'De meest luidruchtige barbecues vonden bij Cristiano Ronaldo plaats'
Zaterdag, 6 juli 2019 om 08:19

Cristiano Ronaldo liet Real Madrid een jaar geleden achter zich voor een dienstverband bij Juventus. Toni Kroos zag daarmee niet alleen zijn ploeggenoot, maar ook zijn buurman vertrekken. In gesprek met het Duitse Lanz vertelt de Duitse middenvelder over de luidruchtige barbecues die Ronaldo bij tijd en wijle hield.

"De meest luidruchtige barbecues vonden bij hem plaats. Zo nu en dan moesten we bij hem aanbellen om te vragen of het rustiger kon", zegt Kroos met een knipoog. De middenvelder vertelt tevens over de WhatsApp-groep die de spelers van Real Madrid met elkaar hebben. "Op weg naar een wedstrijd praten we in die groep en er is altijd iemand die in slaap is gevallen, dankzij WhatsApp kunnen we dan contact met diegene krijgen."

Ondanks de WhatsApp-groep neemt Kroos het voetbal nooit mee naar huis. "Familie komt bij mij op de eerste plaats. Zodra ik een stap over de drempel van mijn huis zet, maakt het mijn kinderen niet uit of ik met 5-0 heb gewonnen of verloren", stelt de middenvelder. Real Madrid heeft een uitermate teleurstellend seizoen achter de rug en roerde zich daarom al flink op de transfermarkt. Rodrygo, Éder Militão, Eden Hazard, Luka Jovic en Ferland Mendy werden reeds binnengehaald.

"We hebben een goed team, we moeten in gedachten houden dat we ons de afgelopen jaren nauwelijks versterkt hebben en altijd met hetzelfde team succesvol zijn geweest. Na een minder succesvol seizoen is het logisch dat er veranderingen plaatsvinden, zeker in Madrid", concludeert Kroos. "Ik weet niet of er nu nog meer spelers bijkomen, maar ik ben er zeker van dat de clubleiding een topteam zal bouwen. De drie Champions Leagues waren ook een prestatie van de clubleiding, aangezien zij het team hebben opgebouwd. Ik maak me geen zorgen."

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
Arnavut1
 
8
6 juli 2019 om 08:58
Helaas is het beste er van af bij hem. Denk dat hij dit jaar zal banken. Was/is natuurlijk een schitterende voetballer.
 
J.Pernambucano
 
4
6 juli 2019 om 09:32
Het probleem is misschien juist dat hij heel veel gaat spelen. Is toch een van de favorieten van Zidane voor het middenveld. het middenveld met Casemiro, Kroos en Modric heeft europa veroverd, maar afgelopen seizoen heeft laten zien dat het niet te lang in dezelfde samenstelling functioneren. Dit middenveld is helaas aan nieuwe impulsen toe, echter ben ik bang dat Zidane vast gaat houden aan deze spelers. Ondanks dat het een geweldig middenveld is en Modric een van mijn favorieten is, baal ik van het feit hoe Real en Zidane om zijn gegaan met de talenten. Bijvoorbeeld Ceballos en Kovacic, beide spelers voor de toekomst gehaald. Kovacic 2 jaar terug en Ceballos vorig jaar hebben laten zien in de speeltijd die ze kregen dat ze basisspelers bij real hadden kunnen worden. Echter werd er steevast aan dezelfde mensen vast gehouden. Ben benieuwd hoe het komend jaar gaat worden. Spelers als Isco en Asensio hebben hun ware gezicht ook nog nooit laten zien op een paar korte periodes na. Dit wordt wel een jaar van de waarheid om weer naar een nieuw topelftal te werken. Weet alleen niet of Zidane dat gaat bewerkstelligen.
 
ModricMagic
 
5
6 juli 2019 om 09:43
Heb inderdaad het gevoel dat Zidane gewoon vasthoudt aan hetzelfde middenveld als er niemand bij komt. Modric wordt helaas al 35 die moet helaas gewoon vervangen worden. Kroos al in de 30 alleen voetbalde afgelopen seizoen als een 35 jarige. Hopelijk herpakt Kroos zich gewoon.
 
fcbtje
 
30
6 juli 2019 om 10:24
Modric moet eerst nog 34 worden, kroos is dit jaar 29 geworden...
 
ModricMagic
 
2
6 juli 2019 om 11:10
Bedoelde eigenlijk in 2020 maar ben het vergeten te melden??
 
Frankireal
 
26
6 juli 2019 om 08:58
Ook daarin de beste dus.
 
-The Maestro-
 
20
6 juli 2019 om 09:46
Toch nog iets waar hij de beste in is
 
PSVGillingham
 
52
6 juli 2019 om 09:30
Naar een wedstrijd hebben we contact op whatsapp en als iemand slaapt nemen we contact op met diegene via Whatsapp? Snapt iemand dit?
 
Albergen
 
2
6 juli 2019 om 09:52
Als iemand niet op tijd aanwezig is word hij wakker geappt ??
 
RomanEmpire010
 
1
6 juli 2019 om 13:33
Slechte manier zeg. Denk dat de meesten daar niet wakker van worden hahah.