'Doelwit van Real Madrid' laat zich niet gek maken: 'Hij helpt mij enorm'
Donderdag, 7 februari 2019 om 13:05

Exequiel Palacios staat op de radar van verschillende Europese topclubs, maar voorlopig houdt de twintigjarige middenvelder zich louter bezig met River Plate. In de voorbije transferperiodes werd de Argentijn gelinkt met onder meer Real Madrid, maar de jongeling zit met zijn hoofd zeker niet bij de Spaanse grootmacht, zo verzekert hij.

Palacios zou al dicht bij een overeenkomst met de Koninklijke zijn, waarbij hij voor vijfenhalf jaar zou tekenen in de Spaanse hoofdstad. Ook Barcelona, Atlético Madrid en Internazionale zouden interesse hebben in de middenvelder. "Ik ben er rustig onder. Ik ben blij met wat ik bereikt heb met River Plate, ook omdat ik fan van de club ben. Ik ben trots om hier te zijn."

"Ik geniet van iedere training en iedere wedstrijd. Op mijn jonge leeftijd ben ik nog tot van alles in staat, maar Marcelo Gallardo (trainer, red.) praat veel met me en helpt me. Toen het Real Madrid-verhaal speelde, hielp hij mij enorm. Ik probeer ook niet veel aandacht aan dit onderwerp te schenken, ook al is het een geweldige club. Zowel Real als Inter is fantastisch."

De tweevoudig international van Argentinië benadrukt dat hij niet bezig is met een transfer. "Ik ben honderd procent gefocust op presteren bij River Plate", wordt hij geciteerd door AS. Palacios, die onlangs nog met River Plate de Copa Libertadores won ten koste van rivaal Boca Juniors, ligt nog tot de zomer van 2021 vast bij de Argentijnse club.

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
2
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
14
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
10
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Medalofhonor
 
5
7 februari 2019 om 13:07
Niet overtuigd van deze jongen, noch acht ik hem nodig. Lijkt een gevalletje Gago te gaan worden als hij daadwerkelijk komt, gelukkig zijn de geruchten gestopt. Real kan zich beter focussen op een terugkeer van James Rodriguez.
 
Zivaldo
 
2
7 februari 2019 om 15:51
Kan je mij de kwaliteiten van deze speler benoemen? Ben niet echt bekend met deze jongen.
 
siepie
 
1
7 februari 2019 om 13:16
Ik heb mijn twijfels of hij dit niveau direct aan zou kunnen. Een club als Sevilla zou qua niveau beter bij hem passen.
 
gattuso3
 
1
7 februari 2019 om 13:39
denk inderdaad dat een stap naar een Sevilla beter zou zijn voor zijn ontwikkeling, bij real is de druk meteen immens.
 
DanielRevezi
 
1
7 februari 2019 om 15:04
Prima speler voor Ajax, jong maar toch al het nodige gepresteerd. Vond hem en ex teamgenoot Martinez toch wel targets voor de vervanging van De Jong en Ziyech. Deze heeft volgens mij een clausule van 15m dus dat moet zeker te doen zijn, qua leeftijd en potentie zit er ook nog een behoorlijke rek in. Zie het als een toekomstig international van Argentinie