Depay steunt Promes, toont serie foto's samen en heeft duidelijke boodschap
Maandag, 1 januari 2024 om 09:30

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een terugblik van Memphis Depay op het jaar 2023.

Memphis Depay benadrukt via Instagram nog maar eens zijn vriendschap met de veelbesproken Quincy Promes. 'In Highs and Lows, Ima Real life Brother, F*ck a fake friend', zo schrijft de aanvaller van Atlético Madrid bij zijn post met de begeleidende hashtag #2023throwback.

Meer: Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

In de serie foto's is onder meer te zien dat Memphis vakantie viert met Promes en Paul Pogba, die hij kent uit hun gezamenlijke periode bij Manchester United. Promes lijkt het bericht van Memphis te kunnen waarderen, want de aanvaller van Spartak Moskou reageert met de tekst 'REAL BROTHER'.

Steekpartij
Promes wordt in Nederland gezocht, daar hij enige tijd geleden werd veroordeeld voor het neersteken van zijn neef. Daarnaast wordt Promes ervan verdacht betrokken te zijn bij het inkopen van honderden kilo's cocaïne.

Tijdens het lopen van die rechtszaken bleef de ex-Ajacied in Rusland, waar hij niet zal worden opgepakt of uitgeleverd. Promes miste eerder al enkele buitenlandse trainingskampen van zijn club, vermoedelijk omdat hij zonder het risico opgepakt te worden in Rusland kan verblijven.

Promes staat sinds februari 2021 onder contract in Rusland. Spartak nam de aanvaller destijds over van Ajax. Eerder speelde Promes voor onder meer FC Twente en Go Ahead Eagles.

Meer nieuws
   
19:09
19:09
Blunder stadionspeaker leidde tot hilariteit bij Roda: 'Tranen over de wangen'
3
   
19:00
19:00
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
   
18:31
18:31
Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd
0
   
17:56
17:56
PSV wil ondanks CL-miljoenen verkopen; Joey Veerman sluit transfer niet uit
20
   
17:23
17:23
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.