De Bruyne verlengt tot medio 2023 en is grootverdiener bij City
Maandag, 22 januari 2018 om 19:17

Kevin De Bruyne heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester City. De Belgisch international is het met de koploper van de Premier League eens geworden over een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan de club verbindt. "Ik ben heel blij met deze nieuwe deal", aldus De Bruyne op de clubwebsite.

Volgens Het Nieuwsblad wordt De Bruyne met zijn nieuwe contract grootverdiener bij Manchester City. Hij gaat naar verluidt een bedrag van 340.000 euro per week verdienen, maar door bonussen, portretrechten en tekengelden kan dit salaris nog oplopen tot 400.000 per week. "Zoals ik al eerder heb gezegd, is het altijd mijn intentie geweest om hier bij City te blijven, waar ik mij vanaf het eerste moment thuis heb gevoeld", klinkt het.

De Bruyne maakte in 2015 de overstap van VfL Wolfsburg naar Manchester City en kwam in alle competities sindsdien tot 122 wedstrijden en 31 doelpunten. Hij heeft zich onder manager Josep Guardiola ontwikkeld tot een van de beste spelers van de Premier League. "We winnen niet alleen, we spelen ook nog eens geweldig voetbal. Het is een genoegen om hier deel van uit te mogen maken en ik ben heel benieuwd naar wat we in de komende jaren kunnen bereiken."

"De nieuwe deal met Kevin is geweldig nieuws voor onze club", aldus Txiki Begiristain, sportief directeur van de club. "Hij heeft dit seizoen laten zien hoe belangrijk is voor ons. We zijn enorm verheugd dat hij zijn toekomst op de lange termijn heeft verbonden aan Manchester City."

Meer nieuws
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
1
   
20:00
20:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
9
   
19:59
19:59
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
7
   
19:58
19:58
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (21)

 
AjaxBarca023
 
24
22 januari 2018 om 19:21
Als er 1 speler een nieuw verbeterd contract verdiend is Meneer de Bruyne het wel, oh oh oh Chelsea, waarom hebben wij hem laten gaan? wat een heerlijke voetballer is dit met een geweldige eindpass en een perfecte drive naar voren. Naar mijn mening de beste middenvelder van de PL (met afstand) Hij is het schakelstuk van city en is niet te missen.
 
D.costa9CFC
 
9
22 januari 2018 om 19:27
Met afstand valt mee. David silva speelt ook nog in de pl en ozil is ook geen slechte. En ja waarom hebben wij hem laten gaan... vraag dat maar aan mou. Hij zag meer in iemand anders en die speelt inmiddels in china.
 
AjaxBarca023
 
14
22 januari 2018 om 19:34
Dan verschillen wij daarin van mening, begrijp me niet verkeerd want Silva is een hele goede middenvelder, maar toch brengt de bruyne dat beetje extra (vind ik). Oscar!! onze kleine vriend, ik was hem alweer helemaal vergeten, haalde uiteindelijk ook niet het niveau wat iedereen verwacht had en zeker idd Mourinho. Verder ben ik niet super veel fan van Ozil, ik hou van middenvelders die werk verzetten zoals de Bruyne, ik vind Ozil meer een sierpaard, heeft bij lange na niet het loopvermogen van de Bruyne. Hij kan een geweldige pass geven maar in de omschakeling is het 3x niks, alhoewel dat natuurlijk wel zijn rol is waar hij zich het beste in voelt lijkt mij.
 
arepa
 
3
22 januari 2018 om 21:02
Op dit moment zeker de beste middenvelder van de PL, alleen heeft meneer Silva vanaf 2011 tot een jaar geleden elk jaar een wereldniveau aangetikt. Is al die jaren de beste speler van City geweest. Maar ben het wel met je eens dat Kevin op dit moment de man in vorm is.
 
Perspectief
 
1
22 januari 2018 om 22:50
Ik deel jouw mening ook, voor mij is David Silva de betere middenvelder maar valt Kevin meer op. Ze zeiden beide zeer belangrijk in hun respectievelijke rol.
 
Bon Jovi
 
7
22 januari 2018 om 19:33
Ene Jose Mourinho verkiest helaas voor jullie boomstronken als Fellaini boven raspaardjes als de Bruyne. Goed ja, ik heb het niet zo voor zijn filosofie en ga hier nu niet weer beginnen zeuren maar het is wel jammer voor de Chelsea fans dat deze passant een speler als de Bruyne weg heeft gestuurd, iemand die misschien wel een nieuwe Lampard was geworden. Anderzijds was het voor mij wel jammer geweest om zo`n prachtige voetballer in het donkerblauw te zien. Ik zie hem liever bij City, waar hij dominant kan voetballen. Chelsea stelt traditioneel toch vaak defensieve coaches aan en bij City kan hij zijn kwaliteiten ten volle etaleren, terwijl een minstens even getalenteerde speler als Hazard met handboeien en een enkelband om speelt, omdat Conte vooral aan zijn organisatie denkt.
 
AjaxBarca023
 
1
22 januari 2018 om 19:39
Daar kan ik me helaas volledig bij aansluiten, Mourinho heeft goede resultaten gehaald met Chelsea, maar wat een wanbeleid heeft hij gevoerd qua transfers en opstellingen en vooral met zijn lichaamstaal (maar ja inderdaad wil er verder ook geen woorden aan vuil maken) Ik weet vrijwel zeker als mou in die tijd voor de Bruyne had gekozen en niet voor Oscar hadden wij zonder twijfel de nieuwe lampard gehad, maar helaas. nu krijgen we Crouch of Carrol ook is wat anders... Ja klopt ook wat je zegt, als je nu ook weer ziet dat we soms maar met 3 aanvallend ingestelde spelers spelen vind ik het niet raar dat we zo weinig kansen creã«ren, want Morata is ook nog niet wat het moet zijn.
 
 
1
23 januari 2018 om 00:15
Je nickname is Ajaxbarca en je beschrijft Chelsea als we? Haha opmerkelijk. Ach ja deze dingen gebeuren in het voetbal. Het jaar erna werd Chelsea kampioen en twee jaar later ook. Zoveel minder zijn wij er niet van geworden.
 
AjaxBarca023
 
0
23 januari 2018 om 15:13
Ik ben simpelweg fan van 3 clubs(eigenlijk van 4 maar helaas is HFC Haarlem er niet meer , als ik Chelsea er achteraan kon plakken had ik dat gedaan niks mis mee toch? Ben een groot voetballiefhebber. Verder ben ik het met je eens, alleen stel je voor, hazard de Bruyne en kante in 1 team. Dat zou fantastisch zijn.
 
 
0
23 januari 2018 om 19:39
Nee zeker niets mis mee haha ik was alleen benieuwd . Helaas voor HFC Haarlem inderdaad. Ik heb het ook altijd een mooie club gevonden.Ik betwijfel het overigens met Hazard & De Bruyne in een team. Bij de Belgische nationale ploeg vind ik ze niet klikken. Maar om eerlijk te zijn vind ik ze individueel bij België ook minder dan bij hun clubs.Voor mij zou het mooiste scenario zijn Hazard, De Bruyne en Kante in een team en dan een aanvallende coach als Guardiola aan de roer.
 
Cyberize7x
 
3
22 januari 2018 om 19:23
Niet meer dan logisch natuurlijk dat dit tot dusver geslaagde huwelijk verlengt wordt. Ik ben erg onder de indruk van zijn progressie en geniet van zijn spel. Dat hij nog lang mag uitblinken in de PL en wie weet binnen een aantal jaar de cup met de grote oren eens omhoog maar tillen! Dat zou de ultieme bekroning zijn op zijn tot dusver prachtige carrière.
 
Strandjutter
 
11
22 januari 2018 om 19:26
Prachtig dat City dit nieuws er uitgooit als Manu net Sanchez komst heeft bevestigd. Mooie rivaliteit. ON: Beste speler van de PL, niet meer dan logisch.
 
FR4EVAH
 
4
22 januari 2018 om 20:10
Strandjutter, Op zich wel leuk, maar Sanchez is natuurlijk veel groter nieuws dan een verlenging. Überhaupt is alles van een club als United sneller groot nieuws dan dat van City, met alle respect.
 
Kerzoep
 
9
22 januari 2018 om 19:28
Geweldig nieuws voor Manchester City. De Bruyne is dit seizoen de absolute smaakmaker van de Premier League. Wat een speler. 350.000 - 400.000 per week is bizar veel geld, maar als iemand dit bedrag in deze markt verdiend dan is Kevin de Bruyne het wel. Een geweldige speler.
 
Schop1989
 
6
22 januari 2018 om 19:31
Beste middenvelder van de PL op dit moment met een gigantisch salaris is niet meer dan normaal. Transfers zijn op vele manieren te verantwoorden en de salarissen stijgen ook steeds, maar de contrasten tussen de salarissen vind ik toch wel raar soms. Sanchez gaat waarschijnlijk 100k per week meer verdienen terwijl hij de afgelopen maanden niets, maar dan ook helemaal niets op constant niveau heeft laten zien. Dat vind ik toch wel jammer om te zien, want de gunfactor bij zo'n speler is vele male kleiner dan bij een speler zoals De Bruyne.
 
Dante
 
11
22 januari 2018 om 20:07
En zelfs op een topic over het monsterssalaris van een city speler gaan mensen door met over United en Alexis zeiken. Voor de 100e keer, het salaris van Sanchez is helemaal nog niet bekend. Serieuze media gaan uit van rond de 3 ton, minder serieuze van richting het dubbele. Ik vind trouwens ook dat de Bruyne een dik salaris verdiend, evenals Sanchez in z'n gebruikelijke vorm.
 
Schop1989
 
0
23 januari 2018 om 13:26
Zeiken? Een bruggetje van City naar United is snel gemaakt, net zoals dat twee spelers rond dezelfde tijd een contract gaan tekenen. Dat jij het als zeiken ziet, komt misschien doordat teveel mensen deze mening hebben over een speler die naar jouw club gaat. Misschien moet je je wel gaan afvragen of je mening iets te ver naar `links` is als de meningen van veel anderen `rechts` zijn, vooral omdat je erg zoekende bent om het toch te verantwoorden als ik lees dat je "gebruikelijke vorm" gebruikt voor Sanchez. Mijn puntje is puur ethisch gezien en daaraan wil ik toevoegen om na te gaan hoe lang geleden Sanchez zijn 'gebruikelijke vorm' dan was.
 
ledenis
 
2
22 januari 2018 om 20:15
Heerlijk van City om dit precies te melden op het moment dat Sanchez voor Utd tekent. De Bruyne is veruit de beste middenvelder van de Premier League. En misschien wel van de wereld. Dus dit is geweldig nieuws!
 
Jari.Litmanen
 
0
22 januari 2018 om 20:20
400.000 per week? Man, man, man. Wat een geld gaat er toch in om. Maar even, krijgen ze dan 52 weken lang doorbetaald? Dan kost alleen deze speler al een dikke 20 miljoen ter jaar. Laat staan die hele selectie bij elkaar. Te bizar!
 
Iniestajax
 
3
22 januari 2018 om 20:32
Geweldig nieuws voor City. Niet mijn favoriet qua club, maar De Bruyne is wel een van de spelers waar ik graag naar kijk. Fantastische techniek en een geweldige drive. Naar mijn mening de beste speler van City, dus verdient wat mij betreft ook het hoogste salaris.