El Ahmadi schrikt van Ajax-speler: 'Meest simpele dingen doet hij verkeerd'
Vrijdag, 22 december 2023 om 07:55

Josip Sutalo maakt constant dezelfde simpele fouten, zo luidt de conclusie van analisten Karim El Ahmadi en Kees Kwakman bij ESPN. Ajax ging donderdagavond op pijnlijke wijze onderuit tegen derdedivisionist USV Hercules (3-2), waarbij het optreden van de peperdure zomeraankoop (20,5 miljoen euro) er bij vlagen hachelijk uitzag.

Door onnodig balverlies van Sutalo kwam Ajax in Stadion Galgenwaard meermaals in de problemen. El Ahmadi is van mening dat er niet meer gesproken kan worden van een mindere fase of een offday. "Dit doet hij ook in de Eredivisie. We zijn dit heel vaak bij hem terug."

Ook Kwakman is niet onder de indruk van het eerste half jaar van Sutalo bij Ajax. "Hij is wel de meest wonderlijke speler, want Ajax haalde hem natuurlijk met veel bombarie binnen." De Amsterdammers bleven afgelopen zomer, onder leiding van de inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat, lang geduldig om Sutalo te strikken. Vanwege zijn status als international van Kroatië waren de verwachtingen onder supporters torenhoog.

"Er is veel geld voor hem betaald en de geluiden waren ook positief", gaat Kwakman verder. "Je weet dat er een aanpassingsfase is en dat de ene speler daar sneller doorheen gaat dan de ander, maar op een kleine fase de afgelopen weken na heeft hij dit nu al een half jaar laten zien."

El Ahmadi zoomt in op de herhaalde fouten die Sutalo maakt. "De meeste simpele dingen doet hij verkeerd. Dat vind ik echt ongelooflijk. Het gaat niet één of twee keer verkeerd, maar het is hem dit seizoen zo vaak overkomen."

Sinds zijn komst naar Ajax kwam Sutalo al 1.574 minuten in actie, verdeeld over 18 optredens. De dertienvoudig Kroatisch international diende onder de ontslagen Maurice Steijn kort als reserve-aanvoerder, maar is in die rol zelfs voorbijgestreefd door de zeventienjarige Jorrel Hato.

Deze week kwam journalist Gianluca Di Marzio met het gerucht dat Ajax een bod van 15 miljoen euro op Sutalo heeft afgewezen. Atalanta zou de Kroaat graag willen overnemen, maar de Amsterdammers zijn niet van plan hem nu al te verkopen. Bovendien zou Ajax de marktwaarde van Sutalo nog altijd hoger inschatten.

Meer nieuws
   
19:38
19:38
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
3
   
19:03
19:03
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
6
   
19:02
19:02
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
2
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
2
   
18:38
18:38
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
56
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (54)

 
VitesseASR
 
11
22 december 2023 om 08:03
In Italie zal Sutalo wel heel anders worden gebruikt en speelt die gek de sterren van de hemel. Het zelfde geld voor Schuurs, die doet het ook niet onaardig in Italie. Voetballend vond ik hem nooit slecht, maar verdedigend geen killer, niet iemand die de tegenstander wilt opvreten.
 
genieterr
 
19
22 december 2023 om 08:25
Ik vind dit niet te vergelijken. Schuurs was een stuk jonger bij Ajax, je zag ook echt dat hij talent had. Het komt niet alleen door een ander land dat hij het beter doet: ook omdat hij een suk volwassener is. Schuurs heeft de ondergrens van sutalo, verliezen van Amateurs, ook nooit aangetikt. Sutalo zie ik niet de stap maken naar de Serie A.
 
Jeronsaik
 
7
22 december 2023 om 08:40
Tuurlijk wel, die kerel heeft het al helemaal gehad bij Ajax. pijjnlijk maar waar moet Ajax zijn verlies nemen op dit soort spelers, je ziet hetzelfde bij Mikautadze, deze spelers moet je gewoon verkopen - helaas voor de bankrekening maar er zit gewoon niet meer in als wat er nu uitkomt. Het zullen geen slechte spelers zijn maar er zit nu al roest in de machine en het zal er bij Ajax gewoon niet vanaf komen. Laten we hopen dat Ajax Bergwijn en/of Berghuis nog kan verkopen voor wat miljoenen aan de zandbak waardoor je het verlies kunt opvullen maar lekker overnieuw beginnen met de scouting.
 
Ryan030
 
3
22 december 2023 om 10:01
Schuurs is aan de bal ook heel sterk echt compleet tegenovergestelde van sutalo.wat een drama aan de bal, elke keer billen knijpen met hem achterin
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:34
Het is ook gewoon een kwestie van perceptie. Schuurs was de mindere bij spelers als Martinez, Blind, Timber e.d. Die kreeg ook flink wat kritiek te verduren, omdat hij het CL-niveau nog niet had. Een Bassey of Sutalo zijn vooralsnog(!) niet eens van het niveau Schuurs. Nu ben je twee jaar verder en zie je peperdure aankopen diezelfde fouten maken tegen de bodem van de Eredivisie of zelfs amateurs. Dat is een gigantisch verschil, want de Schuurs van toen zou nu waarschijnlijk de beste Ajax-verdediger zijn. Daarom moet je zo`n jong talent ook niet zomaar afschrijven, want je weet vaak niet wat je hebt tot het te laat is, al viel er op dat moment wel wat voor te zeggen dat ze hem verkochten.
 
LeidseHood
 
0
22 december 2023 om 16:52
Eens wel met je, Jeronsaik. Deze Ajax spelers willen niet. Veel aankopen van Mislintat willen helemaal niet bij dit Ajax spelen (en geef ze eens ongelijk gezien de malaise en de dramatische bestuurlijke crisis). Sutalo ook niet. Die wil naar mama. Nou, als ze hier niet willen spelen moeten ze zsm weg. Je kan me niet vertellen dat deze spelers niet beter kunnen. Dit is gewoon een kwestie van willen en een kwestie van bij een nieuwe club komen waar niks goed is geregeld, niks loopt, geen team staat, en geen trainer staat die het goed neerzet - alhoewel Schip dat laatste beter doet dan Valkanis of Steijn.
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 21:33
@leidsehood - Dat is wel erg negatief. Je kunt niet de volledige verantwoordelijkheid bij de spelers weghalen. Onderaan de streep zijn zij diegenen die de wanprestaties leveren en aantonen volledig te verzaken als de omstandigheden minder worden. Echt goede jongens staan dan juist op. Wat dat betreft kan dit nog weleens heel goed uit gaan pakken voor Brobbey, want dat is echt de enige speler die beter wordt. Als die meer gaat scoren, is hij snel weg, denk ik.
 
MrBoity
 
6
22 december 2023 om 08:55
Je moet sutalo niet met perr schuurs vergelijken, die kon niet écht verdedigen maar wel aardig voetballen. Sutalo kan niks, niet verdedigen, niet voetballen niet koppen niks. Wat dat betreft is het net een magallan 2.0
 
DeUitverkorene
 
1
22 december 2023 om 10:29
Als Sutalo er nu niks van kan dan gaat in Italie helemaal niets veranderen
 
Pat1977
 
2
22 december 2023 om 15:03
En iedereen die Bassey afbranden, nou die Sutalo kan er echt geen pijp van .... man man man....
 
PSVictorie
 
8
22 december 2023 om 08:09
Verkopen dan! er is 15 miljoen geboden voor Sutalo door Atalanta Bergamo, daar zien ze wel brood in hem.
 
MrBoity
 
1
22 december 2023 om 08:48
Ik hoop dat hij er komend ek per ongeluk eentje inkopt en dat er dan arabische sheik 80 miljoen voor wil neerleggen oid. Ik heb het al eens eerder gezegd maar wij hebben de 2 slechtste kroatische internationals uit de geschiedenis vastgelegd
 
Pat1977
 
1
22 december 2023 om 15:05
Maakt het uit,... deze staat er sowieso niet.... geeft alleen maar onrust aan je spel. Verkopen en geef die Tahirovic er gratis bij,... ook een onbenul
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:37
Het probleem is dat je ook weer een vervanger moet halen. Waar haal je in de winter een verdediger die er ook gelijk staat en ook naar dit Ajax wil? Dan kom je ook uit op de tweede garnituur of jonge talenten die elders niet spelen waar Ajax momenteel niets aan heeft.
 
XIII
 
32
22 december 2023 om 08:11
Terecht hoor dat de aankopen die slecht speelden worden aangepakt. Maar kunnen we het ook hebben over spelers als bijv Taylor en Martha. Vooral Taylor, die speelt net zo matig en al veel langer. Op een of andere manier komt hij vaak niet ter spraken, heel even dit seizoen. Maar na 2 goede wedstrijden is alles weer vergeten lijkt het. Martha is onderhand ook debet aan een tegen goal per wedstrijd. Taylor is voor mij de personificatie van dit Ajax. Zolang hij nog speelt, weet je dat de aankopen kut zijn geweest en de selectie gewoon matig is.
 
FCRRR
 
31
22 december 2023 om 08:17
Gisteren kwam ik er pas na een half uur achter dat Taylor meedeed toen hij een ingooi deed.
 
 
11
22 december 2023 om 08:18
Mag je Martha iets verwijten ? Was in de jeugd en bij Jong Ajax altijd een rechtsbuiten, waarbij hij eigenlijk ook nog niet eens goed genoeg was voor een vaste basisplek. Het is logisch dat hij niet kan verdedigen. Je moet het niet hem maar de trainers verwijten die hem opstellen.
 
Lunny
 
11
22 december 2023 om 08:49
Het wordt Martha niet verweten dat ie een foutje hier en daar maakt, maar dat hij als een slappe vaatdoek op het veld staat. Hij krijgt zijn kans als jeugdspeler, dat moet genoeg motivatie geven om te gaan knallen lijkt mij?!
 
MrBoity
 
11
22 december 2023 om 08:51
Ja je mag martha zeker wel wat verwijten, een domme omzinnige overtreding maken vlak voor tijd voor je eigen strafschopgebied en daarna gewoon je man laten scoren. Die martha is ook gewoon niveau KKD zowel verdedigend als aanvallend. Hij lijkt mij iig niet over veel voetbal-brains te bezitten
 
 
2
22 december 2023 om 09:04
@mrboity, Aanvallers staan er om bekend domme overtredingen te maken. Daarbij heeft Martha zelfs maar zelden aangetoond aanvallend het niveau KKD te hebben. Dat hij zo vaak opgesteld wordt door team van het Schip is een grote fout van van het Schip.
 
marocberkane
 
8
22 december 2023 om 09:42
Martha (en ook Banel) is typisch zo een speler die normaal anoniem zou vertrekken bij jong Ajax en daarna bij Telstar ofso zou opduiken. Ongelooflijk dat hij gewoon in Ajax 1 staat.
 
DeUitverkorene
 
1
22 december 2023 om 10:30
Best wel grappig dat Martha ineens bij het eerste elftal zit. Deze jongen was nooit speciaal bij jong ajax en heeft ook geen interessante kwaliteiten. Zelfde geldt voor die Banel. Lichtgewichten, letterlijk.
 
Sirius
 
1
22 december 2023 om 13:39
Je stelt het eigenlijk zelf al goed: Zolang dat soort spelers spelen, weet je dat het beleid pure bagger is. Er is alleen wel een groot verschil tussen dat soort jongens die nauwelijks tot niets gekost hebben en spelers die meer dan 10 miljoen euro kosten; die ook tevens het dubbele aan salaris opstrijken. Dan snap ik wel dat je je pijlen daarop richt in plaats van jeugdtalenten die noodgedwongen moeten spelen, omdat de miljoenenaankopen nog slechter blijken. Een Taylor verkoop je nog wel voor een leuk bedrag, maar zo'n Avila raak je echt niet zomaar kwijt.
 
Pat1977
 
0
22 december 2023 om 15:09
Taylor? Kerel die knul was vorige het lachertje van Ajax... en is nu echt niet veel beter aan het spelen... kwaliteit van de rest is nog armoediger.... Dat zegt genoeg over Ajax
 
bliek
 
19
22 december 2023 om 08:14
Je kan er toch niet 1 uitlichten als je met 3-2 van een amateur verliest. Dan ben je gewoon met je gehele team onder de maat geweest. Snap dat het makkelijk is om 1 speler eruit te lichten natuurlijk die nog slechter was dan de rest, maar dit is een club falen. Het is al een misplaatste arrogantie dat je niet met je sterkste ploeg aantreed terwijl je al een kut seizoen draait. Het is ook fucking winterstop erna.. Man man wat een amateuristische organisatie.
 
shenkie
 
1
22 december 2023 om 08:16
Dat gebeurt ook zeker niet, alleen voetbalzone plukt dit eruit en maakt er een artikel van. Een ander artikel gaat al over mikautadze
 
Diego_Forlan
 
18
22 december 2023 om 08:18
Precies dit. Het kan me werkelijk geen zak schelen dat speler A de bal kwijt raakt of speler B geen kopduel wint. Je verliest van een stel zuipende studenten, zorgmedewerkers en loodgieters..
 
bliek
 
9
22 december 2023 om 08:33
Jezus als je het zo zegt is het nog slechter @diego haha
 
Migi
 
20
22 december 2023 om 08:38
Was ook wel mooi dat dat ventje zei, ik heb net mn studie opdracht ingeleverd dus we gaan helema van god los ?? Sowieso altijd leuk in de beker, interviews met van die niet mediagetrainde ventjes die op school zitten.
 
NJfromVOL
 
4
22 december 2023 om 09:51
Ik vond het sowieso een leuk ventje. Over de 2e goal: "maak je ze wel vaker zo?" "neuhhh..."
 
Lierse1997
 
2
22 december 2023 om 08:37
Heeft echt niks met arrogantie te maken. Dit is een elftal waar jong Ajax van zou moeten winnen.
 
bliek
 
2
22 december 2023 om 09:56
@lierse, Je zit als Ajax helemaal niet in de positie omdat zomaar even te dneken
 
marocberkane
 
5
22 december 2023 om 09:44
Ook met een b-elftal zou je hier vrij eenvoudig moeten winnen. Ik kan me herinneren dat Jong Feyenoord (ja, dat dramatische elftal dat al 3 jaar niet weet te promoverenn) in de voorbereiding toch vrij gemakkelijk won van Quick Boys.
 
Ryan030
 
1
22 december 2023 om 10:04
Als Utrechters zijn ze natuurlijk tot het bot gemotiveerd als ze tegen Ajax moeten dat kan je niet vergelijken met een wedstrijd van jong Feyenoord dat boeit niemand wat. Wat Ajax op de mat legde gister was wel echt schandalig
 
marocberkane
 
4
22 december 2023 om 10:21
Hoe gemotiveerd ze ook zijn, het blijven amateurs. Normaal gesproken zou je daar met een onder 21 elftal makkelijk van moeten winnen. Ik vind het gewoon belachelijk dat dan wordt gewezen naar een tactiek of iets dergelijks.
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:45
We kunnen in ieder geval stellen dat Ajax 1 niet eens in de problemen mag komen, laat staan verliezen. Betreft de beloften; dat vind ik wat makkelijk gesteld, aangezien er in dat soort divisies genoeg spelers rondlopen die in de jeugd van een relevante profclub hebben gezeten. Misschien niet per se specifiek bij Hercules, maar ik denk dat beloften ook niet zomaar even leveren tegen relevante amateurs. Maar goed, ik snap jouw insteek wel en betreft die laatste zin ben ik het met je eens. Zelfs als je je spits in de verdediging zet, de coach op mid-mid en je verdediger op rechtsbuiten, moet je die wedstrijd nog makkelijk winnen.
 
DeUitverkorene
 
1
22 december 2023 om 10:31
Hou toch op joh, Sutalo die speelt al een hele lange tijd ruk. Die gozer speelt alsof hij onder schot wordt gehouden, super onzeker, maakt veel fouten. Ik begin bijna te denken dat die heimwee verhalen over hem daadwerkelijk kloppen.
 
Oortap
 
2
22 december 2023 om 08:16
Weet niet of het bij Sutalo het zo is dat hij er helemaal niks van kan, of dat het een mentaal dingetje is. Hij doet soms acties die je zelfs in de jeugd niet ziet gebeuren. Het oogt gewoon als Bambi op schaatsen, er lijkt geen enkel comfort in hem te zitten zodra hij op het veld staat. Niet eens twee jaar geleden zaten we een Schuurs vrijwel wekelijks af te maken, maar die zou gewoon nu de beste verdediger zijn.
 
Yoda
 
0
22 december 2023 om 08:30
Bambi op schaatsen wel echt een goede vergelijking. Die speler straalt een en al…onzekerheid uit. Of naã¯viteit? Alsof die geen idee heeft wat er over 2-3 seconden staat te gebeuren. Ik weet het niet. Mbt Satulo, had ik na 1-2 duels hier op VZ al uitgesproken dat ik (nog) niks in hem heb gezien dat neigt naar verantwoording voor het geld dat is uitgegeven. Ik kreeg vaak de wind van voren. De laatste weken las ik steeds vaker, dat hij best oké speelde, maar ik zag het echt niet. Ik ben bij psv ramalho gewend, en dan ben ik ook steeds blij dat ie geen misser heeft gemaakt. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik m goed vind. Sutalo is voor mij voor Ajax, op dit moment, 3 klassen minder waard dan Ramalho voor PSV. En je weet hoe ik over laatstgenoemde denk. Ik ben gewoon erg benieuwd of de klasse, die er blijkbaar ergens in zit, er bij Ajax nog uit gaat komen, maar vooral; hoe er dat dan uit ziet. Hij lijkt me niet meedogenloos, niet snel, niet echt kopsterk. Zijn passing gaat vaak mis.
 
CityOfLight
 
3
22 december 2023 om 09:39
Ik durf zelfs te zeggen dat Ramalho dit seizoen gewoon prima speelt! Mag voor Ajax hopen dat dit een seizoen is wat 1 keer in de 200 jaar voorkomt, als dit lang gaat duren dan gaat dit voor enorme problemen zorgen.
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:51
Ramalho is ook vooral in de CL een zwakke schakel. In de Eredivisie is hij vaak wel stabiel. Betreft Sutalo en Ajax: De situatie is ook verre van ideaal. Er is totaal geen ondersteuning vanuit de backs of het middenveld en naast Sutalo staat dan weliswaar een groot talent, maar wel een 18-jarig "broekie". Die zie je ook schutteren en fouten maken, maar als zo`n Sutalo aan z`n tolk zou vragen wat er in de kranten staat, zou die tolk zeggen dat hij gefileerd wordt en dat Hato er wel goed vanaf komt, terwijl die lang niet altijd beter speelt. Beiden hebben echter totaal verschillende verwachtingspatronen en men kijkt totaal verschillend naar beide spelers. Dat is ook logisch, maar het doet niets af aan het feit dat Ajax onderaan de streep gewoon twee wankele centrale verdedigers heeft. Hato laat alleen momenten van de hoge potentie zien die erin zit. Je kunt hem op die leeftijd ook weinig verwijten, maar het helpt de kwetsbaarheid van Sutalo ook niet. De omstandigheden complementeren elkaar niet.
 
twente-watcher
 
0
22 december 2023 om 08:23
Ajax heeft gewoon geen middenveld. Dan kom je zowel aanvallend als verdedigend in de problemen. Ze missen vooral een type Zerrouki. Misschien wil die wel overstappen.
 
 
1
22 december 2023 om 09:22
Mee eens dat Ajax een goed middenveld mist, maar dat is nog geen reden voor al zijn fouten. Als van het Schip niet eens gaat werken aan stabiliteit dan blijft Ajax wedstrijden verliezen. Natuurlijk missen de spitsen kansen, maar als je als team zijnde zoveel kansen zelf weg blijft geven (zelfs tegen amateurs) dan kun je daar als aanvallers niet tegen op blijven spelen. Als aanvaller weet je dat je bijna elke kans erin moet schieten (wat onmogelijk is) omdat de verdediging zo lek is als een mandje.
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:56
Dat is nog niet het volledige probleem. De verdediging van Ajax bestaat grotendeels uit het centrale duo. De backs zijn aanvallende middenvelders en de middenvelders zijn aanvallende middenvelders. Met deze selectie maakt het niet uit hoe je speelt of wie je opstelt, je gaat altijd collectieve kwaliteit inleveren. Ik heb maar zelden een selectie gezien die tactisch gezien zo uit balans is dat er geen werkende formule is.
 
LeidseHood
 
0
22 december 2023 om 16:56
Nee maar als je coach Taylor - Hlynsson - Akpom opstelt, heb je ook echt geen middenveld. Er zijn zat types Zerrouki (deels niet beschikbaar nu), maar dan moet je ze wel opstellen. Dus ja, Ajax miste sowieso een middenveld. Dankzij Valkanis o.a.
 
WesZol
 
6
22 december 2023 om 09:03
Sorry maar we hebben nu een halfjaar naar Sutalo lopen kijken en daar kunnen we echt wel de nodige conclusies over trekken. Als Ajax zijnde had ik heel gauw een telefoontje gepleegd naar Atalanta om te vragen of ze er nog 15 miljoen ervoor over hebben.
 
CityOfLight
 
2
22 december 2023 om 09:37
Is er iemand die elke wedstrijd van Ajax kijkt die mij kan vertellen of deze spelers nou echt zo slecht zijn? Ik kan me haast niet voorstellen dat er voor zoveel tientallen miljoenen is ingekocht terwijl ze er niks van kunnen. Sutalo bijvoorbeeld is een basisspeler voor Kroatie. hoe doet hij het daar? Ergens kan ik er als PSV supporter wel van genieten maar dit moet niet te lang duren, dit is op lange termijn niet best voor het Nederlandse voetbal. Ik hoop van harte dat ze het volgend seizoen weer op de rit krijgen, maakt de wedstrijden tegen Ajax toch net even wat leuker (of minder leuk als je verliest)
 
StraStra
 
0
22 december 2023 om 10:43
Ik denk dat hij nog wel redelijk zou kunnen presteren met een stofzuiger voor hem op het middenveld. Als verdediger helpt het namelijk echt niet als je zo'n zwak middenveld voor je hebt staan die alles laat lopen. Daarnaast heeft hij ook niet echt een ervaren speler naast hem die hem wat kan sturen. Maar hij speelt wel echt heel slecht, als je geen eens een goede wedstrijd kan spelen tegen de amateurs dan ben je waarschijnlijk ook gewoon heel slecht.
 
CityOfLight
 
0
22 december 2023 om 10:50
Vind het toch vrij bizar. Ik kijk de wedstrijden niet (zowel niet van Ajax als Kroatie) maar ik lees toch dat hij bij Kroatie vaak prima speelt. Maakt het toch apart dat het bij Ajax niet lukt.
 
StraStra
 
0
22 december 2023 om 10:52
Als je in een team terecht komt dat goed draait en met goede spelers om je heen dan presteer je zelf ook wel prima. De echte kwaliteiten komen naar boven in teams zoals het huidige Ajax, en nu valt hij wel echt door de mand.
 
CityOfLight
 
0
22 december 2023 om 10:57
Dan nog zou je bij dit soort spelers verwachten dat het een steunpilaar kan zijn. Blijkbaar toch niet..
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 13:58
Ajax heeft niet 1, maar 2 verdedigende middenvelders nodig als je met Sosa en Gaaei op de flanken wilt spelen.
 
krovikan
 
0
22 december 2023 om 09:53
En toch denk ik nog steeds dat die Sutalo best kan redeneren. Maarja je hebt Gooijer en vervolgens Gaaei rechts van je, die de hele wedstrijd hun man laten lopen. Op het middenveld staat naast Tahirovic in de tweede helft vrijwel niemand. Tahirovic speelt daar niet eens op zijn eigen positie. Taylor heeft 2 goede wedstrijden gespeeld en dan zie je hem weer weken stilstaan voetballen. Doe je iets wel goed dan is er wel een domme linksback die een overtreding maakt op gevaarlijke positie of buitenspel opheft (martha). Dit team is los zand, je moet een nieuwe rechtsback een nieuwe linksback en een 6 en een linksbuiten. En spelers zoals Martha en Taylor en Bergwijn moeten eigenlijk gewoon een hele tijd banken.
 
Sirius
 
0
22 december 2023 om 14:01
Wellicht, maar onder elke omstandigheid zou je wel een vleugje kwaliteit moeten kunnen zien. Alvarez deed het vorig jaar ook. Hoe matig het centrale duo vorig jaar ook was, maar Alvarez heeft ze er nog redelijk uit doen zien. Ook de aanwezigheid van 1 of 2 verdedigende middenvelders gaan niet alle zwakheden maskeren of compenseren. Sutalo moet echt uit een ander vaatje gaan tappen.