Cynici lachen om curieuze actie Bale op tribune bij duel van Wales
Vrijdag, 13 november 2020 om 13:26

Gareth Bale keek donderdagavond vanaf de tribune in het Liberty Stadium van Swansea City naar de oefeninterland tussen Wales en de Verenigde Staten (0-0). De aanvaller van Tottenham Hotspur haalde op een gegeven moment zijn laptop tevoorschijn en volgens menigeen op Twitter was dat om het golftoernooi The Masters 2020 in het Amerikaans Augusta te kijken. Bale is een fervent liefhebber van de sport en staat in zijn vrije tijd geregeld op de gofbaan.

Interim-bondscoach Robert Page, die voorlopig de taken overneemt van de van mishandeling beschuldigde Ryan Giggs, vindt het hele verhaal rondom Bale echter een storm in een glas water. "Ik weet eerlijk gezegd niet waar de spelers die niet tot de selectie behoorden mee bezig waren", zo stelt Page na afloop van het doelpuntloze gelijkspel van zijn elftal in Swansea. "Er zijn verder ook geen problemen. Balo is erbij en voor de wedstrijd heeft hij de spelers in de kleedkamer nog bemoedigend toegesproken."

"Ik denk dat Bale nog nooit zo fit is geweest en daar kunnen wij met Wales alleen maar van profiteren", aldus de hoopvolle Page. "Het is geweldig dat hij weer wekelijks aan spelen toekomt en bij Tottenham naar een topconditie wordt gebracht." Dat Bale tegen de Verenigde Staten op de tribune plaatsnam had een duidelijke reden. "We willen dat Gareth zondag (tegen Ierland in de Nations League, red.) voor ons gaat vlammen." Drie dagen later, op woensdag 18 november, treedt Wales aan tegen Finland. Beide duels worden afgewerkt in het stadion van Cardiff City.

Bale krijgt wel vaker het verwijt dat hij golf verkiest boven zijn vak als profvoetballer. Met name in zijn periode bij Real Madrid waren de uren die de aanvaller doorbracht op de golfbaan vaak onderwerp van gesprek in de Spaanse media. In augustus werd hij op de dag van de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City door El Chiringuito TV gespot op een golfbaan in Madrid. Bale behoorde destijds op eigen verzoek niet tot de selectie van trainer Zinédine Zidane. Ruim een maand later stapte hij op huurbasis over naar Tottenham.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
NL_Modric
 
46
13 november 2020 om 13:40
Mooi man. Je zou ook maar 90 minuten naar Wales - USA moeten kijken zonder publiek. Geen sfeer, geen voetbal, geen doelpunten en dan ook nog vriendschappelijk. Ik snap wel dat je dan je laptopje erbij pakt.
 
Rochus
 
31
13 november 2020 om 13:45
Al keek hij eens een keer goede porno waar een tiger woods look-a-like een hole in onze scoorde, wat maakt het uit. Hij zit schijnbaar niet bij de selectie, komt toch opdraven, spreekt het team toe. Wat maakt het uit wat hij dan met zijn laptop doet. Je kunt toch niet zeggen dat hij niet betrokken is.
 
SuperNico31
 
6
13 november 2020 om 13:58
Ach. En hoeveel zogenaamde supporters in het stadion zitten er tegenwoordig wel niet vaker op hun telefoon te kijken dan naar de wedstrijd? Het is weer lekker een momentopname van Bale die erbij wordt gepakt om hem te bekritiseren. Hij moet lekker zelf weten hoe hij de oefenwedstrijd Wales - USA bekijkt en wat hij doet. Waar maken mensen zich druk om?
 
Almogaver
 
2
14 november 2020 om 01:51
Wat is dit voor een achterlijk argument? Hoe kún je de doorsnee supporter die een kaartje + reis betaalt vergelijken met een speler? Zelfde gelul als mensen die foutjes van bv politici goedpraten omdat iedereen wel eens dit of dat doet. Ga weg, man! Je mag toch wel een bepaalde standaard verwachten van mensen in bepaalde posities? En een dergelijke standaard hoort niet op hetzelfde niveau te staan van jan modaal. Als Bale dit heeft gedaan is het ronduit onprofessioneel.
 
SuperNico31
 
1
14 november 2020 om 04:13
Hahaha. Gelijk in de aanval. Voel je je aangesproken of zo? Moet Bale heel de wedstrijd vanaf de tribunes volgen alleen omdat hij voetballer is? Bale zit daar op dat moment gewoon als toeschouwer op de tribune van een oefenwedstrijd, kan toch niet meedoen en kijkt even op zijn laptop. Big deal. En voor hetzelfde geld heeft hij iets belangrijks waardoor hij zijn laptop mee heeft. Weet jij veel.