De Boer: 'Duidelijk dat hij net als heel Feyenoord niet in goeden doen is'
Zondag, 18 februari 2018 om 17:14

Feyenoord won zondagmiddag dankzij een treffer van Robin van Persie, die voor het eerst sinds zijn rentree in de basis begon, met 1-0 van Heracles Almelo. De Rotterdammers wisten tijdens de herhaling van de kampioenswedstrijd van afgelopen seizoen echter nauwelijks indruk te maken en ook Nicolai Jörgensen slaagde er niet in om zijn stempel te drukken op de wedstrijd, zo zag Ronald de Boer.

"Dat hij niet in goeden doen is is duidelijk, maar dat geldt voor heel Feyenoord. Als alle spelers in vorm zijn, zal hij ook profiteren", analyseerde hij na de wedstrijd bij FOX Sports. De Boer was wel onder de indruk van Heracles, dat volgens de voormalige middenvelder misschien wel meer had verdiend: "De complimenten aan Heracles, maar dat komt ook omdat we een pover Feyenoord hebben gezien. De drie punten blijven in De Kuip en dat is uiteindelijk het belangrijkste."

Feyenoord heeft aankomend weekend de kraker tegen koploper PSV op de agenda staan en een dag nadat de Eindhovenaren gelijk speelden tegen sc Heerenveen, wist de regerend landskampioen ook geen onuitwisbare indruk te maken. De Boer verwacht echter niet dat dit iets zegt over de topper van volgende week: "Niets, helemaal niets. PSV was ook pover, dus dat zegt niet zoveel."

Meer nieuws
   
10:26
10:26
V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
6
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
V-Watcher
 
3
18 februari 2018 om 17:24
Voor Feyenoord misschien wel beter, een matig seizoen houdt hem nog een jaar in Rotterdam, kan hij volgend jaar nog een jaar met deze ploeg die hier en daar versterkt wordt in de Europa League misschien aardige dingen laten zien. Jorgensen had vorig seizoen ook echt een klik met Elia die mist hij ook gewoon duidelijk nu, Toornstra kon hij ook makkelijk vinden maar die is al het hele seizoen hopeloos uit vorm met hier en daar een goeie pot. Werkt hard en verricht nog steeds veel arbeid en heeft slimme looplijnen maar het wil te vaak net niet lukken.
 
Raubaht
 
1
18 februari 2018 om 18:12
Wil Feyenoord serieus iets laten zien in Europa dan moeten ze van Bronckhorst weg doen. Hier veranderen zelfs de beste spelers niets aan
 
Raubaht
 
1
18 februari 2018 om 18:12
Wil Feyenoord serieus iets laten zien in Europa dan moeten ze van Bronckhorst weg doen. Hier veranderen zelfs de beste spelers niets aan