt en hem ook nog is boeten voorleggen en ze hebben ook Morata nog is dus wat is het probleem nou?