Dick Advocaat gaat in op drie transfergeruchten: 'Wie? Stop er maar mee'
Dinsdag, 21 januari 2020 om 20:38

Dick Advocaat heeft dinsdagavond gereageerd op enkele namen die deze transferperiode met Feyenoord in verband worden gebracht. Vlak voor de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard verzekert de oefenmeester dat zijn club niet bezig is met de komst van Amadou Ciss, een aanvaller van de opponent uit Limburg. Róbert Bozenik van MSK Zilina is nog wel in beeld in Rotterdam-Zuid.

Fortuna-trainer Sjors Ultee liet kort voor de aftrap weten dat Feyenoord zich, zover hij weet, niet in Limburg heeft gemeld voor Ciss. Volgens France Football heeft de nummer vijf van de Eredivisie serieuze interesse in de Senegalees, maar ook Advocaat spreekt dat tegen. "Nee, op dit moment niet. We hebben het er eerlijkheidshalve ook niet over gehad. Of het nog kan komen? Dat weet ik niet. Ik doe niet mysterieus; op dit moment staat hij niet op onze radar."

Als Hans Kraay junior aanstipt dat Ciss een multifunctionele speler is die goed van pas zou kunnen komen voor Feyenoord, reageert Advocaat met een knipoog. "Misschien reageer ik na afloop anders. Nee, ik ken hem natuurlijk al." De trainer wordt vervolgens gevraagd naar de naam van Dario Vizinger, een spits van het Sloveense NK Celje die volgens Twitter-account KuipTalk in beeld is bij Feyenoord als alternatief voor Bozenik.

"Wie? Stop er maar mee", is de veelzeggende reactie van Advocaat. Bozenik blijft wel een optie voor Feyenoord. Hoewel het Hamburger Abendblatt eerder op de dinsdag repte over een akkoord tussen de aanvaller en Hamburger SV, is er volgens Advocaat nog niets zeker. "Volgens mij heeft die jongen nog geen definitief besluit genomen. Dus wij hebben er niet definitief een streep doorheen gezet." HSV is er nog niet uit met de club van Bozenik; een bod van drie miljoen euro zou te weinig zijn gebleken.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
   
23:33
23:33
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
   
23:30
23:30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
23:01
23:01
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Vegitosan
 
3
21 januari 2020 om 20:47
Zierikzee heeft bedankt... Miss Arp van Bayern proberen te huren??
 
daemian550
 
22
21 januari 2020 om 22:47
Tja t is ook niet makkelijk om een hele stad te halen. Misschien Zirkzee proberen?
 
Orwell
 
12
21 januari 2020 om 21:35
Advocaat kan wel ontkennen dat er interesse is, maar Ciss heeft zelfs al voor Feyenoord gescoord!
 
PatrickKottelaar Garcia
 
0
21 januari 2020 om 22:59
Uiteindelijk haalt Feyenoord geen spits in de winter.
 
Hoffie230
 
1
22 januari 2020 om 03:57
Mocht Dick een nieuwe spits halen en Jorgensen fit blijven heb je dalijk Jorgensen, Larsson en Narsingh op de bank zitten. Over kapitaalvernietiging gesproken.