Cristiano Ronaldo verbaast 'in het holst van de nacht' met berichtje
Woensdag, 22 mei 2019 om 12:16

Medhi Benatia verkaste afgelopen winter van Juventus naar Al Duhail. De verdediger heeft in Turijn zodoende een halfjaar samengespeeld met Cristiano Ronaldo, die afgelopen zomer overkwam van Real Madrid. De Marokkaans international vertelt in gesprek met Yahoo Sports dat hij nog nooit zo'n trainingsbeest als Ronaldo had gezien.

"Cristiano is uniek. Hij heeft zijn leven opgedragen aan het voetbal. Echt alles wat hij doet, staat in het teken om een zo goed mogelijke speler te worden én te blijven. Voetbal is topprioriteit. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen zoals hij en ik denk niet dat er ooit iemand zal zijn zoals Cri", zegt de routinier, die stelt dat Ronaldo veel eist van zichzelf.

"Ongelofelijk. Die intensiteit ook. Dit had ik nog nooit gezien. Een man met een missie", aldus Benatia, die zijn mening onderbouwt met een anekdote. "Het was eind december en we speelden bij Atalanta in Bergamo. Massimiliano Allegri had Ronaldo wat rust gegeven en hij speelde slechts twintig minuten. We stapten na de wedstrijd de bus in. Hij zat voorin, ik achterin."

"Opeens krijg ik een berichtje van Cri. 'Wat ik na de busreis ga doen?' De wedstrijd was afgelopen, het was donker buiten. 'Ik ga naar huis om bij mijn gezin te zijn. Waarom?', antwoordde ik. Hij stuurde terug: 'Ik ga naar de gymzaal. Wat cardio doen en spieren.' In het holst van de nacht is hij anderhalf uur lang gaan sporten. Daarom is Ronaldo nu eenmaal Ronaldo."

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
6
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (37)

 
FCBTS
 
63
22 mei 2019 om 12:22
Ik begin vaak te denken dat er iets van narcisme schuilt bij Ronaldo, vooral als je kijkt naar zijn trekjes op het veld en zijn opmerkingen. Hij verdient wel alle respect voor zijn obsessiviteit met de sport, want sporten in de nacht is iets wat ik zelden hoor, laat staan dat hij ook altijd 1/2 uur voor en na de training op het trainingsveld staat.
 
De Spreekwoord
 
7
22 mei 2019 om 17:04
Daar zijn hier en daar inderdaad wel wat aanwijzingen voor.
 
Patroo
 
117
22 mei 2019 om 12:23
Het is moeilijker om in de top te blijven dan om de top te bereiken. CR doet er alles aan om top te blijven en dat maakt hem ook de persoon, voetballer en atleet die hij is. Qua talent misschien iets minder dan Messi, maar zijn arbeidsethos compenseert dat ruimschoots en zijn prijzenkast is toch wel iets om respect voor te hebben. Een voorbeeld voor velen die het vak niet serieus genoeg nemen en te weinig uit hun gegeven talent halen.
 
Petouchi
 
16
22 mei 2019 om 12:24
Oke. Dus hij wou eigenlijk gwn laten zien dat hij een topsporter is?
 
JJUnited
 
169
22 mei 2019 om 12:46
Ik neem aan dat hij Benatia wou meevragen om mee te gaan.
 
FcExclusief
 
32
22 mei 2019 om 12:29
Ik zou het wel prachtig vinden als ie 2 jaar na z'n pensioen met een dikke pens en een biertje ergens in het stadion naar een wedstrijd staat te kijken. Een mens moet toch ook van het leven kunnen genieten om mentaal gezond te blijven...
 
Emile Hesky G
 
77
22 mei 2019 om 12:36
Haha, maar je kan toch ook op een gezonde manier van het leven genieten. Ik zie Ronaldo nog steeds afgetrained voor me als hij is gestopt met profvoetbal
 
RomanEmpire010
 
19
22 mei 2019 om 12:38
Hij drinkt niet, dus dat zal nooit gaan gebeuren. Hij zal ongetwijfeld gaan genieten op andere manieren.
 
LuisSuarez16
 
24
22 mei 2019 om 12:54
In zijn documentaire genoot hij anders van een goed glas rode wijn.
 
Rvt212
 
32
22 mei 2019 om 13:30
Dat was bessensap, hij heeft ooit gezworen om niet te drinken omdat hij niet zoals zijn vader wilde eindigen
 
Bon Jovi
 
35
22 mei 2019 om 13:25
Dat lijkt me meer iets voor een Neymar. Ronaldo, gedreven en gepassioneerd als hij is, zal op zijn 45ste nog fitter zijn dan de meeste twintigers - denk ik althans.
 
Koftheprof
 
3
22 mei 2019 om 14:45
Ik zie dat eerder gebeuren met messi. ik maak er altijd geintjes lol. Het is grappig dat je dat zegt, kan mij herinneren dat iemand vroeg aan Mike Tyson waarom hij zo dik was geworden na zijn carrière en hij zei ik heb de helft van mij leven van 4 uur ochtend tot 20uur in de avond getraind, na mijn carrière was ik er klaar mee.
 
Fortress
 
4
22 mei 2019 om 13:43
Midden in de nacht naar de gym kan je doen als je overdags of s`avonds geen tijd hebt om te sporten vanwege werk ofzo, maar deze man gaat midden in de nacht nog naar de gym nadat hij 90 minuten intensief heeft gesport. Ga lekker slapen ofzo, want je lichaam heeft op dat moment eerder rust nodig dan nog een workout. Volgende dag kun je rustig naar de gym spieren kweken, uitlopen or whatever. Hij krijgt veel complimenten omdat hij zo voor zijn sport leeft en zijn werklust en discipline vallen tot een bepaald punt zeker te prijzen, maar je kunt ook overdrijven.hij leeft niet voor zijn sport, hij is verslaafd eraan. Daar heeft het in ieder geval veel weg van. Messi leeft ook voor zijn sport, maar doet dat veel meer vanuit een bepaalde rust. Hij doet zijn best en traint hard, maar tegelijkertijd heb je bij hem niet het idee dat hij dat doet, omdat hij wat wil bewijzen. Hij hoeft zich niet constant te bewijzen, omdat hij niet in competitie is met anderen. Hij weet wat hij kan en wat anderen denken,zeggen en verwachten boeit hem eigenlijk niet zoveel Hij geniet gewoon van het spelletje en de rest komt min of meer vanzelf. Desondanks begrijp ik dat Ronaldo een inspiratie is voor velen, omdat hij laat zien dat je door hard te werken de top kan behalen en dat niveau kan blijven vasthouden tot het einde van je carriã¨re. Er zijn tenslotte niet veel die hem dat kunnen nadoen. Messi laat alleen zien dat ook op een andere manier kan.
 
Mirandriel
 
21
22 mei 2019 om 14:11
"deze man gaat midden in de nacht nog naar de gym nadat hij 90 minuten intensief heeft gesport" In het artikel staat toch duidelijk dat Ronaldo rust had gekregen en maar 20min meedeed in die wedstrijd. Misschien had ie gerekend op 90min en daardoor nu wat onrust in zijn lijf. Ik denk ook dat Ronaldo beter weet wat zijn lichaam nodig heeft, na jaren van intense discipline, dan wij allemaal met een zak chips vanaf de bank..
 
Fortress
 
2
22 mei 2019 om 14:35
oh okay tnx voor de aanvulling.. Heb daar overheen gelezen. Daardoor komt het verhaal wel in een ander perspectief ja.. Hij kon dan alle overtollige energie en frustratie omdat hij op de bank begon nog even kwijt in de gym.
 
RicardodaSilva
 
26
22 mei 2019 om 14:12
Wat fijn dat je daarvan genoten hebt en ook fijn dat je zegt dat anderen dat ook hebben genoten . Wat fijn ook dat je hem n narcistische eikel vindt ,want natuurlijk bevindt jij je in Ronaldo s vriendenkring . Ook fijn dat je weet hoe hij zijn vriendinnen behandeld . Wat jammer dat ik jou niet ken ,vindt jou n fijn persoon .
 
RicardodaSilva
 
9
22 mei 2019 om 18:31
Misschien beste Hoog heeft t met zijn bekendheid te maken maar gelukkig ben jij ook nog rechter in functie dat is er fijn . Pschychiater en rechter ineen wat n veelzijdigheid en ook nog inde rocketscience zitten . Buiten dat alles wat in de kranten is ook 100 % waarheid .
 
Roofpigeon
 
9
22 mei 2019 om 14:47
Helaas is je mening gebaseerd op wat de media je doet geloven. Toegegeven, ik ben zelf ook geen van van Cr7. Vind hem persoonlijk overkomen als een ontzettende arrogante gladjakker. Maar ik ken dhr Ronaldo niet persoonlijk. Ik heb nooit een 1op1 gesprek met dhr. Ronaldo gehad en zal mij dus weerhouden van een stellige mening te vormen. Er zijn namelijk ook genoeg initiatieven waar CR7 zich voor inzet die te prijzen zijn. Dat hele media circus rondom de verkrachting etc. De uitspraak van de rechter zal daar duidelijkheid over scheppen. In de tussentijd geen mening over. Ik was er niet bij, geen first-hand informatie. Alleen een verhaal over een meisje die een hoop te winnen heeft met het verhaal. En dan nog een ex-vriendin die ook een uitgelezen kans zag om haar wraak uit te oefenen. Maar wie weet is het waar. Judge-will-tell In plaats daarvan mogen we dhr. Ronaldo wel bekritiseren op waar wij hem voor kennen. Namelijk voetbal. Daarin is het een feit dat hij een absolute topspeler is. Vind hem geen fijne speler maar dat is een persoonlijke mening. Feit is wel dat elke club in de wereld blij zou zijn met hem in de punt.
 
CristiJarmo
 
6
22 mei 2019 om 15:18
Je gooit in 3 verschillende posts 'narcistische eikel'. We weten nu wel wat je van hem vindt kerel.
 
RicardodaSilva
 
4
22 mei 2019 om 18:33
Ja en de Telegraaf AD daar stast net als der Spiegel alleen de waarheid in
 
RicardodaSilva
 
3
22 mei 2019 om 18:33
Haha de beste man heeft waarschijnlijk narcistische eikel opgezocht
 
RicardodaSilva
 
3
22 mei 2019 om 18:51
Het zou kunnen zijn dat het n narcistische eikel maar beste Hoog daar weet jij en ik geen donder vanaf . Zoals jij negatieve dungen over CR7 laat zien kan ik n veelvoud aan goede dingen dingen over CR7 aantonen . Wat ik wel in jouw posts zie is n bepaalde jaloezie. Ach vrees niet daar hebben meer mannen last van bij Ronaldi
 
RicardodaSilva
 
1
22 mei 2019 om 19:51
Man hou toch eens op met je der Spiegel . Maar goed dat jij niet in de rechtelijke macht zit zeg . Het is echt n tikje triest hoe jij oordeelt .
 
Mister Objecti
 
5
22 mei 2019 om 17:13
Begin langzamerhand moe te worden van dit soort berichten over Ronaldo. Het gaat tegenwoordig meer over de leefstijl van Ronaldo dan zijn prestaties op het veld. Meneer traint zo hard, doneert een miljoen hier en opent een hotel daar. Het kan me allemaal geen worst schelen. Ik heb liever een slecht trainende speler die top speelt dan een trainingsbeest die matig speelt.
 
SRKurd
 
2
23 mei 2019 om 01:02
Ohja was Cristiano speet zo matig...