De Rossi stelt pensioen uit en maakt sensationele stap
Dinsdag, 16 juli 2019 om 22:00

Dejan Lovren staat bovenaan het wensenlijstje van AC Milan, dat een eerste bod van twaalf miljoen euro in gedachte heeft. Liverpool wil echter minstens twintig miljoen euro ontvangen voor de verdediger (La Gazzetta dello Sport)

Adama Soumaoro kiest voor AS Monaco, dat de centrale verdediger reeds medisch heeft gekeurd. Lille houdt circa dertien miljoen euro over aan de transfer van de aanvoerder. (RMC)

Daniele De Rossi staat voor een zeer verrassende move. Het 35-jarige clubicoon van AS Roma overweegt namelijk om zijn pensioen uit te stellen en transfervrij aan de slag te gaan in Argentinië bij Boca Juniors. (Diverse Italiaanse media)

Benfica heeft Mattia Perin zo goed als zeker binnen. Juventus ontvangt om en nabij de vijftien miljoen euro voor de doelman, die in Portugal een vijfjarig contract tekent. (Diverse Italiaanse media)

Eduardo Salvio laat het trainingskamp van Benfica in de Verenigde Staten schieten. De Argentijnse aanvaller is bezig met de laatste details van zijn transfer richting Boca Juniors. (A Bola)

Everton en RB Leipzig hebben een principeakkoord bereikt over de transfer van Ademola Lookman. Met de overgang van de aanvaller naar de Bundesliga is circa 25 miljoen euro gemoeid. (Sky Sports)

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
BaronVonBorsig
 
13
16 juli 2019 om 22:24
20 miljoen voor de, zelfbenoemde, beste verdediger ter wereld: geen geld!
 
Cambuurlwden
 
7
16 juli 2019 om 23:10
Leuk voor de Rossi als dit waar is. Toch nog een buitenlandse avontuurtje op latere leeftijd.
 
Yelle
 
5
16 juli 2019 om 23:46
Jammer dat Perin niet gewoon bij juve blijft, in potentie denk ik beter dan sczeszny (niet te doen om dat goed te schrijven zonder het op te zoeken, sorry). Bovendien heeft Benfica toch al jonge, talentvolle keepers? Voor hem persoonlijk natuurlijk wel een prima stap, neem aan dat hij wekelijks wil spelen.