Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
Zondag, 5 mei 2024 om 16:41

Earnest Stewart liet zich zondagmiddag na het binnenhalen van de landstitel met PSV zien in de kleedkamer. De technisch directeur stal daar de show met zijn dansmoves, die onder meer werden vastgelegd door Johan Bakayoko. Laatstgenoemde deelde de beelden via zijn socialmediakanalen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
21:30
21:30
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
   
21:04
21:04
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
3
   
20:20
20:20
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
   
20:07
20:07
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7
   
19:48
19:48
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
MT87
 
17
5 mei 2024 om 17:24
Hahahha prachtige beelden. Earnie, bedankt! Schouten naar PSV vind ik nog steeds ongelooflijk. Ik weet nog dat ik vooraf een profielschets maakte voor de vervanger van Sangaré en uitkwam op ' een type Schouten ' . Earnie haalt gewoon Schouten zelf. Zal best een bijzondere constructie zijn want Milan wilde hem ook, én meer betalen. Maar wat geeft het. Schouten was ultiem belangrijk en dus elke gekke clausule of hoog doorverkooppercentage waard. Schouten halen vind ik zijn op één na beste actie. Ajax hapte namelijk niet naar de open sollicitatie van Bosz en nog geen paar weken later zat hij al bij ons. Supersnel gehandeld. Sindsdien gaat alles crescendo. Wat een ongelooflijk seizoen. Voor de jonge PSV ers ; koop het shirt, knip de kranten, bewaar de posters en koester elke herinnering aan dit seizoen! Kampioen worden is al mooi, maar echt zelden valt alles zó goed in elkaar. Het was een heel bijzonder jaar.
 
Davilla_7
 
7
5 mei 2024 om 17:34
Onpopulaire mening maar deze titel is ook voor een groot deel aan John de Jong toe te schrijven. Bakayoko, Saibari, Boscagli en eerder Madueke en Sangaré (die de zak met geld hebben opgeleverd waarmee Schouten, Lozano en Lang konden worden gekocht): allemaal pareltjes die John knap ontdekt heeft en naar Eindhoven heeft gehaald. Uiteindelijk is de huidige selectie van PSV ook gewoon grotendeels samengesteld door John de Jong. Van de 11 basisspelers van vandaag zijn er bijvoorbeeld slechts 2 door Stewart aangetrokken. De naam van John is besmeurd door Baumgartl en Bruma, maar hij heeft met terugwerkende kracht ook veel goede dingen gedaan en dit is ook zijn titel
 
MT87
 
5
5 mei 2024 om 17:48
Mag zeker gezegd worden! Als je toch terugdenkt... Schmidt kreeg de opgegeven Boscagli en Mauro aan de praat. Vooral die eerste was als CV dit jaar een absolute pijler. En Mauro is publiekslieveling. Hopelijk blijven ze allebei. En Ruud bedank ik nog voor het halen van CL voetbal. Ik wil maar zeggen: It's been a loooong time coming. Maar dit seizoen vallen dan eindelijk alle puzzelstukjes op hun plek.
 
Davilla_7
 
3
5 mei 2024 om 18:04
Eens! Een van de redenen waarom de huidige selectie de tactiek van Bosz zo snel heeft opgepikt is denk ik ook omdat jongens als Ramalho, Boscagli, Teze, Mauro en Veerman al bekend waren met de tactiek van Schmidt. En die is bij balbezit tegen grotendeels hetzelfde als die van Bosz. Eigenlijk is de tactiek van Bosz een doorontwikkeling op die van Schmidt, met nu ook een plan in balbezit. Het jaartje RvN was qua speelstijl toch een beetje een hinderlijke onderbreking maar hij is natuurlijk wel de man die Simons overgehaald heeft naar PSV te komen - wat de 2e plek en uiteindelijk CL voetbal opleverde. Er vallen nu inderdaad veel puzzelstukjes samen en Stewart is de man die in de schijnwerpers staat, maar er zijn meer mensen die de credits verdienen
 
PSV18
 
0
6 mei 2024 om 08:53
Heerlijke beelden, bedankt Earnie, nu doorpakken!