De Roon deelt op Twitter sneer uit aan Ibrahimovic: 'Nu ga ik mezelf verstoppen'
Maandag, 25 januari 2021 om 20:02

Marten de Roon haakt via zijn socialmediakanalen in op de ruzie die tijdens de wedstrijd tussen AC Milan en Atalanta (0-3) ontstond tussen Zlatan Ibrahimovic en zijn ploeggenoot Duván Zapata. De Oranje-middenvelder plaatst een video die gezien kan worden als een sneer naar Ibrahimovic. "Video posten en mezelf verstoppen", schrijft De Roon er spottend bedoeld bij.

Zapata raakte tegen AC Milan geïrriteerd, toen Ibrahimovic bij een 0-3 stand om een strafschop vroeg. "Wil je je dertiende strafschop?", zei de spits van Atalanta tegen de Zweed, verwijzend naar de stortvloed aan penalty's die AC Milan dit seizoen kreeg. In aanloop naar het treffen had Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini uitgesproken dat juist die strafschoppen in zijn ogen het verschil maakten op de ranglijst.

Ibrahimovic reageerde daarop op kenmerkende wijze. "Ik heb meer doelpunten gemaakt dan jij wedstrijden hebt gespeeld in je hele loopbaan", aldus de 39-jarige Zweed tegen Zapata, die overigens het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte. Die uitspraak van Ibrahimovic zit ook in het filmpje dat De Roon maandagavond via onder meer Twitter deelt.

Meer nieuws
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
2
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
51
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.