De Jong en Griezmann bezorgen zwak Barça broodnodige inspiratie
Woensdag, 22 januari 2020 om 20:54

Barcelona heeft een blamage in de Copa del Rey ternauwernood kunnen afwenden. In de derde ronde van het bekertoernooi stond de koploper van LaLiga lange tijd aan de rand van de afgrond: derdedivisionist UB Ibiza kwam in de openingsfase op voorsprong en daar stelde het inspiratieloze Barcelona een groot gedeelte van de wedstrijd niets tegenover. Achttien minuten voor tijd zorgde Antoine Griezmann voor de gelijkmaker na knap voorbereidend werk van Frenkie de Jong, en diep in de blessuretijd bepaalde de Fransman de eindstand op 1-2.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen returnwedstrijd, maar dat leek Barcelona niet helemaal te beseffen. Oefenmeester Quique Setién nam risico door een B-ploeg de wei in te sturen: Ansu Fati, Ivan Rakitic en Antoine Griezmann waren de enige drie spelers die hun basisplaats behielden ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Granada (1-0 zege) van zondag. Spelers als Lionel Messi, Sergio Busquets en Gerard Piqué kregen rust, terwijl Luis Suárez en Ousmane Dembélé geblesseerd waren. De Jong maakte zijn rentree na een schorsing en begon als centrale verdedigende middenvelder.

In het eerste bedrijf had Barcelona liefst tachtig procent balbezit, maar daar deed het vrijwel niets concreets mee. De passing was zwak, het ontbrak aan creativiteit en Griezmann werd zelden in stelling gebracht: met achttien balcontacten was hij het minst aan de bal van alle veldspelers van de bezoekers. Gaandeweg de eerste helft schoof De Jong naar voren op het middenveld, maar hij en de op de rechterflank opererende Nélson Semedo waren nauwelijks bij het spel betrokken. Ibiza was scherp en leidde verdiend met 1-0 bij de rust. Als de derdedivisionist wat meer mazzel had gekend, had het zomaar 3-0 kunnen staan.

Het openingsdoelpunt viel vroeg in de wedstrijd. Vanaf de linkerflank bracht Raí Nascimento de bal voor en Javi Pérez kreeg zijn voet tegen het leer. De bal werd van richting veranderd door Pep Caballé en daardoor was doelman Neto kansloos: 1-0. In de achttiende minuut werd de 2-0 afgekeurd vanwege een overtreding van Ángel Rodado op Clément Lenglet, terwijl Ibiza ook zes minuten voor de rust heel dicht bij de tweede treffer was. In het strafschopgebied ging De Jong onderuit en daardoor had Nascimento de ruimte voor een schot. Hij trof de linkerpaal; in de rebound bracht Neto ternauwernood redding op een inzet van Rodado.

Van verbetering in het spel van Barcelona was na de pauze geenszins sprake. Ibiza ontmantelde Barcelona door scherp te anticiperen op de passlijnen van de gasten en grove overtredingen niet te schuwen. Het duurde zeventig minuten voordat Barcelona de eerste goede kans kreeg en die resulteerde ook meteen in de gelijkmaker. De Jong reeg de defensie van Ibiza open met een magnifieke steekpass op Griezmann, die de bal in het strafschopgebied meteen met succes verlengde: 1-1. Barcelona vroeg in de zes minuten durende blessuretijd tevergeefs om een strafschop nadat Fran Grima zich vergreep aan Fati en dus leek er verlengd te moeten worden. Maar uiteindelijk zorgde Griezmann voor de verlossing door knap af te ronden in de verre hoek, op aangeven van de ingevallen Alba.

Meer nieuws
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
2
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
19
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
90
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
30
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (85)

 
MSN10
 
65
22 januari 2020 om 20:57
Je kan als trainer en team denken van we gaan ons leven geven vandaag maar dit was echt een grote schande. De aanslagen op een speler als Ansu Fati kan toch niet man. Ik ben echt blij dat het over is want wie weet zouden er zomaar blessures vallen in de extra tijd. Ik heb echt geen goed woord over Ibiza wat erg jammer is.
 
CrlsJr11
 
62
22 januari 2020 om 21:02
Nou ze hadden met 2-0 voor moeten staan de 1ste helft en barca had 0 schoten. Eenbeetje meer respect is op z'n plaats voor een team dat helemaal niet de middelen zou moeten hebben om voor te staan tegen dit barca
 
MSN10
 
35
22 januari 2020 om 21:07
Ik heb het helemaal niet over de stand. Geloof me dat als ik je zeg al had Barcelona verloren ik blij ben dat niemand geblesseerd is geraakt tenminste dat moet nog blijken. Respect is er altijd voor wie dan ook. Ik ben alleen tegen dat harde overtredingen en denken dat je het nog goed doet ook. Hun idee was gewoon Barcelona frustreren met keiharde overtredingen.
 
CrlsJr11
 
11
22 januari 2020 om 21:13
Ik snap je man ik ben het eens met je maar ze wouden koste wat het kost doorgaan en dan hadden ze jammer genoeg dit nodig. Ben dan toch wel blij dat we het afgestraft hebben
 
blink182
 
9
22 januari 2020 om 21:04
True, de var is pas bij de 8ste finale aanwezig, maar een club als Barca moet er boven staan. Met al die top spelers en talenten mag het wel beter. Het scheelde maar weinig he.
 
BVRCV
 
6
22 januari 2020 om 21:09
Fran Grima. Zou wel leuk zijn om die vent bij Real te zien. Maakt de Clasico’s wel weer als vanouds. Man man man wat een houthakker die gast.
 
LionelGap
 
0
22 januari 2020 om 21:13
Die komt bij Volendam niet aan de bak.
 
ConchaEspina
 
19
22 januari 2020 om 21:15
Of elke bovengemiddelde acteur bij Barcelona? Beter maak je je zorgen om je team die 3 keer op doel kon schieten. Dat belooft als Messi ermee stopt.
 
bf1994
 
10
22 januari 2020 om 21:23
Hey, als 3 keer genoeg is om te winnen ben ik daar blij mee. en als messi stopt. Ja als mijn auto op een spoor reed in plaats van op het weg zou het een trein zijn in plaats van een auto
 
ConchaEspina
 
1
22 januari 2020 om 21:36
Alleen is het gegeven dat Messi binnen afzienbare tijd gaat stoppen een feit. Betwijfel of vele fans het met jou eens zijn. Winnen alleen was toch niet genoeg? Want dat is duidelijk wat er in deze wedstrijd is gebeurd.
 
TheTruth1
 
6
22 januari 2020 om 23:24
Real supporters moeten Barca respecteren.. Barca maakte de laatste jaren vaak gehakt van Real Madrid. De grootste droom van Real supportes is om ooit z goed als Barca te kunnen spelen. Barca is de enige ploeg waarbij niet alleen de uitslag belangrijk is maar ook het spel. We zullen zien op 1 Maart , dan is het stil op Bernabeu zoals gewoonlijk. 3 keer cl gewonnen oke maar is normaal als la liga en cupa als verloren gaat net na de winterstop. Barca , juve , psg , bayren en city/liverpool daarvoor moet je groot respect hebben ze proberen op elke front te strijden. Tijdens u reactie was Real Madrid al bezig, niet constant Barca volgen want gaat nog gek worden.
 
074barca
 
0
22 januari 2020 om 23:23
Weet iemand wanneer dembele terug komt bij barcelona
 
MSN10
 
0
23 januari 2020 om 12:17
Die komt februari terug ergens in het midden
 
Sirius
 
12
22 januari 2020 om 21:20
Nou ja, ik ben wel erg nieuwsgierig waar Barcelona momenteel zou staan als Messi er niet was. Het beleid is al een poosje wanhopig slecht. Dat zullen ze toch echt opgelost moeten hebben tegen de tijd dat Messi het niet meer kan, want anders is dat afglijden toch wel een reeel scenario. Kijk bijvoorbeeld naar Manchester United. Ik heb het idee dat dat meer topclubs gaat overkomen in de komende 5-10 jaar. Het is nog nooit zo lekker geweest om een Europese subtopper te zijn dat goed beleid voert.
 
Jony77
 
3
22 januari 2020 om 21:29
@Sirius: Daar ben ik het ook zeker mee eens hoor. Er staat nu qua namen een goed team en denk dat Arthur en De Jong bijvoorbeeld goede aankopen zijn geweest. Maar voor de rest is het beleid echt slecht. Veel Barcelona fans wachten ook op een nieuw bestuur in 2021 en hopen dat die het weer de goede kant op kunnen sturen. Het zou heel saai worden in Spanje als Barcelona een Manchester United 2.0 wordt.
 
alfonsekcei
 
0
22 januari 2020 om 21:44
En waarom wordt het dan saai in spanje als barcelona afglijd. Ik denk juist dat dit goed zou zijn voor de competitie. Want als barcelona afglijd naar het niveau van de subtop, wordt de competitie weer spannend, want de afgrlopen jaren was het elke keer vrij zeker na de 10e speelronde dat barca kampioen zou worden.
 
Jony77
 
3
22 januari 2020 om 22:17
Als je naar de stand kijkt momenteel heb je je antwoord al.
 
Moyashi
 
9
22 januari 2020 om 20:58
Toch opgelucht adem kunnen halen op het eind. Griezzy die toch even opstaat wanneer we hem hard nodig hebben. Vooral tweede doelpunt was prachtig afgewerkt. Verlost ons van verlening daardoor en spelers besparen krachten tegen een zeer fysiek spelende Ibiza. Ze kwamen verrassend op voorsprong en probeerden resterende wedstrijd fysiek af te maken, maar goed dan geeft de individuele klasse alsnog de doorslag.wel spannend hoor dat wedstrijden tot kwartfinale over 1 duel gaan. Zo maken mindere ploegen zoals Ibaza dus degelijke kans om te stunten tegen de grote boys.
 
ConchaEspina
 
4
22 januari 2020 om 21:16
Mooi dat het dan uitgerekend Griezmann is die de wedstrijd redt, terwijl die bij live meepraten weer de uitgekozen pispaal was (geloof niet dat jij daarbij zat ).
 
bf1994
 
39
22 januari 2020 om 20:58
Die spelers van Ibiza zouden het beter doen bij de Ufc. Die nummer 2 zou van conner mcgregor ook wel winnen denk ik. Had Ansu fattti gewoon een paar keer in een houd en wurggreep. Hij sloeg hem nog net niet knock out
 
El Pipita
 
30
22 januari 2020 om 20:59
Oh my, lucky Barca dit zeg. Super zuur voor Ibiza, een verlenging was ze zeker gegund. In de 95e minuut verliezen doet pijn. Maar wat is Barcelona slecht zeg, ongelooflijk.
 
bf1994
 
59
22 januari 2020 om 21:02
Ploegen die niet voetballen en alleen maar schoppen en overtredingen uitvoeren verdienen niks anders dan uitgeschakeld te worden uit de competitie. Hoe kan een ploeg als Ibiza uberhaupt een charme voor je hebben dat je het hun gunt? Je bent toch wel voetbalfan neem ik aan.
 
El Pipita
 
17
22 januari 2020 om 21:05
Klinkt wat naïef. Het is Ibiza en je speelt tegen Barcelona. Als je dan 1-0 voor komt is dat fantastisch, met veel kansen op de 2-0 is het logisch dat je het hen kan gunnen. Als hun droom dan verpest wordt in de 95e minuut is dat pijnlijk.
 
bf1994
 
11
22 januari 2020 om 21:08
Ik had het begrepen als Ibiza door gewoon goed verdedigen van barca had gewonnen of bijna gewonnen. Maar dit? om een voorbeeld te geven, Ansu fatti werd nog NET niet knock out geslagen......
 
MSN10
 
3
22 januari 2020 om 21:14
Het is zeker prachtig maar veel kansen!?????
 
Sirius
 
4
22 januari 2020 om 21:25
Barcelona is echt heel erg matig als Messi niet meedoet. Dat is inmiddels al ruim anderhalf seizoen pijnlijk duidelijk. Ploegen als Ibiza spelen naar hun mogelijkheden en gaan daarin zo nu en dan over de schreef. Bovendien is hij een Real Madrid-supporter. Waarom zou hij hopen dat Barcelona doorkomt?
 
blink182
 
5
22 januari 2020 om 21:28
Plaats je in de schoenen van Ibiza. Die zijn voetballend zo slecht (tov Barca) dat ze het wel fysiek moeten maken. Maar dan nog lukte de simpele dingen bij Barca niet. Dat heeft weinig met Ibiza te maken dan vind ik.
 
bf1994
 
12
22 januari 2020 om 21:35
@blink fysiek maken is 1 ding. Natrappen zoals badr hari is een ander. Wat die gozer allemaal met ansu fatti aan het doen was is toch niet normaal mee? Dat waren gewoon overtredingen waar je geel en rood voor kunt en hoort te krijgen
 
MSN10
 
9
22 januari 2020 om 21:00
Er staat een zwak Barcelona, hoe kan je dit zwak noemen op zo een verroeste veld letterlijk helemaal scheef zag je al aan de middellijn. Al die groffe overtredingen kan je gewoon niet tegen op. Ik weet niet met wat voor idee die trainer ze het veld op heeft gestuurd maar Barcelona komt hier gewoon goed weg.
 
bf1994
 
6
22 januari 2020 om 21:03
DAt was geen voetbalveld. Dat was een kickbox ring en af en toe werd er WWE gespeeld
 
dendenchofu
 
24
22 januari 2020 om 21:18
Wel een beetje sneu hoe jullie de aandacht willen afwenden van een regelrechte wanprestatie van Barca, door constant maar over de overtredingen van Ibiza te praten
 
bf1994
 
12
22 januari 2020 om 21:24
Wel sneu hoe jij constant de aandacht van de overtredingen van Ibiza wilt afwenden
 
 
8
22 januari 2020 om 21:25
Wanprestatie? Ze hebben gewoon hun plicht gedaan en dat was winnen
 
ConchaEspina
 
9
22 januari 2020 om 21:18
Is inderdaad heel moeilijk om op deze velden goed te gaan voetballen. Prioriteit ligt bij winnen en verdergaan, en liefst zonder blessures.
 
bf1994
 
6
22 januari 2020 om 21:26
Heb je zeker gelijk in rmadrid4ever. Wel jammer hoeveel mensen hier de kans pakken om nog een keer te bashen op barca. Als real madrid vanavond hetzelfde overkomt, al denk ik van niet als ik hun opstelling zie winnen ze met gemak. Dan zou ik daar ook niet zo opportunistisch op gaan reageren als sommige zielepoten hier.
 
ConchaEspina
 
0
22 januari 2020 om 21:40
Ik zou veel liever hebben dat Madrid tegen een Mallorca of dergelijk zou spelen, omdat je dan weet dat je toch op een "deftig"v eld speelt en de tegenstander toch wat meer voetbalt. Al is dit te begrijpen vanuit die derdeklassers hun standpunt: Die spelen ineens tegen supersterren en weten dat ze voetballend veel tekort komen. Dit is de wedstrijd van hun leven, wat volkomen te verstaan is.
 
Sirius
 
4
22 januari 2020 om 21:27
Omdat de goedkopere spelers van Barcelona waarschijnlijk meer waard zijn dan de gehele selectie van Ibiza. Hoe kun je dit goedpraten? Zelfs de bank en tribune van Barcelona is van een aanzienlijk hoger niveau.
 
barcalover123
 
6
22 januari 2020 om 21:46
Ze hebben toch gewonnen? Niemand verwachtte hier een gala show
 
Stijlvol
 
10
22 januari 2020 om 21:00
Barca speelde inderdaad zwak op dat overheerlijke kunstgras. Maar Ibiza ligt er in ieder geval uit. Ze hadden zich flink laten inspireren door het Granada van afgelopen weekend. Spijkerhard en iedere keer net over de grens heen. Ben blij dat deze club eruit ligt. Buenos noches!
 
sannedijkstra
 
9
22 januari 2020 om 21:00
Barcelona kan beter stoppen met de jeugdopleiding want dat is weg gegooid geld. Die jonge gasten kunnen echt niet het niveau aan en brengen totaal niks extra"s . Al die miljoenen die erin gestopt worden is weg gegooid geld. Ondanks dat in het verleden er wel wat wereldspelers vandaan kwamen zoals een Iniesta en een Xavi. Maar spelers als Puig en Perez zijn waardeloos, en die Fati is nog jong maar komt ook tekort. Stop met die jeugdopleding en ga gewoon kopen zoals Barcelona en City ook al jaren doen.
 
bf1994
 
14
22 januari 2020 om 21:05
Toch echt vreemd dat jij met je unieke visie nog geen directeur bent geworden van een dergelijke voetbalclub zoals barca.
 
 
7
22 januari 2020 om 21:07
Fijn dat je dat na 1 wedstrijd al ziet en beter weet dan de trainers en scouts ??
 
Frankireal
 
5
22 januari 2020 om 21:01
Niet zo heel lang geleden bestond de gehele basis 11 uit jeugdspelers van la masia en werden zulke tegenstanders zoek gespeeld en werd er gewonnen met ruime cijfers. Nu heb je de halve selectie nodig om nipt te winnen. Waar is het misgegaan? Wat is er gebeurd, heel jammer om dit te zien.
 
achmedn
 
6
22 januari 2020 om 21:03
Basis 11 heeft nog nooit uit la masia spelers bestaan. Precies 1 keer na wat wissels stonden er 1 keer 11 la masia spelers op veld
 
Frankireal
 
0
23 januari 2020 om 01:12
Bedoel dat ook niet. Meer dat alle basisspelers rust kregen tegen een tegenstander als deze. En je barca won makkelijk met spelers uit eigen jeugd en wisselspelers.
 
sannedijkstra
 
3
22 januari 2020 om 21:20
Dat is eenmalig geweest en een dergelijke groep krijg je nooit weer zoals met Xavi en Iniesta. Als je ziet wat er de laatste jaren door is gekomen vanuit La Masia dan kun je beter die kinderinternaat opdoeken want het is je reinste geldverspilling. Ga gewoon als Barca zijnde spelers kopen die 18 jaar zijn en dan betaal je misschien wel wat miljoenen maar dan heb je meer garantie. Ook moet men goed kijken naar het type speler zodat je niet met een Vidal aan komt zetten want die past totaal niet bij Barca.en als je als club ook nog Dembele koopt die al bij BvB mentaliteits problemen had dan moet je jouw als Barca zijnde echt afvragen of ze wel geschikt zijn voor hun functie. Die 90 miljoen is voor de helft verdampt en dat Dembele mentaliteits problemen had wist je van te voren al hoe hij zich gedroeg bij Bvb. Maar helaas heeft Barca wel vaker zulke fratsen, en dat is gewoon jammer en onnodig.
 
Sirius
 
2
22 januari 2020 om 21:30
Als je meer dan 200 miljoen euro verdampt in krap drie jaar tijd, lijkt het me niet zo lastig te raden waar het is misgegaan. De mensen die het momenteel voor het zeggen hebben, hebben er gewoon geen kaas van gegeten en lijken maar wat te doen. De resultaten verbloemen veel, maar dit Barcelona heeft meer weg van een Europese subtopper dan van een Europese grootmacht. De Europese topclubs hebben het moeilijk in het huidige voetbalklimaat, terwijl zij zelf de markt hebben laten exploderen.
 
Kluivert09
 
2
22 januari 2020 om 21:02
Zwakke wedstrijd van Barca, tegen zo’n clubs is het ook bijna altijd zwak. Fati, De Jong, en Arthur vond ik vrij goed, de rest zwak.
 
MSN10
 
9
22 januari 2020 om 21:03
Mensen lopen hier alleen af te kraken Wees gewoon realistisch man. Hoe kan je zo voetballen tegen een team dat alleen aan geweld denkt zo wat en een scheve veld plus kunstgras. Mensen roepen gelijk barca echt slecht barca dit messi dit Xavi dat ongelofelijk. Men wilt graag een reden hebben om af te kraken terwijl geen ene team dit leuk zou vinden. We komen om te voetballen niet om te vechten. Je kan strijden maar soms was echt gewoon rugby
 
barcalover123
 
3
22 januari 2020 om 21:23
Sws zijn zulke wedstrijden vervelend voor topclubs. Of je nou ajax Barça of city bent. Uit bij zo'n club op kunstgras in een klein veldje tegen club die wedstrijd van het jaar speelt kan je niet verwachten dat je met 6-0 wint. Ben blij dat et voorbij is zonder blussures en dat we door zijn. Verder geen waarde hechten hier aan en focussen op de komemde wedstrijden
 
Lierse1997
 
2
22 januari 2020 om 21:42
Je gaat me zeker niet horen beweren dat andere ploegen hier eenvoudig zouden winnen hoor. Maar anderzijds speel je tegen een (semi-)amateurteam. Dan was het nog steeds een enorm matige wedstrijd waar eenvoudige dingen fout gaan. Hoe Puig verdedigt bij de 1-0 is gewoon enorm matig en dat mag ook benoemd worden.
 
MSN10
 
0
23 januari 2020 om 12:20
Juist tegen die amateurs is het lastig. Op een gegeven moment ga je mee met het niveau niet zo overdreven maar als dit in camp nou was dan zou ik het een schande vinden. Niks klopte gisteren. Slecht veld harde overtredingen waar een Ansu alleen nog knock out geslagen moest worden zowat, nee man vond het 10x niks en al had Barcelona verloren hoop niet dat ik straks moet lezen die of die is een tijdje geblesseerd als je begrijpt wat ik bedoel.
 
maurootje
 
5
22 januari 2020 om 21:12
Er werd laatst (Tuurlijk redelijk terecht) gezegd:"moet dit Napoli nou een bedreiging zijn voor Barca?" Nou dit Barca is ook grandioos zwak. Zie ze nog steeds winnen van Napoli, maar Napoli hoeft echt geen knikkende knietjes te hebben voor dit Barca
 
bf1994
 
0
22 januari 2020 om 21:19
Als een trainer ontslagen wordt kan dat maar 1 ding betekenen in 99% van de gevallen. Dit Barca is te pakken, moet napolie wel een perfecte wedstrijd spelen.
 
Ajax/barca2014
 
2
22 januari 2020 om 21:23
Komop man. Er is wel een verschil tussen een bekerwedstrijden waar de spelers en staf op 60 procent de wedstrijd hopen te winnen tegen een derdeklasser dan een CL wedstrijd waar de ultieme ambitie het winnen van een prestigieus toernooi is. Al zou jij als Milanfan moeten weten dat Barca uitwedstrijden nooit zo serieus neemt ??
 
bf1994
 
3
22 januari 2020 om 21:27
Barca heeft onderhand een mentale blok opgebouwd in de uitwedstrijden van de champions league. Als je buiten het camp nou wint, en in camp nou voor je leven verdedigd maak je zeker een enorme kans
 
maurootje
 
4
22 januari 2020 om 21:44
@Ajax/barca, alleen speelt Barca al wat langer zwak dan alleen dit potje, of zit ik er nu compleet naast?
 
Ajax/barca2014
 
1
22 januari 2020 om 23:55
Maar de wedstrijden werden wel gewonnen. Ook in de Cl speelt Barca momenteel bijzonder zwak. Toch werden Inter en Dortmund al bij al met redelijk gemak verslagen (al waren beide teams soms veel beter aan het spelen). Het gaat bij Barca momenteel steeds mis bij de halve finale’s. Daarom dat die achtse finale tegen Napoli een formaliteit wordt gezien de nog slechtere vorm van Napoli.
 
MSN10
 
1
23 januari 2020 om 12:26
Eindelijk iemand die het begrijpt met alle respect voor sommige. Hoe kan je zo een wedstrijd met een aanstaande Champions league wedstrijd gaan vergelijken. De motivatie is zo hoog bij een Champions league wedstrijd terwijl bij een Copa tegen een Ibiza is er amper motivatie zo wat. De druk die bij komt kijken is ook zo een groot verschil. De hoeveelheid mensen die kijken naar een Copa of Champions league knock out is ook zo groot. De prijs hoef ik amper over te praten dus wat zitten mensen hier over napoli te praten wauw gewoon. Mensen zoeken gewoon een reden om te kunnen wijzen of zeggen van kijk dat Barcelona heeft moeite met een amateur Ff serieus moet niet gekker worden.
 
Jony77
 
8
22 januari 2020 om 21:19
Is het tegenwoordig een hype om onder elk Barcelona artikel te reageren met: “Barca is het Barca onder Xavi en Iniesta niet meer” of “Wanneer gaat Barca meer jeugd gebruiken zoals vroeger?” En als er jeugd in staat is het ineens “Die jeugd van Barca voegt echt niks toe.” Ik zie deze standaard reacties onder elk bericht, waarom? Over deze wedstrijd valt weinig te zeggen. Ibiza had op 2-0 moeten komen dus uiteindelijk komt Barca goed weg. Snel door naar komend weekend.
 
El Pipita
 
1
22 januari 2020 om 21:57
Nee, dat hoeft niet. Maar het word iedere keer pijnlijk duidelijk hoe falend het beleid is van Barcelona momenteel. Simple as that.
 
bf1994
 
8
22 januari 2020 om 22:02
Het grote madrid werd in de copa ook een keer afgedroogd tegen alocron een paar jaar geleden. Terwijl bijna dat zelfde team een paar jaar later de champions league 3x achter elkaar won. Het is ook pijnlijk hoe opportunistisch deze reacties richting barca zijn. Alsof andere teams nooit moeite hebben tegen een semi amateur team die op deze manier op het veld vechten. Uiteindelijk heeft barca hier toch de winst gepakt. Maar lekker door blijven zeiken
 
MSN10
 
1
23 januari 2020 om 12:30
Precies dit is wat ik ook zovaak roep. Ook hier ergens boven heb ik dat nog gezegd. Bij elk wedstrijd dat Barcelona gelijk speelt of verliest krijg je te horen, het wordt straks echt erg als messi weg gaat. Het is niet meer hetzelfde als met Xavi of iniesta. Barcelona mist gewoon Xavi of iniesta. Het is echt te gek voor woorden dat je gewoon over spelers praat die ergens nu aan het afbouwen zijn of de ander is al met pensioen. Elke club die verliest spelers die moeilijk op te vangen zijn maar om elke x dan te roepen van het wordt echt erg straks is gewoon kinderachtig aan het woorden zowat. Men is niet meer realistisch en wilt alleen wijzen.
 
alfonsekcei
 
3
22 januari 2020 om 21:48
Wauw al het gezeik in de reacties over die ibiza spelers. Tuurlijk ze maakten veel enorm zware overtredingen, maar als barca zijnde hoor je hier dan alsnog met 4-0 te winnen. En dan kun je je wel verschuilen achter al die overtredingen, maar feit is gewoon die spelers hebben een machtige wedstrijd gespeeld en 95 minuten lang gevochten (soms wat te lomp) en hebben het barcelona hier heel moeilijk gemaakt. Het wordt steeds meer duidelijk dat er wat moet veranderen bij barcelona anders glijdt de club langzaam maar zeker af, zeker nadat messi stopt.
 
bf1994
 
1
22 januari 2020 om 22:04
Jaa. Ze hebben zeker gevochten. En waarom hoort barca hier met 4-0 te winnen? Barca heeft net een nieuwe trainer omdat het niet zo goed ging onder de vorige. Dus je verwacht wat te veel zou ik zeggen
 
alfonsekcei
 
2
22 januari 2020 om 21:49
Wauw al het gezeik in de reacties over die ibiza spelers. Tuurlijk ze maakten veel enorm zware overtredingen, maar als barca zijnde hoor je hier dan alsnog met 4-0 te winnen. En dan kun je je wel verschuilen achter al die overtredingen, maar feit is gewoon die spelers hebben een machtige wedstrijd gespeeld en 95 minuten lang gevochten (soms wat te lomp) en hebben het barcelona hier heel moeilijk gemaakt. Het wordt steeds meer duidelijk dat er wat moet veranderen bij barcelona anders glijdt de club langzaam maar zeker af, zeker nadat messi stopt.
 
gomes1psv
 
4
22 januari 2020 om 21:55
Komt Barcelona goed weg. Overigens vind ik de titels boven de video's van deze wedstrijd wel lekker aangezet zeg. 'frenkie de Jong staat te dansen op Ibiza' levert je een video op waar De Jong op zijn gat ligt en de 'schitterende assist' op Griezmann is de meest normale steekbal die je kunt verwachten. Ik ben blij hoor, dat De Jong zo belangrijk is geworden voor Barcelona. Maar dit is wel behoorlijk hijgerig.