El Hamdaoui haakt aan bij club Sneijder: 'We stonden onze vingers af te likken'
Woensdag, 30 september 2020 om 15:03

Mounir El Hamdaoui heeft zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen gehangen. De inmiddels 36-jarige aanvaller traint sinds deze week mee met de Utrechtse amateurvereniging DHSC, zo weet het Algemeen Dagblad woensdag te melden. Het is goed mogelijk dat El Hamdaoui definitief aansluit bij de club waar Wesley Sneijder als lid van de technische staf en adviseur fungeert.

"Het is even afwachten of wij hem inderdaad kunnen binnenhalen", houdt hoofdtrainer Gert Kruys een slag om de arm in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Gisteravond (dinsdagavond, red.) deden Wesley Sneijder en Mounir mee aan het partijspel. Als staf stonden we onze vingers erbij af te likken. Mounir vond het leuk, ik ben erg gecharmeerd van hem. Ik hoop dat we hem kunnen binnenhalen, maar dat is nog geen zekerheid", aldus de voormalig coach van onder meer FC Utrecht en De Graafschap.

De clubloze El Hamdaoui was laatstelijk actief bij Al Kharaitiyat SC uit Qatar. In het buitenland kwam de routinier verder uit voor Tottenham Hotspur, Derby County, Fiorentina, Málaga, Umm-Salal FC en Al-Taawoun. El Hamdaoui speelde eerder in Nederland voor Excelsior, Willem II, AZ, Ajax en FC Twente. Bij DHSC komt de aanvaller bij een club terecht die dit seizoen wil meestrijden om promotie naar de Derde Divisie.

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (50)

 
GfZola
 
87
30 september 2020 om 15:09
Mounir, een lust voor het oog in z'n top jaren, erg jammer hoe het afliep met hem en Ajax maar altijd waar hij speelde was het genieten voor de liefhebber.
 
fcu_030
 
46
30 september 2020 om 15:13
Jammer dat Wes zelf niet meer speelt zal toch een heerlijk duo samen zijn Sneijder op 10 en el Hamdaoui in de spits dan zal elke tegenpartij doodsbang naar Ondiep komen haha
 
DelanoNahuway
 
9
30 september 2020 om 15:39
Voor Wesley zullen ze niet allemaal even bang meer zijn.
 
TheGunner030
 
28
30 september 2020 om 16:45
Elke amateur club zou het in de broek doen als ze mounir en wesley in het zelfde shirt zagen
 
ThomJansen
 
13
30 september 2020 om 17:42
Wij hebben Wesley afgelopen zaterdag gezien, daar wordt je inderdaad niet bang van haha.
 
marieke90
 
125
30 september 2020 om 15:13
Mounir bij az en zijn eerste half jaar bij Ajax,was een van de mooiste spelers van de eredivisie de afgelopen 10 jaar,denk dat veel mensen vergeten hoe goed hij wel niet was..
 
jeffreysch
 
38
30 september 2020 om 15:33
Mounir was enorm goed en dat liet hij ook tegen het grote Milan, Real Madrid en ook een zeer sterk Dinamo Kiev zien. Destijds was Kiev van het niveau Benfica vandaag. Had techniek, overzicht, scoringsvermogen en redelijk snelheid. Bovendien erg goed in de combinatie met Suarez. Heel jammer wat er zich toen heeft afgespeeld. Had heel het imago van De Boer ook kunnen opfrissen qua attractief voetbal. Maar goed. Jammer. Gelukkig heeft Ziyech de ogen van Ajax hierna geopend, want na zijn succes kwamen de grotere aankopen a la Neres, Tagliafico, Blind en Tadic. Uiteindelijk was de uitschakeling door Rosenberg de grootste zegen die Ajax zich had kunnen wensen. Want elk jaar oersaai voetbal en spelers als Sana kopen, daar wordt niemand blij van.
 
rkallan
 
0
30 september 2020 om 23:49
Het was de Boer incl aantal van technisch hart die het niet nodig vonden om meer dan 6 a 7m voor een speler te betalen. Ook was er een max voor salaris. En ik meen dat eerste jaar Ziyech men hem liever kwijt was. En dat er behoorlijk veel kritiek op hen was, wat ik zelf zwaar overdreven vond. Dat die eigenlijk weg moest werd wel duidelijk toen hij zonder rugnummer kwam te zitten.
 
jeffreysch
 
1
1 oktober 2020 om 09:29
@rkallan van Ziyech werd heel veel verwacht. En de eerste paar wedstrijden presteerde hij niet zo goed als verwacht. Echter, heeft Ziyech een erg sterk karakter. Op een gegeven moment speelde hij goed. Ook in de EL. Niet wat hij vorig jaar, twee jaar geleden of bij Twente liet zien, maar hij was wel gauw een van de beste, zo niet de beste. Maar 2 jaar geleden heeft hij zicht echt ontpopt tot absolute sterspeler. En volgens mij kwam dat, omdat hij spelers om zich heen kreeg die hem beter begrepen (tadic, Blind, Tagliafico, De Ligt ontwikkeld, Frenkie, VD Beek uit ontwikkeld, Neres uit ontwikkeld) of spelers die in zijn dienst speelden (mazraoui, Schöne altijd al).
 
SpeedyAFC
 
8
30 september 2020 om 15:47
Niemand is vergeten hoe goed hij was. Alleen is zijn carriere als een nachtkaars uitgegaan. Toen het klaar was bij Ajax, kon hij om een of andere reden geen nieuwe club vinden en heeft hij heel lang op de tribune gezeten om zijn contract uit te dienen. Want eerlijk gezegd dacht ik dat hij veel ouder was. Maar hij was pas eind 27 toen hij naar Fiorentina ging. Daarna heeft hij nog bij zeven andere clubs gespeeld maar het werd nimmer meer een succes.
 
Robby
 
13
30 september 2020 om 15:57
Bij Willem II was hij ook geweldig! helaas door een kruisbandblessure niet veel gespeeld wel ene goede investering geweest. 1,2mln gekost en voor 7mln verkocht aan AZ binnen een jaar. Maar wat heeft deze man zn carrière vergooid. Met een betere mentaliteit had hij zeker bij een Europese topclub gekomen.
 
Kowalski
 
12
30 september 2020 om 16:00
Die goals tegen Heerenveen, om je vingers bij af te likken.
 
Clarkkent2
 
16
30 september 2020 om 17:03
Helemaal eens marieke, het was echt een prachtige voetballer en in potentie ook de perfecte ajax spits. Is een jongen met een moeilijk karakter, maar sorry, ik kan me nog steed niet onttrekken aan de gedachte dat Frank de Boer, destijds een beginnende trainer met weinig overwicht, hem destijds gebruikt heeft om in de selectie duidelijk te maken dat met hem niet te sollen viel. Natuurlijk had Mounir daarna zich moeten herpakken, maar 1,5 jaar niet spelen op het hoogtepunt van je carriere, dat heeft m echt wel gebroken. En Frank heeft er 4 titels aan over gehouden, want bij Ajax ging niemand meer tegen m in.....ik denk dat we allemaal later wel gezien hebben hoe goed Frank met vedettes met een mediterrane karakter om kon gaan...niet dus.
 
Kaassie
 
12
30 september 2020 om 18:58
Je bent inderdaad een toppertje ouwe. Je hebt het ergens gelezen dus dan is dat waar. Ik blijf me verbazen hoe ongelooflijk simpel sommige mensen zijn. Ik heb ergens gelezen dat het totale flauwekul is. Ik weet niet wat waar is en ook niet wat niet waar is maar ik probeer in ieder geval mijn gezond verstand te gebruiken en niet op voorhand alles te geloven wat wordt geschreven. Dat zouden meer mensen moeten doen.
 
Clarkkent2
 
2
30 september 2020 om 19:01
dat kan toppertje...maar heel veel sterspelers zijn kwallen en dat ajax m niet nodig had, is ook niet waar. Hij had het voetbal in elk geval aantrekkelijker kunnen maken en dat is iets waar mensen nu nog over klagen. Ik ben zeker niet eens met dat je spelers altijd maar gelijk moet geven, maar de kapitaalvernietiging en bewijsdrang van Frank de Boer, vond ik in dit geval iets te overdreven.
 
Zlatan65
 
7
30 september 2020 om 15:18
Ach, dan duurt het 3 maanden en stapt hij hier na een ruzie ook weer op.
 
Sulejmanii
 
18
30 september 2020 om 15:22
Zlatan die kans zit er dik in, wel jammer hoor! ?? Want los van die problemen bij Ajax, was hij een lust voor het oog echt een topspits.
 
Zlatan65
 
8
30 september 2020 om 15:32
Ik heb de voetballer EH nooit los kunnen zien van het misselijke mannetje dat hij was/is. Dat begon bij Ajax al met dat geneuzel over de gemiste inkomsten in zijn sportzaak in Rotterdam (die hij als speler van Ajax zou hebben) en het gezeur over zijn auto. Maar heeft in zijn carriere problemen gehad bij AZ, Ajax, Fiorentina en Malaga. Dus ik heb eigenlijk nooit van de voetballer EH kunnen genieten.
 
GfZola
 
45
30 september 2020 om 15:41
Hij speelde onder Jol, Van Gaal en Verbeek niet de makkelijkste trainers dus en met wie had hij problemen? met de beginnende onzekere Frank De Boer! je kan dus niet zeggen het lag altijd aan Mounr!
 
Sulejmanii
 
3
30 september 2020 om 15:45
Zlatan65wel met aardig wat moeite, maar zijn voetbal talent kan ik niet ontkennen. En ik kan ook niet ontkennen, dat ik erg heb genoten van zijn mooie goals voor onze club.ik heb laatst nog tegen onze Japie een heel betoog gehouden, waarom het helemaal niet aan Frank de Boer lag dat het niet lukte onder hem. Maar aan Diva El Hamdaoui, en ik probeerde hem ook aan zijn verstand te brengen hij alles mocht onder Jol en een beetje Jezus Christus was.hij verdiende meer dan 2 miljoen netto, en dan inderdaad die belachelijke vergoeding voor die sportzaak omdat hij bang was dat Rotterdammers hem niet meer zouden ondersteunen.dat gelul met de grootste en duurste auto inderdaad, dwarsliggen in de selectie en trainingen echt vreselijk. Dat zei ik ook tegen onze Japie, bij Fiorentina en Malaga was hij ook uit de selectie gezet. Eeuwig zonde die opmerkelijke mentaliteit, want hij was een topvoetballer met veel talent en had meer uit zijn carriere moeten halen. Ik snap je heel goed, maar ondanks alles kon ik wel van zijn voetbal kwaliteiten genieten in goede doen.
 
Sulejmanii
 
1
30 september 2020 om 15:48
Gfzola die bijna 5 titels op een rij word je inderdaad een erg onzekere trainer van ja.lag zeker ook aan Frank de Boer, dat hij ook bij al zijn clubs na Ajax onenigheid kreeg of uit de selectie werd gezet? Alles is overigens terug te vinden in de archieven op deze geweldige website. Misschien zou je laten overlopen voor een groep voetballers, maar een beetje vent helemaal niet ook geen leraar voor een groep studenten. Je moet niemand aan je autoriteit laten tornen.
 
Zlatan65
 
3
30 september 2020 om 15:54
@gfzola: Dan vergeet je voor het gemak even dat hij bij AZ op het laatst ruzie had met iedereen, hij daar de bijnaam Money El Hamdaoui kreeg, Bij Fiorentina werd hij uitgekotst en in zijn verhuurperiode bij Malaga was hij10 kilo te zwaar. Maar het lag uiteraard nooit aan EH.
 
Medellin
 
2
30 september 2020 om 16:09
@zlatanwat wou hij ook alweer, een Sls? Blijft het wel geweldig vinden, waarom niet trouwens?siem de Jong reed uiteindelijk ook met een C63 AMG coupe rond. Dat is wel 100k vs 300k maar goed, El Hamdaoui is wel ietsje beter. En vragen mag altijd. Interview met Vertonghen toen: Dat is echt de grootst mogelijke onzin', zegt Vertonghen. 'toen ik dat las dacht ik al: waar gaat dit over? Toen ik het aan wat ploeggenoten vroeg, wisten ze niet eens waar ik het over had. Het gaat echt helemaal nergens over. Volgens mij probeert die man weer een beetje te stoken'. 'ehh geen idee wat voor auto hij rijdt. Interesseert me ook echt niet. Wat mij betreft rijdt hij in een Lamborghini. Dan zeg ik: goed gedaan, Mounir'.
 
Japie_Krekel
 
17
30 september 2020 om 16:17
@sulejmanii El Hamdaoui zal niet de makkelijkste persoonlijkheid zijn maar FdB had daarna ook problemen met o.a. Kishna, Brozovic, Kondogbia, Perisic en Icardi en bij Atalanta waren ook weer meerder spelers hem zat wat de reden was van zijn ontslag daar, dus het zal niet enkel en alleen aan El Hamdoui hebben gelegen. Frank De Boer is ook een moeilijk ventje natuurlijk en waarschijnlijk botste dat met elkaar twee van die ego`s
 
Sulejmanii
 
4
30 september 2020 om 16:52
Japieik heb nooit beweerd dat het alleen aan Mounir El Hamdaoui lag, maar wel grotendeels! Het lijkt mij duidelijk hoor, als je dezelfde soort problemen bij al je clubs krijgt na Ajax.die problemen met die spelers die je opnoemt zou goed kunnen, ik heb geen flauw idee. Heb ik nooit ontkend hoor Frank zal ook genoeg verkeerde beslissingen hebben gemaakt, maar bij het El Hamdaoui mis ik structureel de broodnodige nuance.hoop je overigens dat Frank faalt met Oranje? Of kan je dat wel scheiden ,dat hoop ik toch wel.
 
Japie_Krekel
 
3
30 september 2020 om 17:24
ik hoop niet perse dat hij faalt met Oranje maar dat we gaan deelnemen aan dat WK in Qatar gaan, zit me wel een beetje dwars dus als Oranje faalt hoop ik het eerder voor de selectiespelers dan dat het iets persoonlijks is tegen De Boer
 
Sulejmanii
 
1
30 september 2020 om 17:35
Japiepersoonlijk heb ik veer liever ongelijk met iets hoor, zeker als het in het belang van Oranje is. We gaan het zien man, ik hoop dat hij vriend en vijand gaat verrassen.
 
Kaassie
 
5
30 september 2020 om 19:07
Zlatan, jij bent er ook zo eentje die alles gelooft als het je goed uitkomt. Dat geleuter over de duurste auto en gemiste inkomsten komt bij mij niet erg geloofwaardig over maar jij gaat er bij voorbaat vanuit dat het waar is omdat je het ergens gelezen hebt. Bij Ajax ging het prima tot Frank de boer het stokje overnam. Wie van de 2 de schuldige was laat ik in het midden maar laten we voor het gemak eens aannemen dat het inderdaad Mounir was en laten we dat ook maar eens aannemen dat dat geldt voor Malaga en Fiorentina maar vertel mij eens wat meer over de problemen met AZ en met welke trainer dat was.
 
Japie_Krekel
 
2
30 september 2020 om 19:08
Ik ook hoor maar dat WK in Qatar vind ik gewoon schandalig
 
Sulejmanii
 
0
30 september 2020 om 19:16
Japie ben ik helemaal met je eens kerel, maar helaas zoals bijna altijd money rules! Engeland, Portugal, Nederland, Duitsland, Spanje, Italie ja zoveel landen waren geschikter.
 
Sulejmanii
 
0
30 september 2020 om 19:19
Kaassie neem ff een kijkje, in het archief van voetbalzone en zoek de artikelen van Elhamdaoui tijdens en na zijn Ajax tijd. Daar kan je het prima terug zoeken, persoonlijk weet ik niet of er problemen waren bij Az maar dat zou Zlatan weten.
 
Kaassie
 
5
30 september 2020 om 19:21
@ Sulemjmaii "lag zeker ook aan Frank de Boer, dat hij ook bij al zijn clubs na Ajax onenigheid kreeg of uit de selectie werd gezet?" Wat is dat nou weer voor slap argument? Het lag natuurlijk niet aan Frank de Boer dat die na Ajax bij iedere club eruit werd getrapt? Natuurlijk niet want Frank de Boer wordt door een aantal mensen heilig verklaard en kan helemaal niets fout doen. In Italie, Engeland werd Frankie in recordtijd op de trein naar Nederland gezet maar die snappen er natuurlijk niets van. Bij Atlanta heeft hij het langer uitgehouden maar is hij toch ook met pek en veren de stad uitgejaagd. Nee hoor, Frank maakt geen fouten en is een echte peoplemanager
 
mcgregor
 
5
1 oktober 2020 om 02:14
Geld ook voor F de boer. Overal na Ajax uitgekotst . Lees alle artikelen maar over spelers bij inter palace en Atlanta. Overal waren ze dolblij nadat de boer was ontslagen. Heb nog nooit iemand wat positiefs horen zeggen bij die clubs. Dus over dat archief ? Neem daarna meteen een kijkje over f de boer. El ham was de man bij Ajax. Het liep fantastich scoorde aan de lopende band. Had zelfs meer goals dan Suarez. Tot de boer trainer werd en el ham meteen op de bank kwam te zitten zonder uitleg. Precies hetzelfde als wat Frank bij inter deed. Niet praten met spelers. El ham zat in het vliegtuig met Ajax en las in de Telegraaf dat f de boer had gezegd dat hij niet zou spelen. Dat heeft het geraakt. F de boer heeft in die wedstrijd geen woord met elham 1 van zijn sterspelers gesproken. Dus tja ..
 
Zlatan65
 
0
1 oktober 2020 om 12:05
@kaassie: Jij bent er waarschijnlijk ook ze eentje die zijn kop in het zand steekt als het beter uitkomt? Maar lees en huiver: Ronald Koeman verbaast zich niets over de problemen bij Ajax rondom Mounir El Hamdaoui. De aanvaller was niet te spreken over de beslissing van Frank de Boer, die hem tijdens het Champions League-duel met AC Milan buiten de basisopstelling hield."deze situatie bij Ajax verbaast me niks", liet Koeman aan De Telegraaf weten. "het zal de teleurstelling zijn geweest van niet spelen tegen AC Milan. Dan reageert hij zich af en is er moeilijk met hem te werken." De trainer werkte in zijn tijd bij AZ samen met El Hamdaoui.de beslissing om El Hamdaoui op de bank te zetten, is volgens Koeman een logische. "mounir zegt dat het mentaal moeilijk voor hem is om als diepe spits in een 4-3-3-systeem te spelen. Als aanspeelpunt voelt hij zich minder prettig. Hij wil als centrale man vrijheid en iemand dicht bij hem. Bij AZ hebben we, en Louis van Gaal ook al, een aanpassing gemaakt om hem te laten functioneren. Maar ik kan me voorstellen dat je dit niet doet", ging de oud-speler verder
 
Zlatan65
 
0
1 oktober 2020 om 12:18
@mcgregor: Tsja, en we weten allemaal hoe slecht De Boer het daarna bij Ajax gedaan heeft.
 
Sulejmanii
 
0
1 oktober 2020 om 16:44
@kaassieeerlijk gezegd interesseert me geen hol, dat je feiten als een 'slap argument' wilt wegzetten. Dat zegt toch genoeg over jou, de reden dat ik die feiten aangaf was namelijk. Om aan te geven dat diezelfde problemen zich bleven aandienen NA Ajax, dat betekent dus een patroon van wangedrag. Maar toch krijgt de Anti Frank de Boer brigade, waar jij wellicht ook lid van bent. Het altijd weer voor elkaar om Frank de Boer van alles de schuld te geven. Hoop dat je ondanks de aanwezigheid van Frank de Boer wel succes voor Oranje gunt.het is duidelijk dat Frank de Boer genoeg fouten heeft gemaakt, dat heb ik ook nooit ontkend. Dat zijn jouw eigen verzinsels, ik ben een van de weinigen die enigszins tegengas en nuance geeft. Die hetze is gewoon een beetje triest, maar goed een ieder zijn meug. Daarbij vind ik zelf ook dat Frank de Boer zijn carriere in Europa voorbij is, als hij bij Oranje faalt! Dus nee, Frank is zeker niet heilig ik probeer alleen altijd het hele beeld te geven.en wat ik ook vaker gezegd heb, dat people mangement een mindere kant is. Dus een assistent als Van Persie lijkt mij wel goed, die dat gedeelte kan oppakken.
 
Clarkkent2
 
5
30 september 2020 om 19:09
Zo hey Zlatan, voor iemand met als nickname de meest arrogante voetballer die ooit op aarde heeft rondgelopen...oordeel jij wel erg sterk over el Hamdaoui. Ik hoor je niet over de scharengooiende zichzelf met God vergelijkende Zlatan....overigens ontken ik niet dat El Hamdaoui een lastige jongen was, maar laten we niet vergeten, hij speelde geweldig bij Ajax en werd in de eerste de beste wedstrijd van FdB tegen nota bene Milan op de bank geposteerd. Wie doet dat met zn beste speler? Dat was echt duidelijk een poging van een beginnende trainer, om zichzelf effe sterk neer te zitten bij de selectie. Nobody fucks with Frank de Boer...vast geleerd van zn leermeester van Gaal. Die had daar ook een handje van met bijv Bryan Roy destijds.
 
Zlatan65
 
0
1 oktober 2020 om 11:52
Goh, die theorie kende ik nog niet. Omdat ik Zlatan als nickname heb, mag ik het niet over vervelende andere voetballers hebben? Alsof ik, door mijn nickname, ook alles van Zlatan dan direct goed vind. Ik vind EH gewoon een misselijk mannetje die overal problemen had. En wellicht dat FdB er bij Ajax ook deels schuldig aan was (wat ík dan wel weer zou begrijpen) maar bij EH is er een duidelijk patroon en lag het dus zeker niet (alleen) aan Fdb.
 
Clarkkent2
 
1
1 oktober 2020 om 12:27
en het patroon bij FdB was je ook wel duidelijk of niet? Dat ie een hollandse arrogante boer is die niet met vedetten kan omgaan? En dat ie daarom nu nergens meer aan de slag komt behalve de Knvb?nou laten die twee nare persoonlijkheden, want zo zie ik het, allebei daar hard voor gestraft zijn. Ik vind het alleen eeuwig zonde dat El Hamdaoui bij jaax niet heeft kunnen doen wat ie bij AZ deed. want daar zag het Pre Frank de Boer wel naar uit.
 
TheRonaldo
 
20
30 september 2020 om 15:23
Deze kerel kon pas voetballen! Maar te weinig uit zn carriere gehaald.
 
AFCfokke
 
1
30 september 2020 om 16:50
Laten we niet overdrijven. Zelden iemand zo stijf rechts gezien. Met rechts was het wel heel aardig.
 
Zlatan65
 
0
1 oktober 2020 om 12:10
Toch blij dat er meer mensen zijn die nog enige nuance aan kunnen brengen in het (kennelijk) immense talent dat EH volgens de meeste VZ lezers was. Daarom heeft hij ws ook zo'n geweldige carriere gehad. Not.
 
thabutchaaa
 
18
30 september 2020 om 15:39
Mounir, oogde soms wat bonkig, maar een fluwelen techniek. Hoe mounir die balletjes met buitenkantvoet inschoot, heerlijk. Daarna het bekende juichen, genoten van deze topper in zijn goeie jaren.
 
FrankAPF
 
15
30 september 2020 om 15:48
Echt he? Ik denk ook dat hij alergisch was voor het maken van simpele doelpunten want, heb hem alleen maar mooie goals zien maken. En waarschijnlijk als het een simpele goal was, liet hij het er nog sierlijk uitzien. Dit zijn voetballers waarvoor je als liefhebber naar het stadion gaat
 
thabutchaaa
 
8
30 september 2020 om 16:05
Zie je zelden, iemand die liever structureel met de buitenkant op doel schiet. Sommige spelers kunnen met de binnenkant geen eens een curve er in krijgen haha.
 
Tiessestein
 
7
30 september 2020 om 16:04
Ik zit net even een YouTube filmpje te kijken van z'n mooiste goals, als een speler in deze tijd zulke mooie goals maakt is het echt een wereldster!
 
DiegoTristan09
 
0
30 september 2020 om 19:31
Zoals meerdere mensen al hebben benoemd: Los van zijn periode van AZ en begin Ajax, heeft hij weinig bereikt. Ik geloof ook wel dat hij het talent had om destijds(sub)top Europa te kunnen spelen, maar toch wel het egoïstische karakter van een puber had. Stel dat Frank de Boer daadwerkelijk een lastige kerel was, dan was het aan el Hamdaoui om het op het veld te laten zien, ondanks dat hij als wissel het veld op moest komen. Spreekt al boekdelen dat hij vervolgens bij elke club is mislukt.