Denswil kan na glorieus optreden toch miljoenentransfer naar HSV vergeten
Donderdag, 27 juli 2017 om 23:33

Stefano Denswil kan een transfer naar Hamburger SV op zijn buik schrijven, zo verzekert BILD donderdagavond. Volgens het Duitse dagblad is de centrumverdediger van het Belgische Club Brugge niet der Abwehr-Killer in defensief opzicht waar de Bundesliga-club naar op zoek is. De Noord-Duitsers richten hun vizier inmiddels op andere spelers.

Trainer Markus Gisdol en technisch directeur Jens Todt verlieten het trainingskamp van HSV in Lägenfeld om Denswil woensdagavond in het Champions League-duel tussen Club Brugge en Medipol Basaksehir (3-3) in actie te zien. De aanwezigheid van het duo was al doorgesijpeld en na de twee rake vrije trappen van de verdediger tegen de Turken leek de optelsom al snel gemaakt te zijn. HSV zet toch een streep door de naam van de 24-jarige Nederlander, zo verzekert het dagblad.

Gisdol en Todt zijn zeer te spreken over de sterke punten van Denswil, en niet alleen op het gebied van vrije trappen, maar de club is naar verluidt op zoek naar een meedogenloze verdediger. Germán Pezzella van Real Betis en Álvaro González van Villarreal staan ook op de verlanglijst van die Rothosen, die naar verluidt bereid waren om zes à zeven miljoen euro voor Denswil te betalen.

Als Denswil toch de overstap maakt, dan neemt hij na twee seizoenen afscheid van Club Brugge, ondanks een contract tot medio 2020. De voormalig jeugdinternational, die onlangs nog in verband werd gebracht met het Crystal Palace van Frank de Boer, kan Ajax een interessant bedrag opleveren. De Amsterdammers bedongen namelijk een doorverkooppercentage van twintig procent en als Denswil voor zeven miljoen transfereert, kan Ajax 1,4 miljoen euro bijschrijven.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
SoccerinoFCU
 
20
27 juli 2017 om 23:48
Met alle respect, maar ik denk dat er wel goede clubs in grotere competities zich zullen melden voor hem. Overigens maar beter ook dat hij niet naar HSV gaat. De laatste jaren is het daar 3x niks en het is een wonder dat zij nog in de Bundesliga spelen.
 
Powntarzan
 
11
28 juli 2017 om 00:03
Meedogenloze verdedigers en dan willen ze voor Pezella of Gonzalez gaan... Klinkt meer als hij is te duur we kijken naar goedkopere opties.
 
Bon Jovi
 
11
28 juli 2017 om 00:08
Lijkt me ook. De media spreken over 7 miljoen maar Brugge heeft er vorig jaar 8 van Monaco geweigerd, voor 7 miljoen hou ik hem liever.
 
JuventusPuglia
 
6
28 juli 2017 om 01:33
Zou vooral in deze tijden gewoon minimaal mikken op 10 miljoen. Moet kunnen met de prijzen van tegenwoordig
 
Ajaxfollower
 
7
28 juli 2017 om 00:15
Het schijnt dat Ajax hem voor 5 miljoen kan Terug halen vanwege bepaalde constructies die ze destijds in bij zijn transfer hebben laten opnemen. Ik zou het sowieso doen als ik Ajax was! Ideale back up die ook nog eens eerste keus zou kunnen worden op de linksback positie.
 
ModricMagic
 
18
28 juli 2017 om 00:28
Als je doelt op Denswil als linksback? Haha dat is helemaal geen linksback maar een cv. Hij gaat echt niet naar Ajax om back up te worden daarom ging hij juist weg.
 
Ajaxfollower
 
0
28 juli 2017 om 06:59
Viergever is ook geen linksback en die staat er ook. Denswil heeft daar ook meerdere keren gestaan. Ook denk ik dat dit het laatste seizoen wordt voor sanchez bij ons dus na 1 seizoen op de LB positie zou hij al gelijk en duo kunnen vormen met De Ligt.
 
Miccoli
 
7
28 juli 2017 om 07:42
Dus jij denkt dat Ajax een van de beste spelers van een Belgische topclub kan halen en hem dan doodleuk op de bank zetten en zeggen dag hij eerste keus kan worden? Dat is totaal niet realistisch. Denswil is toentertijd juist bij Ajax weggegaan omdat hij niet basis mocht spelen en niet genoeg aan spelen toekwam. Denk jij dat hij dan nu ineens terug wil om weer op de bank te gaan zitten? Daarnaast zou het een stap opzij zijn aangezien Nederland en België aan elkaar gewaagd zijn op het moment. Deze jongen moet gewoon een stap maken naar een grotere competitie om zo door te groeien en meet weerstand te ervaren.
 
vastreke
 
1
28 juli 2017 om 00:18
Ben benieuwd of nog een andere club zich gaat melden Want of hsv op dit moment een stap hogerop is betwijfel is ook Presteren al drie of vier jaar niks Steeds vechtend tegen degradatie
 
vastreke
 
3
28 juli 2017 om 00:32
Dat is dan wel weer zo Maar denk toch ook dat je in je carrière om de prijzen wilt spelen zoals hij dat bij Brugge doet en bij ajax deed
 
sranang
 
5
28 juli 2017 om 01:02
Ik heb de wedstrijden niet gezien maar ik snap niet waar de euforie vandaan komt. Hij heeft gescoord en dat is prima. Er zijn echter 3 tegen doelpunten gevallen en vaak duidt dat erop dat de verdediging niet als een huis staat. Wel leuk dat hij goed vrije trappen kan nemen maar het is dan ook niet de crème de la crème van Turkije waartegen ze speelden.
 
Propp
 
0
28 juli 2017 om 11:04
Deze Turkse tegenstander zou wel eens de volgende Turkse kampioen kunnen worden. Niet voor niets 2e geworden voor Fener en Gala.
 
Radzinski
 
0
28 juli 2017 om 15:44
Naast zijn twee vrije trappen, hebben die scouts ook drie goals van de tegenstander gezien waarbij er geen defensie stond bij Club. Ik zou er geen vijf miljoen of meer voor geven. Heb ik ook niet.